Odp: Czas na odchudzanie.
Czesc ja tez jestem tu nowa:):) i chcialabym zaczac wkoncu diete:) mam do zrzucenia tak z 8-10 kilo:) musze sie wkoncu zmobilizowac a to roznie u mnie bywa:D:D mam nadzieje ze razem damy rade:)
teaz o mnie:)
mam 19 lat , 176.5 cm wzrostu i chyba79 kilo...musze sprawdzic bo ostatnio waga wacha sie od 75-79:P milo by bylo schudnac troche juz w 1 miesiacu bo mam studniowke i choc troche brzuszka pozbyc sie chce:) moim glownym celem sa dolne partie ciala choc obecnie lekko mi boczki wytaja i tez przydaloby sie cos z tym zrobic:P ale jestem dobrej mysli:D:D
poprostu potrzebuje motywacji i kopniaka jak bede sie lamala i powinno pojsc po mojej mysli:):) wiec licze na to z waszej strony:D:D:)
mam nadzieje ze mnie przyjmiecie:)??
troche nie skladnie moze napisalam ale sie spiesze i dlatego tak:):)
mam pytanie,czy na tej stronie jest tabela spalania kalorii bo nie moge znalezc??
klaudii...w opcji dzienniki możesz prowadzić dziennik zjedzonych i spalonych kalorii...pokażą ci się fajne wykresiki... :)
CZesc wam:) ja juz po sniadaniu o 8.30. bylo to musli z mlekiem. a teraz kawka z mlekiem:) chcialo mi sie slodkiego wiec uznalam ze kawa to lepsze rozwiazanie:) moze byc? Derika2 mozesz podac jakis przykladowy twoj jadlospis na jeden dzien?
Cytat:
Zamieszczone przez
Butterfly23
CZesc wam:) ja juz po sniadaniu o 8.30. bylo to musli z mlekiem. a teraz kawka z mlekiem:) chcialo mi sie slodkiego wiec uznalam ze kawa to lepsze rozwiazanie:) moze byc? Derika2 mozesz podac jakis przykladowy twoj jadlospis na jeden dzien?
kawka może być... tylko nie nadużywać jej...max 2 filizanki dziennie...jak wiecej to wyplukuje enzymy z organizmu...niestety te dobre :bad:
mój jadłospis...hm...zastrzegam, że nie jest bardzo urozmaicony...niektórzy wrecz twierdzą że wieje nudą...ale dla mnie stabilizacja to zloty srodek:
śniadanie- płatki wielozbożowe z mlekiem + kawka z mlekiem (w domu 0%)
II śniadanie - baton musli Nestle + pomarańcza (llub grejfrut lub jedno i drugie ;))
lunch - jakieś mięsko (najczęściej parówka drobiowa z fasolą lub inszym warzywem), do tego wafle ryżowe i banan (lub jogurt)
przegryzka - 2 marchewki i jabłko
obiad - mięso lub ryba i warzywa gotowane na parze do tego do wyboru makaron razowy, ryż brązowy, kasza gryczana (chyba że w warzywkach znajdzie się ziemniak wtedy bez dodatków)
kolacja - zazwyczaj serek wiejski z otrębami pszennymi i suszonymi owocami.
pozdrawiam :)