Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 119

Wątek: Gruba beka pełna mleka!

Awatar wielorybinka
    wielorybinka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gniezno
    Wpisy na blogu
    2

Domyślnie Odp: Gruba beka pełna mleka!

Cytat Zamieszczone przez katarzynna Zobacz posta
    Dobra! Już po wysiłku. Zrobiłam dziś 3x15 brzuszków i 3x15 ćwiczeń na galaretkę pod ramionami.
    gratuluję! i bardzo chwalę
    i powiesz mi co to za ćwiczenia na rąsie robisz?
    Oprócz tego przeszłam dziś ze 2 kilosy bardzo szybkim marszem, nie wiem czy to się w ogóle liczy.
    jak nie jak tak?! to się super liczy! metabolizm poszybował pod nieboskłon!

myślę, że takie ćwiczonka na rąsie możesz robić... ponoć po miesiącu już widać spore efekty na rękach! nie wiem, nie znam się na tym, ale sama popróbuję jak to jest, bo to też moja zmora!

dobrej nocki i jutro pomyślnych myśli przy pisaniu pracy... oby szybko szło

if we are going for perfection, we will always be disappointed

gdzieś tu sobie pływam i obserwuję...

Awatar katarzynna
    katarzynna jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Ja nie mogę się już doczekać chociażby lekkiego ocieplenia - wtedy wskakuję na mój rower i nic mnie nie powstrzyma! Niestety do pracy mam strasznie blisko, bo jakieś 8 minut szybkiego chodu, tak więc nie spalę dużo podczas pokonywania tego dystansu rowerem, ale na pewno postaram się jeździć więcej. Wycieczki po pracy - CODZIENNIE!

Mój rower stacjonarny podarowałam niestety dziadkowi, bo był tak niewygodny, że robił mi chyba więcej krzywdy niż przysługi mojemu ciału

Trochę przeraża mnie to, ze od poniedziałku nie ma żadnego spadku na wadze. Muszę się przygłodzić trochę jutro i pojutrze, żeby nie było kichy - kilogram tygodniowo mniej musi być! I już!

Czy któraś z Was może jest z Warszawy i może polecić jakiś niezaludniony basen? Chciałabym chyba połazić. Czy basen pomaga na celulit? Bo muszę się pozbyć tego świństwa!

Awatar suslak
    suslak jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Czy basen pomaga na celulit? Bo muszę się pozbyć tego świństwa!
    polecam gąbkę syrenę z rossmana dla mnie jest cudowna!!
    basen ogólnie jest dobry więc myślę, że pomoże
    w ogóle nie słyszłałam głosów odmowy mojej bytności tu więc zostaję
    To ja
    Łork in progress pliz łejt

Awatar katarzynna
    Mieszka w
    Warszawa

No zostać musisz, Suslak, to nie podlega wątpliwości!!! Gąbka na cellulit mnie strasznie nudzi, skoro jesteśmy już w tym temacie - no i boli Przy poprzedniej diecie stosowałam roll-on Garniera - masowałam aż płakałam w duszy z bólu, ale chyba pomógł No i wcierałam w siebie grube warstwy wyszczuplająco-rozgrzewającego serum Eveline. Technika jest taka, że wciera się grubą warstwę i owija się uda i dupę folią spożywczą. Piecze jak cholera, ale wygładza i ujędrnia jak nie wiem!

Wielorybinko, jeśli chodzi o moje ćwiczenia na galaretkę, to jet to zwykła praca z ciężarkiem 1kg zza głowy. Poleciła mi to pani trenerka na siłowni i rzeczywiście działało - przy poprzedniej diecie, przy wadze 88 kilo miałam już nawet smukłe ramiona!

PRZY POPRZEDNIEJ DIECIE - jak strasznie to brzmi!!!

Awatar MadamaButterfly
    MadamaButterfly jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    12

Katarzynno! Polecam basen na Rokosowskiej - całkiem sympatyczny i nie ma tłumów, przynajmniej rano

GŁUPIA CI*KA GUBI GIGANT JOJO :/

Tutaj rządzi Dukan

Awatar suslak
    suslak jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Szczecin

przy poprzedniej diecie, przy wadze 88 kilo miałam już nawet smukłe ramiona!
    ja też spartoliłam - szczególnie brzuch dzisiaj w lustrze zobaczyłam tłustą galaretę!!

Gąbka mi też się trochę nudzi, ale nic innego mi nie pomogło a wydałam na kosmetyki duuużo nic nie dały same bez gąbki.
    To ja
    Łork in progress pliz łejt

Awatar wielorybinka
    wielorybinka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gniezno
    Wpisy na blogu
    2

Trochę przeraża mnie to, ze od poniedziałku nie ma żadnego spadku na wadze. Muszę się przygłodzić trochę jutro i pojutrze, żeby nie było kichy - kilogram tygodniowo mniej musi być! I już!
    głodzenie się!? nie,nie,nie! bo naskarżę komu trzeba :P jeśli już jakieś szalone cięcia - to może brak kolacji (ale wtedy jakaś przekąska jeszcze o 16.30-17.00), a jeśli kolacja to czysto białkowa i nisko tłuszczowa? to powinno pomóc

No i wcierałam w siebie grube warstwy wyszczuplająco-rozgrzewającego serum Eveline. Technika jest taka, że wciera się grubą warstwę i owija się uda i dupę folią spożywczą. Piecze jak cholera, ale wygładza i ujędrnia jak nie wiem!
    a ja tego używam jak balsam po myciu, tzn o wiele dłużej wmasowuje i nacieram - ale jak pomyślę, że miałabym nałożyć grubszą warstwę i owinąć się folią! umarłabym! serio! jak skończy mi się ta tuba to kupuję chłodzący...wolę szczękać zębami niż drapać się jak zawszony kundel

ciężarki są w PL... poćwiczę z nimi po powrocie, dzięki za radę!!
    ja ćwiczę sobie ten filmik great arms (mam na kompie) - i tam bez ciężarków się rąsie wzmacniają, tylko, że ja bym bardziej chciała właśnie triceps, bo moje bicepsy to jeszcze z 4kg zejdzie i znowu będą tak widoczne, że to bardziej wstyd niż się cieszyć

if we are going for perfection, we will always be disappointed

gdzieś tu sobie pływam i obserwuję...

Awatar katarzynna
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez MadamaButterfly Zobacz posta
    Katarzynno! Polecam basen na Rokosowskiej - całkiem sympatyczny i nie ma tłumów, przynajmniej rano

Bożesztymój! W życiu nie słyszałam o takiej ulicy! A jaka to dzielnica? Ja mieszkam na Woli, mam niedaleko basen na Esperanto i delikatnie się przymierzam. Sęk w tym, że ja tak strasznie się wstyyydzęęę! ((

Awatar MadamaButterfly
    MadamaButterfly jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    12

Rokosowska jest na Ochocie w okolicy kina teraz Och-teatru Czego kobieto się wstydzisz? Wyjść w kostiumie z szatni?

GŁUPIA CI*KA GUBI GIGANT JOJO :/

Tutaj rządzi Dukan

Awatar katarzynna
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez wielorybinka Zobacz posta
    ciężarki są w PL... poćwiczę z nimi po powrocie, dzięki za radę!!
    ja ćwiczę sobie ten filmik great arms (mam na kompie) - i tam bez ciężarków się rąsie wzmacniają, tylko, że ja bym bardziej chciała właśnie triceps, bo moje bicepsy to jeszcze z 4kg zejdzie i znowu będą tak widoczne, że to bardziej wstyd niż się cieszyć
    Ćwiczenie, które CI nieudolnie opisałam jest super na ręce! Tylko trzeba pamiętać, że cięzarek ma mieć kilogram, nie więcej - inaczej nie zrzucasz, tylko zamieniasz tłuszcz w mięśnie. Ja tak miałam - głupia baba! Wzięłam od brata ciężarki, wyglądały na małe, więc zaczęłam ćwiczyć. Napieprzałam kilka razy dziennie ćwiczenia na galaretę przez kilka tygodni, no i nagle poczułam, że moje ręce są twarde i coś na nich rośnie... Postanowiłam zważyć ciężarek i okazało się, że to TRÓJKA! Przypakowałam, ale później, jak zrzuciłam większość kilogramów, wyglądało to całkiem spoko

---------- Wiadomość dodana o 00:25 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:23 ----------

Cytat Zamieszczone przez MadamaButterfly Zobacz posta
    Rokosowska jest na Ochocie w okolicy kina teraz Och-teatru Czego kobieto się wstydzisz? Wyjść w kostiumie z szatni?
    W sumie całkiem blisko ode mnie Wstydzę się wyjść wśród ludzi z takim cielskiem i celulitem Wstydzę się młodych i pięknych ratowników, którzy pewnie będą się ze mnie naśmiewali :/ Mam straszną blokadę, ale chyba muszę się przemóc :/

Dopiero w te wakacje nauczyłam się pływać. Ciekawe czy jeszcze potrafię, hehehe

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów