Odp: 30 lat życia - 30 kg nadwagi
dorinka masz racje - za dużo różności, a smakuje najbardzie to czego jeść sie nie powinno ...
ja też ciagle w biegu i dlatego mam te kg, ale musimy pilnować najbardziej by jeść sniadanie
dziś się nie ważyłam ale jutro już nie wytrzymam, choc lepiej nie ważyć się codziennie
no i muszę zakupić zieloną herbate - zresztą idę dziś na zakupy i odrazu robię listę
Na mnie kiedys fajnie podzialala herbata pu erh ta prasowana w kostkach orginalna, kupowana ntylko w sklepach z herbatami, bo nigdzie inndziej jej nie bylo, smakowala mnie strasznie i na diecie bez tluszczu, slodyczy i chleba schudlam 10 kg w 3 miesiace, ale to bylo dawno. dodam tylko ze przez rok utrzymywalam wage, a potem zaszlam w ciaze;) herbata stoi w szafce, a tak niestety nie dziala, buuuu. Ale ostatnio wogole pije tylko mineralna ( od 3 miesiecy, a wczesniej uwielbialam te wszystkie slodkie kolorowe gazowane napoje;) )
Ja tam z gazowanych to tylko oryginalnej coli albo pepsi oprzeć się nie mogę:p a tak to wolę soki, tylko je rozcieńczam z wodą albo herbatki ziołowe.:)
No i masz rację, za dużo dobrych rzeczy jest dzisiaj do zjedzenia, bez nich byłoby o wiele łatwiej!;)
na obiadek zjadlam ziemniaczki z maslanka (odgrzane na patelni) - pychotka, a na kolacje kielbaske slaska z piekarnika..... no coz, mala przeziebiona, ja tez cos nie tak, to maz serwowal kolacje i sie nie oparlam :( ale sie zmobilizowalam i popijam teraz pu-erh - moze mi ten tluszcz z kielbaski 'pozre'
---------- Wiadomość dodana 15-06-2012 o 10:00 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 14-06-2012 o 21:28 ----------
hej, jak dzisiejszy dzionek? Milego dnia zycze wam Dziewczynki!!
ale tu cisza...:)
Witam, wczoraj dietkowo tak sobie, w drugiej polowie z nerwow zjadlam pol paczki czipsow;)
cześć, u mnie niestety w weedend porażka :(
ale znów walczę - dziś rower wieczorem
Czipsy to najgorsze cholerstwo na swiecie.Jak zaczynasz jesc to nie mozesz przerwac zanim sie paczka nie skonczyalbo nie siegniesz dna miski.
Dorinka ja również wpadłam Cię dopingować i trzymać za Ciebie kciuki :)
chipsy są najgorsze może lepiej zaopatrzyć się w jabłkowe jak lubi sie coś chrupać
dobrze że na nie szału nie mam choć ostatnio mąż kupić i przyznam się że mnie pokusiło i kilka skubnęłam ;)
Witam, wpadłam się pochwalić małym spadkiem
przez 8dni prawie 2kg spadło
choć były małe grzeszki - ciesze się bardzo :D
Dorinka, bliźniaczko :) Wpadłam się przywitać, będę zaglądać i dopingować :) Ja właśnie 12.06 skończyłam 35 lat z 35kg nadwagi. Powodzenia Ci życzę :)