Odp: Mass ATTACK - jak brać, jakie będą efekty - najmocniejszy na masę?
Dołączam się do grona osób które skorzystały z Mass attack. U mnie co prawda cel był trochę inny. Priorytetem było zwiększenie siły, szczególnie przy podciąganiu się, pompkach i podobnych ćwiczeniach złożonych. Miałem kilka miesięcy intensywnego przygotowywania do testów sprawnościowych, prawie codzienne treningi, organizm potrzebował dużo energii i składników odżywczych. Zresztą chyba się przyzwyczaiłem do tego słodkiego smaku. Mass attack po ciężkim treningu - super shake, szczególnie z mlekiem.
W trakcie suplementacji najbardziej doceniłem lepszą regenerację. Bardzo dobrze mi się spało. Oprócz tego oczywiście szybko widziałem też poprawę siły. Różnice były widoczne z treningu na trening.
Przyjemnym dodatkiem był zanik bólu w kolanie który towarzyszył mi często podczas biegania. Teraz też musiałem biegać ale nie czułem już bólu. Nie wiem czy mogę zawdzięczać to kolagenowi w odżywce, czy temu że robiłem też inne ćwiczenia. W każdym razie efekt osiągnięty.
Cel jest wielki, kiedy mu się poświęcasz. Lecz cel staje się niski, kiedy robisz sobie z niego tytuł do chwały.