Odp: Roczniki 1970-1979 piękne do lata czyli sposoby jak zrzucić 1-50kg.
Cytat:
Zamieszczone przez
nitka09
Karolinko a mała jak sie czuje????
całkiem nieźle, nie ma objawow zadnych ale antybiotyk musi brac 5-7 dni, wczoraj byla na ogrodku dziłkowym z dziadkami, teraz bawi się w panią doktor i pisze recepty na komputerze ... u dziadkow czuje się jak ryba w wodzie.... teraz tylko ja musze sie wyleczyc aby nikogo nie zarazic znow....
---------- Wiadomość dodana o 08:30 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:27 ----------
błyskawicznie jej przeszla wysoka goraczka i bol ucha po podaniu antybiotyku - na drugi dzien ....az sie zastanawiałam, czy rzeczywiscie musialam jej dac antybiotyk... ten lekarz rodzinny nie chcial dac skierowania do laryngologa choc przyjmował drzwi w drzwi ... powiedział, ze zapalenie ucha i nic tu innego laryngolog nie wymysli...antybiotyk ...hmmm
Dzień dobry!!:)
Karolinko ciesze się, że Mała lepiej już się czuję:) Mam nadzieję, że i Tobie równie szybko minie.
Rany mam dziś taki zakręcony dzień, że masakra:) i jakoś mnie rozpiera energia a muszę siedzieć w pracy ehhh:) jakiś urlop by się znowu przydał:D
Karolinko - dużo zdrówka życzę:mdr::mdr::mdr:
Ja na tańce chodzę raz w tygodniu, 90 min na latino solo (ducha można wyzionąć....;)) Częściej nie dałabym rady. Płacę 40 zł, a to właśnie dlatego, że mamy w pracy fundusz tzw. rekreacyjno-sportowy i oni dopłacają 60% do takich zajęć. Ale to fundusz tylko "kadrowy". Poza tym ja, jako "kadra" mam luxmed dla całej rodziny, fundusz socjalny na wyjścia integracyjne, kino albo co tam jeszcze sobie wspólnie wymyślimy, bony na święta (oba), paczki dla dzieciaków, no i standardowe dofinansowania do okularów itp. Pracownicy "niekadrowi" mają fundusz na wyjścia - o 50% wyższy niż my, bony na święta (100% więcej niż my) i falck, ale tylko dla siebie, a nie dla rodziny (dodatkowo rodzina może wykupić abonament za 50 zł/mc)
Cytat:
Zamieszczone przez
magrol
Ja na tańce chodzę raz w tygodniu, 90 min na latino solo
Fajnie masz z tymi tańcami:) Podziwiam za te latino;)
Jak uda mi się zrzucić jeszcze z 10 kg to też o tym pomyślę:D:D
Cytat:
Zamieszczone przez
magrol
Płacę 40 zł, a to właśnie dlatego, że mamy w pracy fundusz tzw. rekreacyjno-sportowy i oni dopłacają 60% do takich zajęć
no to prawie tak jak my z ta karta multisportu...płacimy 45zł i drugie tyle dpolaca pracodawca do dowolnie wybranych 6 mcy w roku ..dzici maja za 35zl wszytkie baseny w miescie na kartę
---------- Wiadomość dodana o 08:59 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:58 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
magrol
90 min na latino solo (ducha można wyzionąć....)
musi byc cudnie ...a jakie endorfiny po tym ...za jakies 50kg tez chetnie sprobuję ...hihi..
Szkoda, że ja nie mam nic takiego... też bym gdzieś sobie pochodziła a tak szkoda mi kasy...
Cytat:
Zamieszczone przez
magrol
mam luxmed dla całej rodziny
za siebie nie płace a za dziecko dopłacam 68zł/mc (kilkanascie placowek w miescie...setki w Polsce w ramch abonamentu) ..ale wszyscy specjalisci badania i szczepienia w cenie ... nawet rezonanse, tomografie itp, itd odpukac
---------- Wiadomość dodana o 09:03 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:02 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
magrol
bony na święta (oba)
my pieniadze dostaniemy zamiast bonow... roznie w zaleznosci od widełek zarobkow
---------- Wiadomość dodana o 09:04 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:03 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
magrol
fundusz socjalny
raz na rok wychodzimy tez gdzies ...albo wigilia w lokalu...albo szkolenie intwegracyjne wyjazdowe...takie tam
---------- Wiadomość dodana o 09:05 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:04 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
magrol
Ale to fundusz tylko "kadrowy
a co to znaczy kadrowy?
dzial kadr czy kadra zarzadzajaca?
---------- Wiadomość dodana o 09:06 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:05 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Magdusiia85
Szkoda, że ja nie mam nic takiego... też bym gdzieś sobie pochodziła a tak szkoda mi kasy...
ja sie zapisalam od paxdziernika ...do konca tygodnia moge jeszcze zrezygnowac ...nie wiem czy znajde czas aby chodzic...
Cytat:
Zamieszczone przez
Karolinka01
ja sie zapisalam od paxdziernika ...do konca tygodnia moge jeszcze zrezygnowac ...nie wiem czy znajde czas aby chodzic...
W sumie ja właśnie nawet nie bardzo kiedy mam chodzić na jakiś fitness czy siłownie bo właśnie od października zaczynają się znowu studia i włoski...
Dlatego chcę sobie sama coś ułożyć żeby ćwiczyć w domu... ale w domu to mnie aż tak nie mobilizuje jak gdzieś w klubie... ale się przełamię i będę ćwiczyła!:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Magdusiia85
od października zaczynają się znowu studia i włoski...
to ostatni juz rok Magdusiu? A jak czesto bedziesz miala zajecia?
Cytat:
Zamieszczone przez
Karolinka01
za to jak się domyslam na swieta sa jakies fajne paczki sodyczowe dla dzieci?
niestety nie mamy paczek dla dzieci, słodycze dla nas do konsumpcji na miejscu w dowolnej ilości
socjal praktycznie zerowy