Odp: Jestem nowa - Część 6
hejka laski:mdr:musi być dobrze nie ma innej obcji:bad:;)dietkowo ok jest słodkości nie jadam i nie dam się:bad:a tak spoko w normie chodź nie jest wesoło:arf::)pozdrawiam was i nie dajemy sie :bad::mdr::mdr::beurk::beurk:
dzięki dziewczyny to troche pociesza:D:beurk::beurk:
Syberio będzie dobrze.............trzymaj się i nie poddawaj i nie smutaj
mąż znajdzie inną pracę i może lepszą
przecież już ma doświadczenie
Hejka laski:mdr:mąż ma już inna prace jest dobrze nerwówka sie skończyła:)dziewczyny jak ciężko znaleźć pracę kobiecie to koszmar :bad:ja już od dwóch lat szukam i nic powiedzili mi w urzędzie pracy że już jestem w takim wieku że nie ma dla mnie pracy:mad:no chwila czy ja mam 80 lat czy co :confused:jakieś chałupnictwo też tylko jakieś naciągane oferty oszustów pełno co sie stało z normalnymi pracami chałupniczymi :grrrrrr:normalnie jestem już spisana na straty:cry:ale ja sie nie dam będe dalej próbować może natrafię na uczciwą ofertę pracy chałupniczej:bad::mdr:
a z życia dietkowego zero sodkości i dietkuje chodź w tych nerwach nie było łatwo ale nie dałam sie :grrrrrr:na wagę wejde w sobotę zobaczymy ale mam nadzieję że będzie 92,5 nie ma innej obcji:bad:;)
pozdrawiam was laski i nie dajemy się bo nikt alni nic nas nie załamie:bad::mdr::beurk::beurk::beurk:
Syberio ,ale twój maż jest szybki to świetnie ,że ma już nową pracę
a z chałupnictwem to tak jest
w zakładach nie maja co robić,bo kryzys ,to i do domu nie daja
ja tez teraz siedzę ,ale ciągle szukam i nic
to jak nie pracujemy to dietką sie zajmujemy papa..............:)
świetnie się trzymasz Syberiuszku-podziwiam i tylko tak dalej:yes:
dobrze,ze sprawy domowe się ułozyły:love:
Syberio ja tez nie mam pracy obecnie.W sumie mogabym pracowac w domu. Ale ja chyba tera zrobilam sie strasznie zdeorganizowana.Ciagle jest cos co mnie odciaga, to dzieciaki to sprzatanie, gotowanie, zakupy, ogrod, przetwory, goscie. Ja robie gobeliny. W pewnym wieku lepiej samej zorganiowac prace.
Syberio ja tez nie mam pracy obecnie.W sumie mogabym pracowac w domu. Ale ja chyba tera zrobilam sie strasznie zdeorganizowana.Ciagle jest cos co mnie odciaga, to dzieciaki to sprzatanie, gotowanie, zakupy, ogrod, przetwory, goscie. Ja robie gobeliny. W pewnym wieku lepiej samej zorganiowac prace.
Syberio to postawa godna pochwalenia, że pomimo stresu nie dałaś się podjadaniu. Tak trzymaj, gratuluję.
Ciesze sie, ze chlop juz znalazl prace. A i ty bylas dzielna i nie podjadlas. Ja o sobie tego powiediec nie moge niestety.
dobre wieści, że mąż ma pracę :)