Strona 1 z 15 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 149
Like Tree4Lubią to

Wątek: 30 lat życia - 30 kg nadwagi

Awatar dorinka
    dorinka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Opole

Domyślnie 30 lat życia - 30 kg nadwagi

Witam Wszystkich!

Na forum pierwszy raz pojawilam sie chyba w 2005 roku, wtedy z waga 75 kg, dzieki Wam schudlam do 64 kg, bylo mi z tym dobrze, utrzymywalo sie przez rok, nie chodzilam glodna, poprostu jadlam mniej i zdrowo. A potem wzielam slub, zaszlam w ciaze, urodzilam duza corcie a waga zostala... 95 kg. Corcia ma 4,5 roku a ja nadal waze 91-92 kg. W marcu ponownie wrocilam na forum i wlasnie z 95 schudlam do 91 ale tak jakos przestalam zagladac, moze dlatego ze nie mialam swojego wateczku a na juz zaczete jakos tak mi trudno bylo sie wpasowac. Teraz mysle ze majac tu własny watek bede sie codziennie pojawiac bo jako gospodarz trzeba dbac o swoj dobytek
    Moj plan to wrocic na własciwe tory, przestac jesc slodycze, tluste, smazone i podjadac miedzy posilkami. Nie bez przyczyny dzis postanowilam tu wrocic, poniewaz wlasnie dzis koncze 30 lat i mam nadzieje ze na 31 urodziny bedzie tych kg mniej. Taki sam ambitny plan mialam rok temu, ale na mysleniu sie skonczylo, moze jakbym wtedy tu wrocila byloby inaczej. No nic nie ma sie co nad soba uzalac i trzeba wiezyc ze tym razem sie uda

Troszke to wszystko chaotycznie opisalam, ale jednym okiem ogladam mecz i dosc nerwowo sie robi Pozdrawiam i prosze o wsparcie, GOL!!!!!

Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: 30 lat życia - 30 kg nadwagi

Cześć i powodzenia Z podobnego pułapu startujemy
    A planujesz jakiś ruch, sport, te sprawy?

Awatar dorinka
    Mieszka w
    Opole

Witam, dzieki za odwiedzinki. Planowac planuje, ale wiem ze to sie kiepsko konczy, mam prace caly dzien na nogach, wiec poprostu czasem juz sil brakuje, ale mysle ze przez lato moze cos sie uda. A Ty jaka diete stosujesz? i jakies sporty?

Mieszka w
    Warszawa

MŻ z odchyleniem montignacowym, więc obiady i kolacje bez węglowodanów o wysokim Ig. Jeżdżę co najmniej 3 - 4 razy w tygodniu na rowerze 25km (do pracy i z powrotem) i 2 razy w tygodniu pomykam na jogę jak młody zaśnie

Awatar dorinka
    Mieszka w
    Opole

no to ja tez mż. A ile ma Twoj mlody? Moja niestety zasypia ok 22... tak ze mi sie juz nic nie chce o tej porze, no chyba ze zaczne zamiast winda jezdzic to wchodzic po schodach na 4 pietro

Mieszka w
    Warszawa

Ma prawie 2 lata. Od zawsze kładziemy go koło 19 i w okolicach 20 zasypia. Jak nie zasypia to siedzi z nim ojciec a ja myk myk na rowerek i na jogę

Awatar dorinka
    Mieszka w
    Opole

no moja tez tak miala, a teraz pomimo tego ze ja poloze o 20.30 to potrafi lezec i sie swoimi rekami bawic, a to siku, a to pic, a to cos tam i tak schodzi, a do przedszkola ja budze o 6 i wstaje bez problemu

Awatar dziudzia1983
    dziudzia1983 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    małopolska
    Wpisy na blogu
    5

Hej!
    Również życzę aby Twoje urodzinowe życzenie się spełniło!
    Też startowałam z nie wiele mniejszej wagi ale przed ciążą, a teraz w sumie mam trochę mniej ale też ciężko się pozbyć, walczę!
    Pozdrawiam!
    Tutaj jestem:https://forum.jestemfit.pl/chce-...wytrwam-9.html
    Tutaj byłam: Do zrzucenia co najmniej 20 parę kilo... - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Mój sukces: Z 93kg na 69kg Udało się raz uda się w końcu i drugi!

Awatar annia
    annia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Hamilton

Witam!!!!
    100 lat........

Moj syn tez tak mial ze pozno szedl spac a wstawal wczesnie bez zadnych problemow teraz mu sie zmienilo i z wstawaniem oczywiscie......
    Ja tez mam prace "na nogach" i rzumiem Cie z ewieczorem to sie marzy usiac ale starm sie kijka razy w tygodniu jezdzic na rzowarze a teraz nawet biegac............

Awatar melllodia
    melllodia jest nieaktywny Nowy na forum

witam

dorinka - ja też w tym roku skończyłam 30 lat i mam podobne założenia więc chcętnie się przyłącze

chcę schudnąć i musi sie udać

Strona 1 z 15 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów