Anatab-dziekuje.
Trzymajcie się zdrowo
Wersja do druku
Anatab-dziekuje.
Trzymajcie się zdrowo
Hej :) jak tam po Świętach ? Ja się nie ważę narazie bo mam @ ale nie było tragedii z jedzeniem tylko ruchu brak.
Mamma a jak twoja mama ??
Hej, też się nie ważę bo dziś dostałam nad ranem @. Moja mama ma skierowanie do szpitala na 20.04. Ma brać antybiotyk do tego czasu, ale jak nie przypilnuje i jak nie krzyknę to nie bierze, bo tłumaczy wszystko nadciśnieniem, że ponoć nie może aż takiej dawki, że źle się po nim czuje itd. Na Sorze wiedzieli o jej chorobach serca i chyba nie daliby antybiotyku który miałby ją zabić. Sama nie wiem. Czasem gorzej jak z dzieckiem. Na dokładkę znowu dzieci chore. Ja wciąż tak średnio. Miałam mieć badanie moczu i krwi jutro ale przez @ przełożyłam. Też niefajne
Hej. Ja się nie ważyłam jeszcze. Trochę ciast pojadlam w święta. Mi padło na oskrzela i kaszel jeszcze nie minął.. Ale usłyszałam w Święta, że schudłam.w końcu..ale mój mąż zawsze szczupły, przytył 3 kilo i tak to po nim widać, że szok.. A wiecie jestem już tu z Wami od roku i zgubiłam około 13 kilo. Chyba całkiem ładnie.
Mamma- ale powiem ci ze raz dostałam antybiotyk po którym bolało mnie w klatce. Więc nawet go nie dokończyłam wtedy. Różnie to bywa. Życzę.zdrowia.
Kropcia dla ciebie też zdrowia. A co do wagi to super!!
Moja siostra od trzech tygodni jest na diecie liczy kalorie, w święta odmówiła sobie ciasta o słodyczy do tego orbitrek długie spacery dziś hula hop i dzis się zważyła. Nadal waży 100 kg;( biedna to ją zniecheca
Kropcia super, że w końcu ktoś dostrzegł zmiany. To zwieńczenie roku wyrzeczeń. Wow, naprawdę zgubiłaś aż 13 kg. No to powiem ci że szacun! Bardzo dużo.
Napisałam wczoraj post a teraz widzę ze go nie ma, hmm..
Siostra się wtedy ważyła po obiedzie dlatego miała zawyzoną wagę. Potem zważyła się na czczo i Poł kg mniej. Zamowila sobie wagę która poprzez aplikacje pokazuje też ile ma wody, mięśni, tłuszczu
Ja też ją zamówiłam. Jestem ciekawa.
Jak będzie ktoś chętny to wyślę link tej wagi na email.
Też myślę o takiej wadze. Przetestuj i jak będzie okey to podeslesz linka
Ok