Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana
Hej:)
u mnie znowu miłe zaskoczenie:) nie wiem jak to możliwe:D.... kolejne -0,40 na wadze jupiii!!!!:yipi::yipi::yipi: zaraz biorę się do czytania ...... :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Maa111
ta Spindler to pisze kryminaly? horrory?
kryminał,, thriller
Cytat:
Zamieszczone przez
Maa111
sluchajcie, mowia wszedzie i pisza ze spoleczenstwo juz nie czyta...a patrzac na nasze towarzystwo wogole nie mozna sie zgodzic z ta opinia!!! to jak to jest??? "grubasy" tylko czytaja???
a mówią że Dukan ogłupia :) :D :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Maa111
a wlasnie, ktos ogladal jakis fajny film jeszcze?
ja "zaliczyłam"już dzisiaj Żółwika Sammyego :D polecam fajna bajka a tak serio to polecam 3 cz filmu Millennium ( na podstawie książek Stiega Larssona- też fajnych )(
Cytat:
Zamieszczone przez
malovana
kolejne -0,40 na wadze jupiii!!!!
Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Zamieszczone przez
malovana
u mnie znowu miłe zaskoczenie:) nie wiem jak to możliwe:D.... kolejne -0,40 na wadze jupiii!!!! zaraz biorę się do czytania ...... :)
super!!! gratki!!!:mdr:
Cytat:
Zamieszczone przez
myszorek111
kryminał,, thriller
a mówią że Dukan ogłupia
ja "zaliczyłam"już dzisiaj Żółwika Sammyego :D polecam fajna bajka a tak serio to polecam 3 cz filmu Millennium ( na podstawie książek Stiega Larssona- też fajnych )(
to musze sprobowac kiedys ta Spindler
Millenium tez poszukam... dzieki!
Cytat:
Zamieszczone przez
cyfra61
Jestescie WSZYSTKIE kochane , jak was czytam to od razu mordka mi sie smieje :mdr::mdr:
A ja mam dzis cieżki dzień , idę na ABRAHAMA :p
Życze miłego dnia i samych spadeczków
fajnie Jolu że jesteśmy powodem Twojego pięknego uśmiechu:) cieszy mnie to bardzo:) Tobie również życzę miłego dnia!!!!;)
Cytat:
Zamieszczone przez
arkadiusz_ar
czuje sie lepiej, niczego sobie nie odmawiam, po proto spadek 1,6kg, od tego czasu 2 uczty i praktycznie nic nie przybrałem:mdr::mdr:
no to super, gratuluje:)
Cytat:
Zamieszczone przez
elka1975
Hej,
melduję tylko ,że zyje..........ale nie mam czasu na forum:cry::cry::cry:
zaraz wybywam na ostatnie zakupki, a potem kuchnia i sprzatanie.................tak więc wybaczcie
udanej imprezki Elu!!!!;)
Cytat:
Zamieszczone przez
NowaAgula76
Witam - u nas zima wróciła, biało wszędzie... śnieg spadł i moja waga też troszkę (to chyba ten kurz co go wczoraj zmyłam :))
gratuluję Aguś!!! za pierwszym podejściem też tak szybko Ci waga spadała?? jestem pod wielkim wrażeniem:)
Cytat:
Zamieszczone przez
myszorek111
dzięki!!!:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Maa111
super!!! gratki!!!:mdr:
dzięki!!!:)
Malwinko - gratuluję spadeczku - oby tak dalej :)
Aga - tobie też gratuluje, jak tak dalej pójdzie to zaraz trzeba ci krzesełeczko na III odkurzać :mdr:
Boszszsz...jak mi się chce coli!!! A nie mam ani deka!!! I do sklepu tez nie idę!!!! :cry: :cry: :cry:
Cytat:
Zamieszczone przez
lola_ch
Malwinko - gratuluję spadeczku - oby tak dalej :)
Aga - tobie też gratuluje, jak tak dalej pójdzie to zaraz trzeba ci krzesełeczko na III odkurzać :mdr:
Boszszsz...jak mi się chce coli!!! A nie mam ani deka!!! I do sklepu tez nie idę!!!! :cry: :cry: :cry:
a dziękuje dziękuję;)
oj taaak....Aga zaraz nam wskoczy na III:)
chce Ci się coli?? ta łaaaap !!!:cocktail: ja kupiłam jedną duża flaszkę chyba z miesiąc temu i wcale mi się nie chce jej pić:mdr: nie ma to jak woda:mdr:
no dobrze dziewczynki i chlopaku, my sie zbieramy powoli do tego cyrku... do zobaczenia pozniej, jesli ktos bedzie... buziaczki i papatki:mdr:
Cytat:
Zamieszczone przez
lola_ch
A co to jest ten ABRAHAM??? Nie śmiac się tylko...
No to tak jak ja - od "Pulpecji" okładkę mam urwaną bo tak ją eksploatowałam :o
Abraham to 50-tka :)
Moja seria Jeżycjady cała sfatygowana od ciągłego czytania - ciekawe kiedy pojawi się kolejny tom już chyba 3 lata cisza... :(
---------- Wiadomość dodana o 16:51 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:50 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
malovana
u mnie znowu miłe zaskoczenie:) nie wiem jak to możliwe:D.... kolejne -0,40 na wadze jupiii!!!!:yipi::yipi::yipi: zaraz biorę się do czytania ...... :)
No i super - a dopiero co chciałaś się załamywać... :) buziaki
---------- Wiadomość dodana o 16:53 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:51 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
malovana
gratuluję Aguś!!! za pierwszym podejściem też tak szybko Ci waga spadała?? jestem pod wielkim wrażeniem
Malwinko - za pierwszym razem tak samo szybko szło, ale po schudnięciu 9,5 kg skończyłam dietę więc nie wiem jak będzie dalej...
---------- Wiadomość dodana o 16:53 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:53 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
lola_ch
Aga - tobie też gratuluje, jak tak dalej pójdzie to zaraz trzeba ci krzesełeczko na III odkurzać
Oj - jeszcze troszkę brakuje :) .................................................. ............
---------- Wiadomość dodana o 16:54 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:53 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
malovana
oj taaak....Aga zaraz nam wskoczy na III
obyście dziewczyny nie zapeszyły :) !!! ...............................................
---------- Wiadomość dodana o 16:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:54 ----------
Idę prasować - bo mi szafę rozwali ta sterta ........... do wieczora chyba :)
Cytat:
Zamieszczone przez
NowaAgula76
Malwinko - za pierwszym razem tak samo szybko szło, ale po schudnięciu 9,5 kg skończyłam dietę więc nie wiem jak będzie dalej...
obyście dziewczyny nie zapeszyły :) !!! ...............................................
*no to widzę że ta dieta jest stworzona specjalnie dla Ciebie:) ja maksymalnie schudłam 9kg w ciągu 3,5 miesiąca.....
*ależ skąd!!! reszta pójdzie Ci równie gładko dopiero co niedawno zaczęłaś a już jesteś prawie w połowie:) P R Z E P I Ę K N I E ! ! !
jestem!!! jest tu kto???............................................ .......................