Hej, od niedawna zaczalem sie starac jesc tylko jedzenie ekologiczne. Czy mozecie polecic jakis sklep (najlepiej internetowy), w ktorym znajde takie jedzenie? Szczegolnie mi zalezy na produktach orkiszowych.
Hej, od niedawna zaczalem sie starac jesc tylko jedzenie ekologiczne. Czy mozecie polecic jakis sklep (najlepiej internetowy), w ktorym znajde takie jedzenie? Szczegolnie mi zalezy na produktach orkiszowych.
Podczepiam się pod pytanie, też szukam takiego miejsca w którym kupię ekologiczną żywność. Teraz jestem na diecie, może ktoś z was już robił zakupy w takich sklepach i poda namiary. Kiedyś znalazłam taki sklep ale chyba on już nie istnieje. Czekam na waszą pomoc![]()
Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 09-03-2016 o 13:22
Produkty ekologiczne kupuje głównie od zaufanych dostawców (trzeba ruszyc tylek na targ/plac) a produkty typu wypieki itp to juz zamawiam z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - oni tam maja pelno rzeczy orkiszowych![]()
Ja żywność ekologiczną wyszukuję tutaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Każda żywność ekologiczna kupowana w sklepach zawiera pewne substancje dodatkowe, które powodują wydłużenie daty ich przydatności. Jeżeli chcesz jeść ekologicznie musiałabyś wybrać się na wieś i kupować produkty prosto od osób zajmujących się uprawą warzyw i hodowlą zwierząt.
Dużo powstaje takich sklepów, sama myślę dołożeniu do asortymentu swojego żywność ekologiczną. Najpierw jednak muszę rozejrzeć sie za dobrymi dostawcami. Poza tym moje regały chłodnicze są za małe więc muszę też się wyposażyć w następne. Trochę duży koszt dlatego póki co się tylko przygotowuję. Mam nadzieje,że jesteście któraś z Opola i u mnie się będzie wkrótce zaopatrywać?![]()
Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 09-03-2016 o 13:23
Ostatnio na fejsbuku natrafiłam na ekologiczny box na fejsbuku, nazywało sie to zdrowybox. Kupujesz sobie pudełko z takimi produktami i raz w miesiącu przysyłają Ci taki zestaw.
A wie ktos, gdzie można kupić ryż z ekologicznych upraw/ Bo w żadnym supermarkecie nie ma!
Dużo ciekawych produktów można kupić teraz w necie
Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 09-03-2016 o 13:23
Ale jak już odświeżasz temat, to może podasz konkretny namiar? W takim razie zrobię to za Ciebie - sklep Tobio ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ) oferuje szeroką gamę ekoproduktów (z certfyikowanych upraw i przetwórni). W zasadzie jest tam wszystko, aby zdrowo jeść![]()