Kochanie dużo miłości życzę w dniu kobiet :D oby motywacja w odchudzaniu Cię nie opuściła :kiss:
Wersja do druku
Kochanie dużo miłości życzę w dniu kobiet :D oby motywacja w odchudzaniu Cię nie opuściła :kiss:
Dziękuję i wzajemnie :)
Kurcze dziś na wadze 55,5kg, ale od rana grubej rury szyneczka + jajko, do pracy biały ser.
Ogólnie humor kiepski, ostatnio mam ogólnie kiepki i zero energii alni witalności. Stres związany z remontem, brakiem kasy i tym wszystkim co temu towarzyszy mnie po prostu doprowadza do tego stanu lub innego.
Ale może za kilka dni będzie już lepiej?
Skąd ja to znam.. odwieczny brak pieniędzy, kredyty... posrać się można za przeproszeniem :/
to minie, wierz mi.. kilka dni.. i minie.. :kiss:
nie poddawaj się z dietą :)
Dieta na pewno będzie, bo z tą wagą nie mogę pozwolić sobie na kolejne porażki. Przez prawie całą jesień ważyłam 52kg nie odchudzając się specjalnie, a teraz nie wiem co mi jest, że się taka beczka ze mnie zrobiła. Chyba przez to nerwowe podjadanie wieczorami.
Dzisiejsza waga za grosz mnie nie dziwi, bo wczoraj o północy zjadłam jeszcze kawałek placka... Jestem nienormalna. Nie poznaję siebie chwilami. Muszę się wziąć w garść!
plackiem się nie przejmuj, jeszcze nie raz jakaś wpadka po drodze Cię spotka.
to normalne i każdemu się zdarza :)
poprotu wiecej cwicz, jak już zgrzeszysz :*
Jak mogę zmienić tamet mojego wątku? Chciałabym zmienić dlatę, a nie wiem jak...
ojoj.. nie mam pojęcia, chyba nie da się tego zmienić :(
Dzień dobry :)
Szkoda, że nie da się zmienić tutyłu wątku, bo okazuje się, że wszystkich oszukuję :) Powinnam być już na 6.dniu, a mam dopiero drugi ;)
Wczoraj dietk aperfekcyjnie, ale po wczorajszym ważeniu 55,5kg, dziś spadek tylko -500g. Mało :(
Witam
No nareszcie mam internet nie działał przez trzy ,ktoś ukradł kabel telefoniczny i szybka TP dopiero naprawiła .
U mnie 5 dzień dietki i 2700 w dół
Ah ta TP :)
Najważniejsze, że już jesteś :)
Super Ci idzie, więc oby tak dalej no i imponujący spadek wagi! :) Grtuluję! :)
A ile w sumie chcesz schudnąć? :)