Odp: dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Cytat:
Zamieszczone przez
Benia1500
Dokładnie------------------------------------------------------------Gdy porządki w kośc ci dały
gdy cię gnaty rozbolały
zrób se wolne podnieś nóżki
doope wciśnij se w poduszki
drinka w łapę,pilot w drugą
odpoczywaj chwilkę długą
potem zdrzemnij sie troszeczkę
albo wypij se flaszeczkę
co nie zrobisz droga damo
świeta tak czy tak zostaną
nikt ich przecież nie odwoła
nawet gdy syf do okoła
no wiec po co tak sie trudzić?
gościom żeby mogli brudzić?
Benitko................... :love:
Ujęłaś rzecz najlepiej jak tylko można!!! Supeeeeeeer!!!
Cytat:
Zamieszczone przez
Gomi85
hej hej:)
a ja musze lodowke umyc i wmojej jadalnio salono sypialni meble i okno haha i tez bedzie koniec:)
co tam dzisiaj w ogole slychac?
Hej Monia
ale masz pokoji, ja to bym sie chyba pogubil w nich:mdr::mdr::mdr:
Cytat:
Zamieszczone przez
asiulek30
mój Mąż oświadczył, że posprzata w łazience, więc jutro posprzątam w kuchni, bo też lubię jak jest czysta:)
czyli w tym roku odpoczywam przed świetami i w święta i po świętach:):)
ja to mam dobrze:)
a zdarza mi się narzekać...o ja niedobra....oj, oj
No to meżulek staną na wysokosci zadania :) .
Ja posprzątałam ,ale większe porzadki będę robić w lutym .
Będę chatkę na imprezę -urodziny synusia -przygotowywac :):) . Będzie sie działo :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Gomi85
hej hej:)
a ja musze lodowke umyc i wmojej jadalnio salono sypialni meble i okno haha i tez bedzie koniec:)
co tam dzisiaj w ogole slychac?
To tez nie dużo :)
A... nic nie sychać :) .
Myśle czy by sie nie wziaść za jazde na rowerku . Później zlecą się Funkie i inne takie ;) a mi braknie czasu na trening ;):mdr:
co wy tak z tym sprzataniem, ja to codzienie po troche i bez stresu, czy meble umyte czy nie dzieciatko tak i tak prezenty pod choinke da
jedyne co chce do swiat zrobic, to akwarium wyczyscic ale zeby meble myc albo szklo co w nim jest..................o nie urlop mam i go napewno sprzataniem nie zawale
ja tam ze sprzątaniem jeszcze czekam do weekendu, wtedy sie wezme do roboty :):) ale na razie odpoczywam po cieżkim dniu :p:p
Cytat:
Zamieszczone przez
arkadiusz_ar
Hej Monia ale masz pokoji, ja to bym sie chyba pogubil w nich
wiesz co ja to w ogole nie wiem jak ja sie w tym wszystkim lapie trzy kroki w te trzy w te i koniec moich pokoi haha
Cytat:
Zamieszczone przez
Echinacea
Myśle czy by sie nie wziaść za jazde na rowerku . Później zlecą się Funkie i inne takie a mi braknie czasu na trening
no tak tak pocwicz sobie na zdrowie;) hehe
Cytat:
Zamieszczone przez
TheDonXan
co wy tak z tym sprzataniem, ja to codzienie po troche i bez stresu, czy meble umyte czy nie dzieciatko tak i tak prezenty pod choinke da jedyne co chce do swiat zrobic, to akwarium wyczyscic ale zeby meble myc albo szklo co w nim jest..................o nie urlop mam i go napewno sprzataniem nie zawale
a ja sprzatam z koniecznosci bo wychodze z tej samej zasady co ty ale wiesz przyda sie troche a na swieta i tak u mamy bede z michalem wiec nie po to sprzatam:)
Ogłoszenie drobne:mdr:
Zlecę sprzątanie mieszkania przed świętami, zrobienie zakupów i ugotowanie pierogów z kapustą:)
Zapłata: 2 makrele wędzone, 3 żołądki kurze, 1 cycek kurczakowy:mdr: + gratis gwarancja utraty 2 kg!!!:mdr:
Chętnych proszę o kontakt na PW:mdr:
hejjj
kto się nudzi i ma ochote na sprzątanie:)
mnie jak zwykle na święta boli ucho i cała prawa strona głowy:(, chyba mycie drzwi na dworze bez kurtki to nie był dobry pomysł...........
Witam wszystkich, mam nadzieję, że dzisiejsza awaria juz się nie powtórzy
Cytat:
Zamieszczone przez
asiulek30
Beniuś, uwielbiam Cię dokładnie o to mi chodziło....
Ha ha.............Zaraz jak przeczytalam twojego posta to mi się ten wierszyk przypomniał :mdr:
Cytat:
Zamieszczone przez
Echinacea
Melduję się Widze że wszystko gra i hula
Nie mów hop................:mdr:
---------- Wiadomość dodana o 20:21 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:19 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
realna
Benia 1500 poczułam jakbyś to o mnie napisała, rany dlaczego człowiek się "Łamie" i potem zasuwa od nowa, Albo zastój i zły nastrój. hm... zrymowało mi się.
Po prostu ja mam swoje zdanie o tej diecie i to nie jest tak ze nigdy nie skoncze II fazy tylko że pewnie jeszcze nie raz do niej wróce tak myślę,obym nie musiała............no ale masz racje,wiele osób zawaliło i to na maxa i teraz wracaja.....życzę ci zeby to podejscie,czyli chyba drugie tak? skończyło sie lepiej niż poprzednie...........
Cytat:
Zamieszczone przez
Benia1500
Dokładnie------------------------------------------------------------Gdy porządki w kośc ci dały
gdy cię gnaty rozbolały
zrób se wolne podnieś nóżki
doope wciśnij se w poduszki
drinka w łapę,pilot w drugą
odpoczywaj chwilkę długą
potem zdrzemnij sie troszeczkę
albo wypij se flaszeczkę
co nie zrobisz droga damo
świeta tak czy tak zostaną
nikt ich przecież nie odwoła
nawet gdy syf do okoła
no wiec po co tak sie trudzić?
gościom żeby mogli brudzić?
Dobre.........................podoba mi sie;):mdr::mdr::mdr:.....................
---------- Wiadomość dodana o 20:22 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:21 ----------
Zaś brak kultury;)
WITAM NIEWITANYCH:mdr::mdr::mdr: