Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!
Cytat:
Zamieszczone przez
BlackAngel91
Dostałam e-mail z wynikiem testu ale po francusku i nic nie rozumiem:P Można jakoś przetłumaczyć to na polski?:D
Ja czasami korzystam z Ling.pl || Największy darmowy słownik online - angielski, niemiecki, francuski, hiszpański, włoski taki tłumacz online ;D
Cytat:
Zamieszczone przez
BlackAngel91
Hehe oj wcale szczypiorkiem nie jestem:D Czytałam,że na Dukanie w dniach początkowych "kuracji uderzeniowej" osoby z nadwagą mogą więcej zrzucić,ale ogólnie myślałam,że to bez znaczenia ile chce sie schudnąć. Chyba na każdej diecie osoby z nadwagą szybciej chudną? Już sama nie wiem, pochwal sie koniecznie jak Ci idzie na Hayu. Jakoś nie moge sie przekonać do tej diety.
Dopiero zaczynam.Jak będzie przynajmniej tydzień za mną to napiszę o efektach.;)
Dziękuje za odpowuedź.
W takim razie spubuję od jutra, ale dziś i tak będę starała się jeść mniej:P
Postaram sie pisać o moich postępach(mam nadzieję że takowe będą).
Jak będę miała pytania to będę pisać. Dzieki jeszcze raz i mam nadzieję że się uda!!!!
Pozdrawiam serdecznie
Mam pytanie do Was:
wczoraj dostałam @ i moja waga wzrosła o1 kg.
Czy jak już się skończy @ to waga wróci do stanu sprzed i może być nawet jeszcze niższa niż była? Bo trochę mnie to niepokoi :(
Cytat:
Zamieszczone przez
jayaya
Dziękuje za odpowuedź.
W takim razie spubuję od jutra, ale dziś i tak będę starała się jeść mniej:P
Postaram sie pisać o moich postępach(mam nadzieję że takowe będą).
Jak będę miała pytania to będę pisać. Dzieki jeszcze raz i mam nadzieję że się uda!!!!
Pozdrawiam serdecznie
Przed każdą moją nową dietą (dzień przed) staralam sie dobrze najeśc a od kolejnego dnia odchudzać ;P ale nic z tego nie wyniklo. Od jutra zaczynam także. Powodzonka :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bulbka
Mam pytanie do Was:
Czy jak już się skończy @ to waga wróci do stanu sprzed i może być nawet jeszcze niższa niż była? Bo trochę mnie to niepokoi :(
Mi po @ waga spadła o 1,5kg ;) Napewno spadnie :D
Cytat:
Zamieszczone przez
anettaa111
Mi po @ waga spadła o 1,5kg ;) Napewno spadnie :D
Dzięki za informacje i podniesienie na duchu :kiss:
hej dziewczyny, czy mogłybyście przesłać mi na e maila ta dietę, bardzo proszę;) nessa60@tlen.pl
Cytat:
Zamieszczone przez
Bulbka
Mam pytanie do Was:
Kochana to jest normalne, przed okresem dużo jemy i przed a nawet w czasie okresu nasza waga może wzrosnąć nawet do 3 kg. Jednak te kilogramy znikają po zakończeniu @ :) Takie czary mary :) Pewnie jest na to jakieś medyczne wyjaśnienie, ale ja to zauważyłam po sobie. Waga wzrasta, a potem te kilogramy gdzieś się podziewają :)
Cytat:
Zamieszczone przez
titavu
Przed każdą moją nową dietą (dzień przed) staralam sie dobrze najeśc a od kolejnego dnia odchudzać ;P ale nic z tego nie wyniklo. Od jutra zaczynam także. Powodzonka :)
Ja zawsze robiłam dokładnie tak samo:p
Ale juz wczoraj wieczorkiem się najdłam i od dziś staram się "nie przesadzać" z jedzeniem.
Mam jeszcze jedno ptanko:zaczyna się od diety turbo czy podstawowej? bo za bardzo się nie orientuję???