Wszystkiego Najlepszego dla Ani i Hani spełnienia wszystkich planów .
Wersja do druku
Wszystkiego Najlepszego dla Ani i Hani spełnienia wszystkich planów .
Dzień dobry :mdr: słoneczny, świąteczny również dla mnie, bo ja ochrzczona Anna i choć w metrykach Hanna, mam wszelkie prawo obchodzić imieniny na świętą Ankę :p.
Pięknie dziękuję za wszystkie miłe słowa i życzenia :heart: :heart: :heart:
Aniu :love: życzę aby nigdy nie brakowało Ci zdrowia i otuchy w sercu :whistle: :heart: :party:
a Tobie zakamuflowana Aniu-Kasiu :love: abyś nigdy się nie zmieniała, bo taką Cię lubię :lol: :heart: :drunk:
Obu solenizantkom dedykuję piękne, bo zwyczajne, polne kwiatuszki (wraz z uwiecznionym trzmielem) :mdr:
http://www.dieta.pl/picture.php?albu...=31902&thumb=1
Jak mi sie udało wejść i nawqet mam połaczenie, to Was nie ma. A ja zaraz wybywam na spotkanie z Ilonką
Najpierw składałam spóźnione życzenia Hani, a teraz okazuje się, że zaspałam z życzeniami dla Kasi Artystki :love:
Kasiu, stu lat w szczęściu, zdrowiu i szczupłości;
niech Cię wena twórcza nigdy nie opuszcza :heart:
Iwonka; jam jest, ale nic ciekawego nie mam do zameldowania:(
wczoraj nawet na kijkach nie byłam, bo przed samym wyjściem zaczęło padać:bad:
Teraz już też zaczyna lekko kropić i moja tężyzna nie będzie miała okazji się objawić :cry:
Tak Was poczytuję i mam nadzieję,że nie macie tego za złe,że jakiś nieujawniający się podglądacz po Waszym forum buszuje.
Jesteście wspaniałe babuski,czytać Wasze posty to poezja dla duszy a czasem i dla ciała,jak śmiech szczery flaczki porusza.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie dukaneczki z zacnego grona Iwonki:mdr:
... i ja Was podczytuję często :oops:, ale wiele razy wymiękałam w czasach, gdy tworzyłyście ilości godne księgi Guinessa:mdr:
Grażynko, nie wiem czy masz dziś imieniny, ale ponieważ jestem cały dzień "opóźniona", profilaktycznie życzę Ci wszystkiego najlepszego :lol:
(i potencjalnym solenizantom,/-tkom, którzy to czytają in koguto)
Dzieńdoberek,
na początku zeby nikogo nie pominąć serdeczen zyczonka DLA WSZYSTKICH solenizantek!! Dużo zdrówka dziewczyny i radości z gubionych kilosików!
Ja odpoczywam nadal :mdr:, znowu pół dnia przespałam dzisiaj, ale i pogoda nie jest sprzyjająca, aby robić cokolwiek innego.
---------- Wiadomość dodana o 18:50 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:47 ----------
Gosiu, a gdzie Ty jesteś??? Bo z tego co pamiętam to w sanatorium chyba, czy nie tak? Ja jeszcze nadal nie wiem kiedy i gdzie pojadę, dzwoniłam do NFz i dopiero pewno koło stycznia dostanę i prawdopodobnie nad morze.
Tak Barbarelusku, rodzice nadali mi imię, którego nie zamierzali w odniesieniu do mnie używać :beurk: :mdr:
Dziekuję Irenko :) Ja bardzo mocno zakamuflowana jestem (jak Hania zauważyła ;)) i zazwyczaj tylko najbliżsi wiedzą i pamiętają. Ot i widać teraz Wy moimi najbliższymi :love:
A gdzie to Irenka Was podczytuje? Dziś Grażyny, więc i ja się przyłączę do życzeń imieninowych - Wszystkiego najlepszego! :D
... toć to nasza koleżanka z Głównego Wątku:)
A ja pracuje jak nie przymierzając Napoleon; dałam zdjęcia torebek, które uszyłam dla moich bratanic,
zaglądam co chwila do okna, czy przestaje padać:bad: ( NIE),
a w dodatku każą mi co minutę spuszczać wodę w WC, bo na parterze młodzi instalują pralkę
i sprawdzają coś tam...