Strona 28 z 51 PierwszyPierwszy ... 18 26 27 28 29 30 38 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 503
Like Tree44Lubią to

Wątek: OAZA SPOKOJU czyli: nie tylko dietą człowiek żyje :) - Część 2

Awatar Argal_
    Argal_ jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: OAZA SPOKOJU czyli: nie tylko dietą człowiek żyje :) - Część 2

Cytat Zamieszczone przez Justys1920 Zobacz posta
    Dzień dobry wszystkim którzy przybędą
    u mnie +3 słonko nieśmiało wychyla się zza chmurek...
    ja już w pracy
    Witam również

Ja zaraz się zbieram załatwić kilka spraw , jedną nawet już załatwiłem i to bez wychodzenia z domu poprzez telefon a sprawa dotyczyła US , wizyty tam nigdy nie są zadowalające specjalnie a uzyskanie informacji bywa uciążliwe , udało mi się jednak wbić w numery telefonów poza ogólną informację i dowiedzieć czego chciałem .....wejście fizyczne do US u nas obecnie bywa bardzo trudne ze względu na tłok , to też powoduje u mnie chęć złożenia deklaracji drogą elektroniczną .... zobaczymy więc ...

Waga nie za łaskawa no ale jak wspomniałem po weekendach i balach wiele dobrego od niej nie oczekuję ...może dzisiejsza bieganina coś ułatwi lub przyśpieszy .....
    miłego dnia

Faza II od 25-01-2011

Awatar Justys1920
    Justys1920 jest nieaktywny Sławny na forum

Cytat Zamieszczone przez Argal_ Zobacz posta
    Witam również

Ja zaraz się zbieram załatwić kilka spraw , jedną nawet już załatwiłem i to bez wychodzenia z domu poprzez telefon a sprawa dotyczyła US , wizyty tam nigdy nie są zadowalające specjalnie a uzyskanie informacji bywa uciążliwe , udało mi się jednak wbić w numery telefonów poza ogólną informację i dowiedzieć czego chciałem .....wejście fizyczne do US u nas obecnie bywa bardzo trudne ze względu na tłok , to też powoduje u mnie chęć złożenia deklaracji drogą elektroniczną .... zobaczymy więc ...

Waga nie za łaskawa no ale jak wspomniałem po weekendach i balach wiele dobrego od niej nie oczekuję ...może dzisiejsza bieganina coś ułatwi lub przyśpieszy .....
    miłego dnia
    hej
    ja miałam od dzis zaczac taka "prawdziwa" swoja diete....lecz przyszła @ wiec odkładam decyzje na 3-4 dni

---------- Wiadomość dodana o 09:42 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:24 ----------

ja spadam... zycze wszystkim którzy tu wpadna miłego dnia

start: 15.10.2012

Awatar RASTI4949
    RASTI4949 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Dzieńdoberek.
    Pierwszy dzień nowej dietki za mną.
    Wieczorem włosy dęba mi stanęły,bo waga wskazała ponad 80.
    Załamka,pomyślałam,ze to te skrobiowe produkty /ryż i kasza gryczana/tak wpłynęły na mój organizm.
    Z wielką obawą stawałam rano na wadze,tym bardziej,że przed porcelanką/na mnie jakoś nie wpłynął seler/.
    No i niespodzianka 78,100,czyli spadek 400 gram.Suwaczka nie zmieniam ,poczekam co jutro pokaże.
    Dzisiaj powtórka z rozrywki,czyli drugi raz taki sam jak wczoraj,jadłospis.
    Miłego dnia zaglądającym.
    Z netem w dalszym ciągu problemy,ale składam to na karb pogody,chmury śniegowe nad moim domkiem,ale na razie nie pada.

kolejne podejście lipiec 2018

Awatar Mania1112
    Mania1112 jest nieaktywny Znany na forum

Witam cieplutko
    Znowu przyjechałam do miasta...więc korzystam z okazji i siedzę w necie
    Dieta narazie odstawiona....chyba zacznę coś kombinować jak zacznie sie praca
    W piątek byłam na otwarciu świetlicy u mnie na wsi....było fajnie ale naprawdę super się wybawiłam w sobotę.Mąża szef zaprosił nas na bal charytatywny....było odlotowo i bawiliśmy sie do 5 rano
    Będę wisiec na dole...może ktoś się zjawi

milka03 Guest

Dzień dobry!
    Wróciłam z urlopu niestety .... ale dziś mam jeszcze wolne, trzeba się ogarnąć przed powrotem do rzeczywistości.
    No i właściwie to powinnam pozastanawiać się na dietą jakąś .... a tak mi się nie chceeeeeeeee

Awatar Mania1112

Cytat Zamieszczone przez milka03 Zobacz posta
    Dzień dobry!
    Wróciłam z urlopu niestety .... ale dziś mam jeszcze wolne, trzeba się ogarnąć przed powrotem do rzeczywistości.
    No i właściwie to powinnam pozastanawiać się na dietą jakąś .... a tak mi się nie chceeeeeeeee
    Hej Miluś
    Chyba mało komu się chce
    Widziałaś się z Kaśką?????

milka03 Guest

Hej hej!
    No nie chce się jak diabli ....
    Z Kaśką udało mi się zobaczyć , przyjechała . Świetna babka, ale to pewnie wiesz

Awatar Mania1112

Cytat Zamieszczone przez milka03 Zobacz posta
    Hej hej!
    No nie chce się jak diabli ....
    Z Kaśką udało mi się zobaczyć , przyjechała . Świetna babka, ale to pewnie wiesz
    To fajnie,że sie spotkałyscie......a że swietna to wiem.....bardzo dobrze

Awatar mikaska
    mikaska jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Słupsk

witam Wszystkich, dietka pychotka, pierwszy raz mam dietę, która jest normalnym jedzeniem
    Grażynko, to super..........., kurcze nie wiedziałam, że sok grejpfrutowy jest taki pyszny.
    Dziś już zrobiłam galaretkę na wieczór, do żelatyny dodałam 2 rosołki, bo zrobiłam ich 6sztuk, odchudza się ze mną Mąż, On je więcej.
    Rano jutro kochana masz kus kus radze dodać z łyżkę jogurt do tego śniadania.
    Nie wiem jak Ty ja Grazynko kompletnie głodu nie czuję, taka dieta mi się podoba.

milka03 Guest

Niestety muszę lecieć, skorzystam z wolnego dnia i pozałatwiam sobie to i owo, odkładane od dawna.
    Do późniejka, pa!

Strona 28 z 51 PierwszyPierwszy ... 18 26 27 28 29 30 38 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów