Odp: Ostatnia Walka Kebery!
Keberko, witam serdecznie i oficjalnie na Twoich włościach :lol:. Fajnie, że nie jesteś już bezdomna :mdr:.
Będę do Ciebie zaglądać i wspierać ze wszystkich sił!
Buziaki :love:.
Cmok :love:, Eclairko!
goszczę wszytkim, co mam:) będzie nam tu dobrze:)
cieszę się, że jesteś:)
i Ty chyba warszawska dzioucha? - bo na spotkania blizej:he:
Podwarszawska, ale jakby co w Centrum jestem w godzinkę :mdr:.
A Ty gdzie dokładniej stacjonujesz? :) Muszę wiedzieć, gdzie będę musiała pojechać, jeżeli zdecyduję się na masaż :mdr:.
Kebera
no swój domek to jest to:)
Zwolnienie męża?
Nie wiem czy jestes na bieżąco z moim watkiem
Żrę bez opamietania drugi dzień ,nie umie sie powstrzymac ,STAD ROZUMIE ZWIAZEK STRES-TYCIE
Wierze mocno ze ten tytuł bedzie proroczy!!!
Jestem, jestem!!!!:mdr: Oczywiście przyleciałam po kontynuację wątku romansowego:p Z tym, że przy okazji sobie pięknie schudniemy, dobra????:mdr::mdr::mdr:
Cytat:
Zamieszczone przez
Eclairka
Keberko, witam serdecznie i oficjalnie na Twoich włościach :lol:. Fajnie, że nie jesteś już bezdomna :mdr:.
Będę do Ciebie zaglądać i wspierać ze wszystkich sił!
Buziaki :love:.
...................................
Jesssu, wreszcie:) u siebie:)na swoim KRZEŚLE....
---------- Wiadomość dodana o 18:22 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:20 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Eclairka
Podwarszawska, ale jakby co w Centrum jestem w godzinkę :mdr:.
A Ty gdzie dokładniej stacjonujesz? :) Muszę wiedzieć, gdzie będę musiała pojechać, jeżeli zdecyduję się na masaż :mdr:.
Jestem na Woli, takie bliske bedziebdość Woli, w okolicy Wola Parku:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Kebera
na swoim KRZEŚLE....
baaaa.....idź na całość!!!! W FOTELU....może być na biegunach, jeśli sobie życzysz:D:D:D
Ja też przyleciałam pokibicować Keberce :) Zwłaszcza że jestem w podobnym wieku i też uwielbiam masować. Szkoda, że teraz nie mam kogo, bo bym nie myślała co by tu zjeść;)
Cytat:
Zamieszczone przez
qqlka-
Ja też przyleciałam pokibicować Keberce :) Zwłaszcza że jestem w podobnym wieku i też uwielbiam masować. Szkoda, że teraz nie mam kogo, bo bym nie myślała co by tu zjeść;)
dobre ,dobre i jakie prawdziwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bad::bad::bad: