Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana
Thank You Beti, jutro postaram się wstawić fotki, co byśmy się lepiej poznały.Buźka
---------- Wiadomość dodana o 23:46 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:38 ----------
dobra zmykam Kochani, fajnie mi tu z Wami.Do jutra.Pa
---------- Wiadomość dodana o 23:47 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:46 ----------
Dobra Kochani, ja zmykam.Fajnie mi tu z Wami.Do jutra.Pa
Cytat:
Zamieszczone przez
ninka501
Czarna, Ania Archeo, Benia, WITAM
Witam również....Tak tu wlazłam ale chyba wszyscy już w pieleszach więc i ja mykam,chyba że walne jakimś monologiem....W sumie to może by się człowiek w koncu troche wyspał
---------- Wiadomość dodana o 01:08 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 01:04 ----------
......................The end.................................................
Cytat:
Zamieszczone przez
Benia1500
.....................The end............................................... ..
Jakby to nasza Ola powiedziala..............AMEN
Nadrobilam was a teraz DOBRANOC LACHONKI
Witam w ten mroźny poranek - za oknem białe dachy, więc mam nadzieję że sobie smacznie śpicie dobrze otuleni !!! :)
Mnie się cieplutko zrobiło jak sobie poczytałam wczorajsze pogaduchy :) super grupa !!!!!!!! Ciesze się że mogę tu wpadać - miłego dnia !!!! :)
Hej!
Ale tu wczoraj naskrobaliście.Moja waga oszalała 84,5 pokazała:D a wczoraj było 86kg.
Dzięki Żabce sobie przypomniałam,ze jest Diablo i gram sobie w wolnej chwili.M dalej zdycha a w poniedziałek ma urodziny prezent zakupiony tyle ,ze nasiadówki nie bedzie bo idzie dzisiaj na noc.Moja koleżanka na 100% w ciąży bo się okazało,że mąż aby jej nie denerwowac powiedział przez tel(ona w pracy była) że wynik jest 3 a tu się okazało że jest 3336 i to wychodzi 5-6 tydzień.
Wczoraj robiłam zupe brokułową(1raz) i przy nakładaniu znalazł się ziemniak normalnie myślałam,że żołądek zwróce.Chyba organizm mi sie przestawił bo to co kiedyś jadłam to nie przyswajam oprócz rzeczy dozwolonych.
Atak wogóle to brakło mi zapału do dietkowania :(.Dietuje ,ale jakos tak bez optymizmu nie wiem czy to spowodowane tym ,ze zostałam sama na polu boju(no nie licze was).
Ostatnio wogóle wody nie pijam tylko hektolitry kawy(rozpuszczalnej) i herbate.
Cytat:
Zamieszczone przez
czarna1977
Nie wiem czy warto pisać uwierz mi to są naprawdę głupie pytania.Obiecuje gdy takie się pojawią to wtedy powiem ,ale mam nadzieje że u was takich nie ma,widzę to po postach.
Ewa nie ma głupich pytań są tylko nie mądre odpowiedzi.
Cytat:
Zamieszczone przez
Maa111
siema Ania, witam pieknie, znaczy jestes ARCHEOLOZKA ???
Tak, jest. Skończona archeolożka w stanie spoczynku ;)
---------- Wiadomość dodana o 08:45 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:38 ----------
Dziękuję wszystkim jeszcze raz za przyjęcie! Czuję się suuuuuuuuper :mdr:
Mam piękną pogodę i zaraz pojadę do koleżanki, tylko najpierw muszę się najeść, bo inaczej rzucę się na te słodycze, które mi zaoferuje :cry:
Beti, ten różowy ręczniczek to naturalna forma antykoncepcji (u mnie się sprawdza jak narazie) :mdr:
---------- Wiadomość dodana o 08:52 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:45 ----------
Zdjęcie - suknia biała, idealna dla romantycznej kobiety
Bardzo podoba mi się ta sukienka, ale niestety nie ma jej już w sprzedaży, bo to stary model. Będzie trzeba szyć!
Witam pieknie, mam nadzieje ze powoli bedziecie sie schodzic...
Baska niestety, dzis sobota a na wadze 71kg... spadlo 300gr ze zwyzki ale do szosteczki daleko... chyba przed @ to juz nie nastapi a @ w czwartek....
a tak poza tym to czemu zawsze jak moge pospac rano to przychodzi listonosz???? cholewka, no i jak juz wstalam to wstalam... a wczoraj tez chcialam troche dluzej posiedziec, to spac mi sie chcialo a jak rano trzeba wstac to mi sie nie chce.... eeeehhh....
pogoda u mnie dzis okropna i chyba taka zostanie, jest wilgotno i mgla i nieprzyjemnie chociaz nawet nie bardzo zimno... wczoraj bylo wyjatkowo cieplo i ladnie, nawet utrafilo nam na ta imprezke dyniowa...
Cytat:
Zamieszczone przez
ania_archeo
Tak, jest. Skończona archeolożka w stanie spoczynku ;)
---------- Wiadomość dodana o 08:45 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:38 ----------
Dziękuję wszystkim jeszcze raz za przyjęcie! Czuję się suuuuuuuuper :mdr:
Mam piękną pogodę i zaraz pojadę do koleżanki, tylko najpierw muszę się najeść, bo inaczej rzucę się na te słodycze, które mi zaoferuje :cry:
Beti, ten różowy ręczniczek to naturalna forma antykoncepcji (u mnie się sprawdza jak narazie) :mdr:
a dlaczego w stanie spoczynku??? jestes pierwsza archeolozka jaka znam hihi, super (tak mysle)...
masz racje, nie mozna chodzic na glodniaka do niedukajacych w gosci, ja dodatkowo biore zawsze ze soba cole light i ew. serniczka malego do torebki zeby po kryjomu wciac jakby bylo zle hihi ale ogolnie znajomi nawet sa wyrozumiali i nie kusza mnie niepotrzebnie...
sukienka przesliczna!!!
no to milego dnia wszystkim!!!
:mdr:
Cześć kochani :)
Nie daję rady już...mała tak mi daje do wiwatu że ledwo chodzę - i oczywiście sama jestem bo przeciez mąż jak zwykle w pracy...nie nadrobiłam was niestety - skończyłam na str 528 i więcej nie miałam kiedy...może kiedyś wrócę...bo jak na razie to wieczorami padam na twarz - mała zasypia o 20, ale wstaje o 22 i znowu marudzi...ale noce generalnie ok...ech - nie marudze wam już...
Teraz usiadłam z kawą bo mała zasnęła ale na jak długo to nie wiem :o
U mnie dziś na wadze 59,5 - po wczorajszej uczcie :) Czyli super :) Chyba na tym to polega żeby teraz nie popłynąć....waga nie rośnie to mżna sobie pozwolić ;) Ale ja tak nie zrobię - jak mam ucztę to się najadam a potem już przykładnie dukam :) Odkąd moge jeść chleb to skończył się problem z pomysłami na kolacje :)
]Tylko problemy z zaparciami mam większe niż na II...ale mam nadzieję że się wyreguluje to.
Będe sobie czytać wstecz i ile dam radę tyle dam :)
Mam nadzieję że nie zapomnicie o mnie - a jak tylko Ninorek wyzdrowieje to się wciągnę znów na bieżąco :mdr:
Całusy dla wszystkich :)
Cytat:
Zamieszczone przez
lola_ch
Mam nadzieję że nie zapomnicie o mnie - a jak tylko Ninorek wyzdrowieje to się wciągnę znów na bieżąco Całusy dla wszystkich
Dużo zdrówka dla córci !!!!!!!!!!!!!!! :) wiem jak to jest - więc trzymajcie się !!!!!!!
Nadrobiłam do strony 542 :)
Posikałam się ze śmiechu...z raczej marchewki :mdr:
Witam wszystkie "nowe" dukaneczki - personalnie niet bo nie pamiętam żadnego nicku :p To ja - Lolitka (buziak Graziu) :)
Beatko - gratuluję pierścionka :)
Spadam nadrabiać dalej...a jak jeszcze raz tyle napiszecie to ja to kuźwa gdzieś zgłosze...do jakiego admina albo co...Beatka się ze sprzątaniem nie obrobi!!! :mdr: