Odp: dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Cytat:
Zamieszczone przez
ewengarda
właśnie wróciłam z mężem z weekendu ze znajomymi co mają takiego brzdąca i mój kochany mówi że po tych dwóch dniach jest raczej na nie niż na tak, auuuuu
Swoje dziecko traktuje się zupełnie inaczej,mnie także wkurzają bardziej cudze,a wogóle to swoje wychowasz według własnych zasad,więc nie będzie tak źle,Ja tez kiedyś myslałam że nie muszę miec dzieci a teraz nie widzę swiata po za nimi,patzrę na małżeństwa które by chciały bardzo ale nie mogą i nie moge przestać dziekowac Bogu że ja miałam to szczęście
witam wszystkich jestem tu nowa i dzisiaj zaczełam diete dukana mam nadzieje ze te forum pomoze mi w pilnowaniu sie zeby jej nie przerwać
Cytat:
Zamieszczone przez
Benia1500
Swoje dziecko traktuje się zupełnie inaczej,mnie także wkurzają bardziej cudze,a wogóle to swoje wychowasz według własnych zasad,więc nie będzie tak źle,Ja tez kiedyś myslałam że nie muszę miec dzieci a teraz nie widzę swiata po za nimi,patzrę na małżeństwa które by chciały bardzo ale nie mogą i nie moge przestać dziekowac Bogu że ja miałam to szczęście
No, jasne. Mały nawet fajny był, tylko to dwulatek, więc wszedł w etap marudzenia. Nawet lepszy w tym ode mnie jest, hihi
---------- Wiadomość dodana o 15:49 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:48 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
kaska0402
witam wszystkich jestem tu nowa i dzisiaj zaczełam diete dukana mam nadzieje ze te forum pomoze mi w pilnowaniu sie zeby jej nie przerwać
witamy i wytrwałości życzymy
hello gwiazdy moje, nareszcie witam was po przerwie, przez ten maraton internetowy w valenci sie spierdzielil mój internet i normalnie zajoba dostawalam w domu, a jak mi dzis mój maz naprawil, niewiem jakim cudem to sobie zesumowal lawine mojej milosci wiecej....
jak to czlowiek sie moze uzaleznic od Was... i jak sie ciesze, ze juz jestem i waga mi spada ihihihihihi, musze dobrze trzymac zwieracze, zeby sie nie posrac z tego szczescia ihihihihihi...:mdr:
Cytat:
Zamieszczone przez
kaska0402
Witaj w dukolandii...Pomożemy,doradzimy,przytulimy jak będą wzrosty i zastoje,pogratulujemy spadków a i jak nagrzeszysz to kopniemy w zadek i ustawimy do pionu
Hello
no to gratisowy dzień fajnie przebiegl, na basenach bylo jak zwykle extra
niestety, obiad mi nie wyszedł
gotowałem brązowy ryż i francuż wyszedł bardzo twardy
czesc sie rozgotowala a częsc byla twarda
no i oczywiscie, musiala mnie baba wkur.....ć w pzu, bo musialem dokupic ubezpieczenie na jeden dzień
musial to zrobic ktos w Polsce, bo jakbym to zrobil ja, to liczyloby sie dopiero za 48 godzin, a wtedy to juz będzie po zawodach
no i poszla ciotka żony a klipa z pzu mowi, ze tak nie mozna zrobic, ze zmienily sie przepisy
no to ciotka, ciach, dzwoni do mnie
poleciala taka wiązka, ze najstarsi górale, nie powstydziliby sie jej
no to ciotka, znowu do babki z pzu
no i nagle eureka
okazuje sie, że mozna zrobic tak jak ja mowilem
Wychodzi na to, ze zalatwiając coś, trzeba sie znać na wszystkim
bo niekompetentne/ni idiotki mają wiedze ponizej zera
spadam grac w remika:mdr::mdr:
Cytat:
Zamieszczone przez
Esperanza13
hello gwiazdy moje, nareszcie witam was po przerwie, przez ten maraton internetowy w valenci sie spierdzielil mój internet i normalnie zajoba dostawalam w domu, a jak mi dzis mój maz naprawil, niewiem jakim cudem to sobie zesumowal lawine mojej milosci wiecej.... jak to czlowiek sie moze uzaleznic od Was... i jak sie ciesze, ze juz jestem i waga mi spada ihihihihihi, musze dobrze trzymac zwieracze, zeby sie nie posrac z tego szczescia ihihihihihi...
Witaj kochana...Widzę waga leci,super...Trzymaj miesień bo o sraczke w takich sytuacjach nie trdno...Nie wiem czy nadrabiałaś,jeśli nie to przekazuję CAŁUSY OD ILONUCHY
Cytat:
Zamieszczone przez
Esperanza13
hello gwiazdy moje, nareszcie witam was po przerwie, przez ten maraton internetowy w valenci sie spierdzielil mój internet i normalnie zajoba dostawalam w domu, a jak mi dzis mój maz naprawil, niewiem jakim cudem to sobie zesumowal lawine mojej milosci wiecej....
jak to czlowiek sie moze uzaleznic od Was... i jak sie ciesze, ze juz jestem i waga mi spada ihihihihihi, musze dobrze trzymac zwieracze, zeby sie nie posrac z tego szczescia ihihihihihi...:mdr:
ależ sraj! będziesz lżejsza! :rofl:
Cytat:
Zamieszczone przez
Benia1500
Witaj kochana...Widzę waga leci,super...Trzymaj miesień bo o sraczke w takich sytuacjach nie trdno...Nie wiem czy nadrabiałaś,jeśli nie to przekazuję CAŁUSY OD ILONUCHY
nic nie nadrabialam, tylko przylazlam z Wami gadac, ale co chwile cos mnie wywala, dzieki za caluski...:
O kurcze, spadam bo mężulek wrócił i chce pałaszować mojego dorsza, a dla niego mam makaron!!!
Pa pa pa