Strona 11 z 31 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 305
Like Tree93Lubią to

Wątek: Zacznij tam gdzie jesteś, użyj tego co masz, zrób co możesz.

Awatar Essencee
    Essencee jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zacznij tam gdzie jesteś, użyj tego co masz, zrób co możesz.

Hej dziewczynki moje

Weszlam sie z wami pozegnac bo jutro juz wyruszamy do Polski, wiec nie bede miala z wami kontaktu bo chociaz internet w Hotelu jest to nie bierzemy zadnego sprzetu i stawiamy na aktywny wypoczynek

Martus bede czesto w Nowym Roku, bo majac dzieci wiesz nieraz po calym dniu nie widzenia sie wolisz czas z nimi spedzic niz na necie siedziec, i ten czas zabiegany teraz to tez inaczej. Ale wraz z Nowym Rokiem ruszam z dieta to i czesto bywac tu bede

Fajnie ze ruch w sklepie macie to przynajmniej o problemach nie bedziesz rozmyslasc. A lada dzien Twoj facet wroci to i radosc w sobie bedziesz miala

Bellus no to zycze Ci kochana zebys mocno na Swieta nie poleciala i by wena po Swietach do treningu i diety nadal sie utrzymywala

Madziu a Ty co o tej godzinie na nogach jeszcze robisz zamiast odpoczywac. Przemeblowanie juz zrobione? Duzo pisac nie bede bo widzimy sie to wiesz nagadamy sie jeszcze

Ewela super ze na slodkie Cie nie ciagnie ale smaka na sernika mi narobilyscie he he i na pewno w te Swieta pokupuje roznych ciast i pojem sobie a co

Naida, Jogusiu, Kasiu jak Wy sie macie?

No to zdrowych swiat kochane i by byly magiczne

Zacznij tam gdzie jesteś, użyj tego co masz, zrób co możesz.-wi-ta2.png
    Kiedys 104kg a dzis walka o lepsza siebie

Awatar Marta_K
    Marta_K jest nieaktywny Znany na forum

PC,
    ja mam bardzo nieregularne cykle. Nieraz trwa 70 dni, czasem 40, a ostatnio dostałam po 20. Szczerze mówiąc wydaje mi się, że jest owulacja, ale sporadycznie i tak jakby nie w środku cyklu wcale, przynajmniej takie mam wrażenie, testów owulacyjnych nie robiłam Był czas, że nie miałam miesiączki przez 1,5 roku, wtedy byłam na gruntowych badaniach na 2 fazach cyklu, gdzie w sumie dowiedziałam się tylko tyle, że mam wrażliwą oś podwzgórza i przeróżne czynniki zewnątrzne moga na mnie działać właśnie brakiem miesiączki i mam się z tym po prostu pogodzić. Teraz dostałam na ft3, ft4, antytpo, alt i jeszcze jakieś dodatkowe typu rozmaz i morfologia.
    Jakieś 2 lata temu TSH miałam jeszcze w granicach 1.

Ess,
    Kochana wesołych świąt i szczęśliwego Nowego Roku Obyście święta spędzili w przyjemnej i rodzinnej atmosferze Do zobaczenia w Nowym roku
    Specjalista ds. żywienia i dietetyki, Trener personalny, fanatyczka zdrowego stylu życia
    Mój domek
    Blog -> pamietnikzdrowegozycia.blogspot.com
    Facebook -> facebook.com/pamietnikzdrowegozyciablogspot

Awatar BellaB
    BellaB jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

Asiu wesołych Świąt dla całej rodzinki, odpoczywajcie i korzystajcie z tego czasu tylko dla Was :*

A ja w koncu Marta choinki jeszcze nie kupiłam, jutro jadę z mama, bo tez ma kupowac.

Wczoraj bylismy a znajomych na posiadówie, a dzis cały dzien lenie się w łózku a w dzien posprzatłam pokój, wiec tylko łazienka mi zostanie i kuchnia. Kurcze zasnełam koło 19 i budziłam się o pólnocy, a teraz spac mi sie nie cchce hehe włączyłam sobie film "nad zycie" bo tyle razy się do niego abierłam i jako,ś nigdy nie obejrzałam.

Marta u Ciebie w sklepie ruch przed świętami, u mnie też ten tydzien będzie hardcorowy, bo zawsze duzo wiecej telefonów w tym okresie jest....., ale na szczescie same święta w pracy mi niezle wypadaj, bo w Wigilie mam nocke, pierwszy dzien wolny, a drugiego pierwsza zmiane

Awatar ewelinawarchol
    ewelinawarchol jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Witajcie
    Essence, no mnie na słodkie nie ciągnęło... aż do soboty, kiedy to do wina z kumpelą zeżarłam 6 kostek czekolady nadziewanej z Wedla ... :P Jakoś się złamałam po strasznie stresującym i zabieganym tygodniu, do którego doszedł pms, później @, głupie dołki i nastroje depresyjne... Także tego, zachowałam się jak stuprocentowa kobieta. Ta czekolada i wino, to było, tak jakbym sobie je wyciągnęła z szufladki pod tytułem "w razie ekstremalnie obniżonego nastroju - zbić szybkę" :P
    Oczywiście moralniaka miałam na drugi dzień, też przytrafiła mi się w dodatku taka noc, że nie mogłam spać, nad ranem obudziła mnie tak ogromna gonitwa myśli, że musiałam napić się melisy, po czym spałam prawie do 10 w niedzielę ... :P
    Tak niestety mam, i taka moja wada, że duży stres odreagowuję bardzo mocno, tak że praktycznie całe ciało cierpi, razem z głową ...
    Ale w końcu dziś miałam okazję wyżyć się na treningu. Nogi wchodzą mi do tyłka, bo na zajęciach z trx-ów było dużo ćwiczeń na nogi. Rozwaliły mnie na koniec ćwiczenia na brzuch, w podwieszeniu nogami na taśmach :P
    Essence, no Święta są raz w roku, więc każdy trener da dyspenzę Aczkolwiek zachęcam do wypróbowania zdrowszych wersji tradycyjnych przysmaków. U mnie z takich zdrowych rzeczy będą fit pierniczki, fit piernik, pasztet z soczewicy i warzyw oraz coś, na co wpadłam dzisiaj rano i to przez bloga, najsłynniejszej ostatnio przyszłej mamy w Polsce - Lewandowskiej :P A mianowicie - kutia z kaszy jaglanej z makiem, miodem i bakaliami. Jutro pędzę dokupić bakalii, maku i mleka kokosowego i będę gotować. Jak się mi już nie zmieści w Wigilię, to na śniadanie świąteczne, będzie jak znalazł U nas choinka dzisiaj ubrana, ładna wyszła
    Essence, super Wam zrobi taki "cyfrowy detoks", Wesołych Świąt zatem ! I oby po nich zwyżka na wadze była jak najniższa
    "(..) Because really the zone of comfort is a zone of fear. You're afraid to break out of this familiarity. There's nothing good about feeling comfortable."

Awatar BellaB
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

Dobry wieczór

wpadam sie pochwalic, że zrobiłam dzis pomiary i efekty są jedynie co do wagi nie mam pewności, bo baterie siadają. dziś znów przespałam cały dzień, tzn wczoraj po drugiej zmianie nie mogłam zasnąc i tak ogladałam filmy, obejrzałam 3 i ciut i w konsekwencji usnęłam przed 6 rano heheh, a że dzis mam nocke w pracy, to nie wstawałam dopóki się nie wyspie. Zrobiłam pomiary i z radości zrobiłam tez trening, ciezko go było wcisnąć, ale jakoś się wyrobiłam

Choinka wczoraj kupiona, ale jeszcze nie ubrana....jutro to zrobię w ogóle przez ten dzien dzisiejszy przebimbany, na jutro duzo do zrobienia i zostało, ubrac choinke, iśc na zakupy spozywcze oraz prezentowe i dokończyc sprzątanie. W czwartek zrobie pranie i będe piekła mięsiwo, a w piatek druga zmiana, wiec nic jnuz nie zrobie. W Wigilie rano jade do wawy po siostre z rodzinka, potem dwie kolacje i na noc do pracy. Tak w skrócie już Wam opisałam cały tydzien heheh

Ewelina odreagowanie Ci sie jak najbardziej nalezało i nie powinnas mieć wyrzutów sumienia, absolutnie

Awatar Marta_K
    Marta_K jest nieaktywny Znany na forum

Hejo

Kochane przepraszam, że wpadam teraz tak rzadko, ale praca mnie wykańcza, a dzisiaj akurat miałam egzamin, jestem w Warszawie, więc mam troszkę wolnego czasu, zanim pójdę na autobus do domku
    Ostatnio ogromny pech mnie dosiada, ja nie wiem co się dzieję. Wczoraj w sklepie przewróciło się na mnie jakieś 100 wiaderek ze śledziami, rano zbiłam szklankę w domu ( zważając jeszcze na to, że byłą godzina 5 rano i śpieszyłam się na autobus), a później w szkole na zajęciach omal nie stłukłam w szafce szklanych cylindrów. No masakra jakaś nie wiem co jest ze mną nie tak. Chyba przemęczenie robi swoje jednak i organizm po prostu domaga sie odpoczynku, pokazująć mi przy tym jaka ze mnie niedorajda No cóż pozostaje mi tylko poczekać do Wieczezy Wigilijnej kiedy w końcu odetchnę.

Dzisiaj zrobiłam jeszcze prezent mamie, tacie i mojemu M, żeby rano coś również leżało pod choinką. Lubię robić prezenty straaasznie Więc stwierdziłam, że chcę coś jeszcze podarować swoim domownikom. Bo tak ogólnie to na Wigilię jak Wam już mówiłam robimy sobie losy, bo jest nas już na prawdę dużo
    Mamie i tacie kupiłam książki, a M sweterek. Mamie kupiłam Światło między oceanami, która podobno jest totalnym wyciskaczem łez i jest na prawdę rewelacyjną książką. A tata dostanie Wojna i pokój 1945, która zostałą ogłoszoną książką roku 2015 na stronie lubimyczytać. Jedną i drugą pozycję z chęcią przeczytam zaraz po rodzicach

Bella, gratuluję !! :-) Brawo za efekty
    Madziulek86 lubi to.
    Specjalista ds. żywienia i dietetyki, Trener personalny, fanatyczka zdrowego stylu życia
    Mój domek
    Blog -> pamietnikzdrowegozycia.blogspot.com
    Facebook -> facebook.com/pamietnikzdrowegozyciablogspot

Awatar ewelinawarchol
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Hahaha, Marta, rozwaliła mnie twoja historia z tymi śledziami, bo wyobraziłam sobie, jak to musiało wyglądać. Ale te wiaderka się pootwierały też, i oblały cię te śledzie, czy na szczęście wiaderka zachowały swoją zawartość w środku ? Bo jakby cię tak te śledzie oblały, to pięknie byś później pachniała, o matkoooo :P
    Moja mama ostatnio na swojej zmianie w sklepie musiała karpie wyławiać i dawać klientom i później nie mogła tego zapachu z ubrania się pozbyć, a co dopiero śledzie w zalewie
    Bella, brawo za pozytywne wyniki pomiarów ! Widzisz, czyli jednak treningi działają Mega nas napędza taka siła, jak widzimy, że nasze wysiłki nie idą na marne, a przynoszą nam oczekiwane rezultaty. Oby tylko w Święta się wszystko nie wyzerowało, także się pilnuj!
    Ja dziś też miałam fajny trening. Aż za fajny, bo mnie nogi bolą strasznie :P Zajęcia z trx-ów były dziś ostatnie w tym roku, więc musiała być petarda. Wyskoki, podciągania, ćwiczenia w "desce" w podwieszonymi nogami, same kwiatki
    Ja z prezentami też już mam wszystko dopięte. Dzisiaj je wszystkie spakowałam i czekają sobie na Wigilię w szafie. Ja mam dla Sewka keyboard, dla Waldka - zapach męski i podkoszulek typu v-neck, czyli z dekoltem w "serek" (bo strasznie kręcą mnie faceci w takim kroju koszulki, czy swetra ), dla mamy zestaw kosmetyków z firmy Stenders - (polecam koniecznie, wspaniała polska marka z naturalnymi kosmetykami) i herbatkę świąteczną, a dla taty - płytę Tadeusza Nalepy i butelkę whisky
    No i Sewek ma jeszcze czekoladowego misia z Lindta, tego z dzwoneczkiem :P Książek akurat wyjątkowo w tym roku brak, ale to też jest bardzo często prezent numer jeden dla rodziców, bo oboje dużo czytają. Ja jakoś jak zakupiłam dwie biografie w lecie, to tylko jedną przeczytałam, a druga zaczęta i tak nie mogę jej jakoś zmęczyć. A na liście jest jeszcze kilka, które chce przeczytać, ale nie kupuję, dopóki nie przeczytam, tej, co zaczęłam i koniec :P
    Ciekawe, co ja znajdę pod choinką Mam nadzieję, że nie deskę do prasowania, hahahaha
    Też macie tak, że nie lubicie dostawać bielizny na prezent ? Kurde, no ja nie cierpię, i też nie wyobrażam sobie kupić facetowi - majtek ... :P Jakoś mnie to obrzydza, nie wiem, dziwna jestem
    Kobiety zazwyczaj seksowną bieliznę lubią dostać, a dla mnie to jest takie zbyt ... wyuzdane, osobiste, niegustowne ? Nie wiem, jak to nazwać :P Ciekawa jestem waszej opinii
    "(..) Because really the zone of comfort is a zone of fear. You're afraid to break out of this familiarity. There's nothing good about feeling comfortable."

Awatar BellaB
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

Ewelina co do bielizny na prezent przyznam szczerze, ze ja sama nie raz dostałam i to z własnego wyboru, hehe jakos nie mam tego poczucia, ze jest to nie na miejscu, i nawet m oja mam w tym roku zazyczyła sobie portfel i stanik Wigilie mamy w małym gronie, sami swoi, owszem gdyby na Wigili była cała rodzina typu ciotki, pociotki itp to wtedy mogłabym byc skrępowana.

Kochane zyczę Wam zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt, wykorzystajmy ten czas najlepiej jak mozemy i żeby Nas nie przybyło

Awatar ewelinawarchol
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Witajcie
    Ja dziś padam na pysk posprzątaniu, staniu przy garach i jeszcze wieczornym treningu ...
    Ale przynajmniej mam poczucie, że kawał dobrej roboty odwaliłam
    Dla Was też najserdeczniejsze życzenia, spokoju, radości, miłości, ciepła w te wyjątkowe Święta. A na przyszły rok, stuprocentowej motywacji do trzymania diety i regularnych ćwiczeń, dużo dobrej energii, pozytywnego myślenia, uśmiechu na twarzy, jak najmniej zmartwień i wszystkiego, co sobie tylko wymarzycie !

Awatar N_A_I_D_A
    N_A_I_D_A jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Berlin
    Wpisy na blogu
    4

Wesolych Swiat Kochane!
    Madziulek86 lubi to.
    NSD od 23.11. staruję z wagą 74,1 kg

Mój wątek: Forum JestemFit.pl

Strona 11 z 31 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów