Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Wyprowadzka ze SłodkoPaństwa!!!

Awatar senXXX
    senXXX jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Leszno

Arrow Wyprowadzka ze SłodkoPaństwa!!!

Witajcie!!!!
    Nie wiem czy zdołam coś tu stowrzyć,bo jestem na forum pierwszy raz i dopiero raczkuję w tej swerze.
    Dziewczyny wspierajmy się w walce ze słodkościami.Mnie one zgubiły.Miałam już taką piękną wagę i zaprzepaściłam wszystko.Takie potwory słodyczowe mnie dopadły :-/ Najgorsze u mnie jest jeszcze to,że niestety,gdy dopadną mnie nerwy to słodycze same pchają się do ust i nie potrafię nad tym zapanować.A potem to już idzie lawinowo.
    Miałam 128kg. schudłam do 73.Później dopadło mnie życie:kłopoty,nerwy i zajadanie problemów.Nawet nie pamiętam dokładnie co wrzucałam w swoją paszczę gębową.Chcę od jutra powalczyć i kategorycznie powiedzieć STOP tym wszystkim czającym się,paskudnym słodkościom.
    Pakuję swoją walizkę,a właściwie walizę i uciekam daleko i obym już nigdy nie powróciła do tego SłodkoPaństwa.
    Jak radzicie sobie z walką ze słodkościami?Pozwalacie sobie na jakieś małe szaleństwa?
    Ja okazuje się,że nie mogę,bo jeden kawałek ciągnie drugi :-(
    Pozdrawiam gorąco i liczę na Wasze wsparcie

30.07.09-ostra walka!!!!

Awatar senXXX
    Mieszka w
    Leszno

Smile Odp: Wyprowadzka ze SłodkoPaństwa!!!

Dziewczyny,błądzę strasznie.Pomóżcie mi proszę i napiszcie jak wkleja się do tekstu te buźki?

30.07.09-ostra walka!!!!

Misia881900 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Płock

Domyślnie Odp: Wyprowadzka ze SłodkoPaństwa!!!

Witaj ja również mam wielki problem ze słodyczami dzięki nim wróciło do mnie 10 zbędnych kg których zrzucenie było bardzo cięzkie. Ja jak zaczne jeśc słodycze to nie umiem skonczyc otarłam sie o jedzenie kompulsywne (to był okropny okres mojego życia zajadałam wszystkie problemy), niestety zajadanie problemów zostało mi do dzis. Trzymam kciuki za Ciebie.

Awatar senXXX
    Mieszka w
    Leszno

Misia881900 to straszne,że nie potrafimy zaponować nad takimi prymitywnymi słodkościami Uch...jak pomyślę ile kilogramów mi doszło i w jakie ciuchy się nie mieszczę to aż mnie mrozi.
    Jaką dietę stosujesz?I czy możesz sobie pozwolić na chociaż odrobinę słodyczy?
    Dziękuję,że trzymasz za mnie kciuki,potrzebuję ich baaaardzo

30.07.09-ostra walka!!!!

Mieszka w
    Płock

Wczesniej byłam na 1200 kcal schudłam 20 kilo niestyety jednak potem duzo się zmieniło w moim życiu nie umialam sobie z tym poradzic na dodatek dieta stała się moja obsesja non stop myślałam o kcal i czym więcej myslalam tym wiecej jadłam slodyczy,. Wczesniej nie miałam z nim problemu jednak w trudnych chwilach ubzdurałam sobie ze poptrawiają samopoczucie (szkoda ze tylko na chwilke) i tak zaczely sie kompulsy przytylam 10 kilo wciaz tyje jest ciezko ze slodyczaMI Ale mysle ze w pewnym stopniu przynajmniej opanowalam kompulsy. Wiem jedno dieta nie mozxe byc jedynym celem mojego zycia teraz staram sie jesc mniej porzucam nawyk liczenia kcal.
    A ty jaka diete stosujesz??

Awatar senXXX
    Mieszka w
    Leszno

Ja już tyle diet przetestowałam i tylko jedna,jedyna przypadła mi do gustu i na której dużo schudłam to dieta plaż południowych.Rewelacyjna.Teraz zastanawiam się nad proteinową,ale do końca nie jestem przekonana

30.07.09-ostra walka!!!!

Mieszka w
    Płock

Juz pisalam na innym watku proteinowej nie polecam ale dieta plaz poludniowych podoba mi sie sama bylam na niej ale bardzo krotko.

Mieszka w
    Płock

Zastanawiam jak jest lepiej czy wogole wyeliminowac wszystkie slodycze czy jest lepiej pozwolic sobie raz na jakis czas na jakas mala słodkosc??

Awatar senXXX
    Mieszka w
    Leszno

wiesz co?Mnie też to zastanawia.Z jednej strony lepiej odrzucić całkowiecie,bo jak mówią 'lepiej nie kusić losu" a z drugiej strony widząc co ze mną się stało,to teraz jestem przy opcji,że lepiej codziennie kawałeczek np.gorzkiej czekolady i w porządku:wielk syty i owca cała.
    Ja miałam wrażenie,że nie mogę się zatrzymać z tymi słodkościami.Prawie rok nic ze słodyczy nie jadłam i jak dopadlam to wrzucałam w siebie bez zahamowań.
    Tak więc teraz jestem za delikatnym jedzeniem czegoś małego.Dieta plaż południowych zezwala na małe łasuchowanie tylko ja byłam taka nadgorliwa

30.07.09-ostra walka!!!!

Mieszka w
    Płock

ja chyba tez uwazam ze lepiej pozwolic sobie na cos malego czasem bo jak nie jadlam przec pol roku praktycznie nic to potem frzucilam sie na te slodycze i tak doprowadzilam do joja. Tylko jest tak ze jak czasem pozwalam sobie na troche to jak zjem jeden kawalek to chce zjesc 2 a potem kolejny.

Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów