Odp: Wzloty i upadki me :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Malwinkaaz
Nie jest to jednak wina niskiej skutecznosci diety a mojej glupoty i obzarstwa- bo ja niestety KOCHAM JESC...
Akurat jest to wina diety. Po kazdej diecie "odchudzajacej" waga wraca do stanu poprzedniego lub moze byc nawet wyzsza. Mozna schudnac jedzac smacznie i duzo. Trzeba tykjo umiejetnie dobierac produkty i samemu gotowac.
Malwinkaaz to super że dołączyłaś do męża!!! Będzie Wam łatwiej wytrwać no i możecie się wspierać w kryzysowych sytuacjach ! W każdej diecie jest jakiś sposób na obżarstwo;)
Jaką dietę stosujecie ?
Chętnie się dołączę . Ja jestem na diecie 1500 ( odchudzam się z CLO) .Też zawsze byłam z nad bagażem , teraz jak widać po suwaczku efekty są :)
witaj;) Masz fantastyczną sytuacje w domu,mąż też sie odchudza wiec możecie wspólnie jeść dietetyczne posiłki;) jesli byś podała swój wiek,wagę i wzrost to chętnie obliczyłabym Ci ile kalorii warto spożywać aby schudnąć zdrowo;) podpowiem ze aby schudnąć 1kg trzeba zrezygnować z 10000kcal. To bardzo duzo,ale łatwo to osiągną2;)
Ja też trzymam kciuki. Faceci lubią współzawodniczyć więc możecie na wzajem się dopingować ;)