Odp: MASZKULECZKA na Dukanie
Cytat:
Zamieszczone przez
elma5050
Witajcie dziewczynu i chłopaku :mdr:
Ja też już na kawce, ale musiałam Was przecytac, bo w ciągu dnia ciężko Was nadgonić, a ja koło południa znowu musze wybyc na parę godzinek.
Widze, że waga pokazuje swoje humorki - jednym spada, innym nie, ale w końcu pewnie i tak nie będzie miała wyjścia, tylko wypróbowuje naszą cierpliwość - taka wredna ;)
Gratulacje dla spadkowiczów i dobrego humorku dla pozostałych :mdr:
Witaj Piotrze, musisz być naprawdę zajęty, że nie zaglądasz do nas. Powodzenia na wadze, bo widzę, że zbuntowała sie i stoi, no i w pracy, żebyś uwinął się i w końcu do nas dołączył.
Miłęgo dnia dla wszystkich. U nas mgła jak mleko i nic nie widać za oknem brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Witaj Elmo kochana, Ty jak zawsze w dobrym nastroju, to pewnie magia Sopotu.
Może latem zorganizujemy tam szbat naszych dukanowych czarownic?:mdr:
Cytat:
Zamieszczone przez
mikaska
przesyłam dobre, cieplutkie mysli
Witaj Kibguś, widze, że dzisiaj lepszy dzień i humor weselszy. Tryskasz optymzmem i tak ma być. :)
Ściskam na dobry dzień :):):)
---------- Wiadomość dodana o 08:14 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:13 ----------
nie wiem co mi te paluchy tak biegają , że robie tyle byków.
KINGUŚ - mialo być i buziole :)
Chciałam się jeszcze pochwalić, dziś waga była łaskawsza niż przez ostatnie dni:na:przechytrzyłam ją
---------- Wiadomość dodana o 08:19 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:16 ----------
Jeszcze raz witam Elmo i wszystkie nasze Laski, trzymam za wszystkie kciuczki, ale muszę zmykać budzić Malutką do przedszkola, bo jak zwykle się spóźnimy
wpadnę wieczorem
Cytat:
Zamieszczone przez
mikaska
Witaj Elmo kochana, Ty jak zawsze w dobrym nastroju, to pewnie magia Sopotu. Może latem zorganizujemy tam szbat naszych dukanowych czarownic?
Kinguś, już pisałam, że Sopot zostawiłam - na razie - i teraz pomieszkuje między Gorzowem Wlkp., a Słubicami.
Okolica przepiękna, mamy 3 jeziora i na około same lasy , prqawdziwe lasy z grzybami i zwierzyną.
Jeśłi Wam to nie przeszkadza, chętnie Was ugoszczę, bo miejsca jest mnóstwo :)
Czesc Wam!
ja na wage nie staje! w sobote wejde na swoja i wtedy sie okaze co przez ten miesiac sie zmienilo...milego dnia
Cytat:
Zamieszczone przez
mrowkaa06
Wiosna idzie a we mnie zero energii.
u mie to samo kochana! ale moze to przed @?mozliwe to u Ciebie?
Witajcie Kochani :)
Żabcia ma jednak moc sprawczą hihihi po wczorajszym wzroście pół kilowym dzisiaj spadeczek 0.10 :yipi::yipi::yipi::yipi::yipi::yipi:
i chociaż nadal gonię suwaczek to cieszę się okrutnie
Żabciu czaruj dalej, proszę
Cytat:
Zamieszczone przez
mikaska
Chciałam się jeszcze pochwalić, dziś waga była łaskawsza niż przez ostatnie dniprzechytrzyłam ją
A widzisz kto tu rządzi- mmyyy.super. Czyżby nowy suwaczek?Taki "dzieci kwiaty"= bardzo ładny wesoły i wiosenny
Cytat:
Zamieszczone przez
WannaBeFit
ja na wage nie staje! w sobote wejde na swoja i wtedy sie okaze co przez ten miesiac sie zmienilo...milego dnia
Cześć, czy to znaczy, że nie ważyłaś sie przez cały ten miesiąć?
---------- Wiadomość dodana o 08:43 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:42 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
gralicho
i chociaż nadal gonię suwaczek to cieszę się okrutnie
Fajnie, gratulacje .
jak to jest? taka mała rzecz, a tak cieszy :)
---------- Wiadomość dodana o 08:44 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:43 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
maciejka75
A widzisz kto tu rządzi- mmyyy.super
Wiadomo !!! i takłątwo to my sie nie damy :) :) :)
Witam z kawką :)
moja waga poskoczyła o 0,5 :( ale mężusia spadła:clown:
zaraz doczytam co tam u Was:D
buziaki!!!!!!
Cytat:
Zamieszczone przez
mikaska
Aga kochanie, waga się zacięła???????
wytopiłaś prawie 8 kilo smalcu, nie pisz tak nawet bo mi serce ranisz.
przesyłam dobre, cieplutkie mysli
Dziękuję kochana - cieszę się że Ci humorek dopisuje i gratuluję "chytrego planu" i jego realizacji !!! ;)