Czy ćwiczycie w domu?
Jeżeli tak, to jakie ćwiczenia wykonujecie?
Ja ćwiczęw domurobie ćwiczenia 8min abs, ale ze swoją ilością powtórek..wczoraj troszkę sobie pozmieniałamć i pracowałam nad tym z czym mam najwięcej problemów..teraz już potrafię wyczuć na co działa poszczególne ćwiczenie i modyfikuję je sobie troszeczkę
WARTO! WARTO WARTO!!! I gorąco Cię do tego namawiam!!!Zamieszczone przez Laura_Palmer
Ja dostałam od mojego M. takie sportowe z wypustkami (40 zł na allegro), kręcę codziennie przez 20-30 min i efekty są powalające - w pierwszym tygodniu zleciało mi 5 cm w talii!! A od 01.02. ogółem mam na minusie już 10 cm. Koleżanka mojej mamy z pracy też kręci i też widać efekty! Na początku trzeba się pomęczyć, żeby nauczyć się kręcić w obie strony,ale potem to możesz nawet godzinę kręcić bez przerwy oglądając TV
ja jeszcze robię tak:
- rowerek (15-20 km)
- "pupki" - leżę na plecach i podnoszę bioderka zaciskając pośladki i kładę rozluźniając je (x100)
- brzuszki (100 albo 8 min abs)
-boczki - leżę na boku i podnoszę jedną nogę do góry, zginam, prostuję, kładę x 100
a od 01.04. planuję jeszcze bieganie![]()
Ja jak na razie to rower i brzuszki, chyba poszukam hula hop bo wiem ze kiedys w domu było skoro takie niezle efekty daje, poza tym staram sie nie używać windy, wychodzić na dłuższe spacery, ostatnio nawet odkurzanie polubiłam (co zawsze było dla mnie męczące) bo wiem że sporo kcal się traci![]()
ja odkurzając panele to raczej się nie namęczę, ale też polubiłam odkurzanie
red_tea zaintrygowałaś mnie tym hula hop![]()
psa też mam i te kudły wszędzie się miotały zwłaszcza ostatnio jak robiło się cieplej:/