A tak donosnie jedzenia ... To myslicie, ze duzym grzechem jest jedzenie marchewki z jablkiem zamiast jednego posilku? bo nie ma jej w spisie turbo...
A kukurydza z puszki?? Uwielbiam ja do salatek :D
Wersja do druku
A tak donosnie jedzenia ... To myslicie, ze duzym grzechem jest jedzenie marchewki z jablkiem zamiast jednego posilku? bo nie ma jej w spisie turbo...
A kukurydza z puszki?? Uwielbiam ja do salatek :D
Nie wiem czy masz jakies nowsze, ale widzialm to w zapietych spodniach ... :/
MANIA ja też się ważę codziennie i też mi to
pomaga,nawet jak waga wzrośnie to wiem że
tego dnia żadnych grzechów.:mdr:
Nie musisz szperać za 6 weidera
YouTube - Aerobiczna Szóstka Weidera [ www.kfd.pl ] - profesjonalny tutorial a6w
i jeszcze taki
http://fitness.magicsport.pl/anusia/a6w1390rh9vx.jpg
A rzeczywiście weszło!!!! xD
a bo mi się ładowało i ładowało i w końcu wyłączyłam bo wejść nie chciało.. dwa razy próbowałam aż się poddałam xD
Ale wlazło! :D
Było jeszcze drugie ale kit z nim :mdr:
Ważne że weszło...
Dzieki.. bo gdybyś nie napisała to nawet bym nie zauważyła że zdjęcie jest xD
Więc ogłaszam wszem i wobec iż dodałam zdjęcie do galerii w spodniach które mi na dupę nie wchodziły jeszcze 2,5 miesiąca temu...
Teraz w spodnie wlazłam.. leżą jak leżą ale to szczegół.. Ważne że się dopięłam (tłuszcz niestety wystaje bokami ale jego też wkrótce nie będzie :mdr:)
Gitarowa gratuluję wejścia w ulubione spodnie:party::party::party:,aż mi się westchnęło jak na Twoje zdjęcia patrzyłam...ja też chcę wejść w moje ulubione spodnie, które leżą gdzies na dnie szafy:(:( mam nadzieje, że do wiosny, jak już będzie ciepełko to zdążę:arf:
Acha!! i KAPITALNIE wyglądasz w tej czarnej sukieneczce,kurcze talia osy,tylko pozazdrościć:)
No i dziękuję za gratki.. No różnica jest.. też powoli zaczynam coś tam dostrzegać... Ogólnie jest tak że w styczniu się nie dopinałam wcale w tych portkach a teraz prawie żem je rozerwała na strzępy ale się dopięłam :rofl::rofl::rofl:
(z tym rozerwaniem akurat żartuje ale faktem jest że portki jeszcze są za obcisłe i za ciasne)
---------- Wiadomość dodana o 23:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:45 ----------
Dziękuje... ale zdjęcie w czarnej kiecce moim zdaniem bardzo "sfałszowane" jeśli można to tak nazwać.. bo uważam że czarny kolor mnie wyszczuplił (optycznie) a na zdjęciu w ogóle jakoś tak zgrabnie wyszłam i nie było aż tak widać mojej "obszerności" że się tak wyrażę (mam szerokie barki strasznie i w ogóle biodra szerokie... pewnie nawet jak schudnę to w kieckach i tak nie będę chodzić bo to nie będzie zbyt ładnie wyglądało :/)
Ale dziękuję za gratki i miłe słowa :mdr:
GITAROWA - cos o tym wiem :) Chodze w spodniach sprzed ciazy, ale sa bardziej opiete. I tak w sumie to uszlyby gdyby nie to (juz nie oponka) ale kolo raunkowe nad paskiem :D
Ale mam nadziej, ze jak ladnie zgubimy kilosiki, to boczki i brzuchacz tez gdzies znikna :D