Odp: MASZKULECZKA na Dukanie
Cytat:
Zamieszczone przez
AgulaG76
E tam - na zdrowie !!! :)
Dziękuję Agula!!!!:D
Cytat:
Zamieszczone przez
maciejka75
Daj spokój , jak patrzę na dziewczyny które zaczęły w tym roku i więcej schudły ode mnie to mój spadek to pikuś- Pan pikuś
---------- Wiadomość dodana o 21:59 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:58 ----------
Miłego dopieszczania- do jutra
To popatrz na mój suwak i weź pod uwagę, że ja wiernie trzymam się diety. Jedyne grzeszki na moim koncie to: 3 chipsy, 1 malutkie udko kaczki i 1 sałatka z oliwką. Może jeszcze niekiedy za dużo kawy z mlekiem (choć szklanki dziennie na pewno nie przekraczam).
Teraz to juz naprawdę sobie idę. PA!
Cytat:
Zamieszczone przez
maciejka75
Elunia nie przesadzaj na noc z tą herbatką bo całą noc spędzisz na trasie między łóżkiem a łazienką- i przez to jutro nie będzie humorku bo się nie wyśpisz .A dogoniłaś już suwaczek?
Dogoniłam...ale dzisiaj mała zwyzka, więc znowu gonię, hihihi
Łazienka i tak będzie kilka razy odwiedzana:mdr:
---------- Wiadomość dodana o 22:08 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:05 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Kotinka
Elunia, smuteczki precz!
Też idę sobie popić zieloną herbatkę i mężusia dopieścić.
Dobranoc dziewczynki.
Tak jest! Smuteczki precz!!!
Moje kochanie tez wróciło. Tak więc idę w slady Beatki.
Buziaki kochane, a jutro samych miłych niespodzianek:kiss:
Cytat:
Zamieszczone przez
Kotinka
To popatrz na mój suwak i weź pod uwagę, że ja wiernie trzymam się diety. Jedyne grzeszki na moim koncie to: 3 chipsy, 1 malutkie udko kaczki i 1 sałatka z oliwką. Może jeszcze niekiedy za dużo kawy z mlekiem (choć szklanki dziennie na pewno nie przekraczam).
Teraz to juz naprawdę sobie idę. PA!
Maciejka - wielkie GRATULACJE!!!!:D A chcę Ci przypomnieć, że z górki biegnie się szybciej niż pod górkę a więc....... tego z całego serca życzę. A jak tak będziesz biegła to przy okazji pociągnij za sobą sportsmenkę Ani Archeo - tylko nie zmiećcie tego biednego motylka.:mdr:
Cytat:
Zamieszczone przez
halszka53
A jak tak będziesz biegła to przy okazji pociągnij za sobą sportsmenkę Ani Archeo - tylko nie zmiećcie tego biednego motylka.
Dzięki dzięki- a jak się już rozpędzę to was wszystkie pociągnę- byle lądowanie było miękkie
Cytat:
Zamieszczone przez
gralicho
:mdr::mdr::mdr::rofl::rofl::mdr::mdr::mdr::mdr:
NIECH TAK SIĘ STANIE
:mdr::mdr::mdr::rofl::rofl::mdr::mdr::mdr::mdr:
oki zobaczymy czy jutro waga spadnie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
maciejka75
Dzięki dzięki- a jak się już rozpędzę to was wszystkie pociągnę- byle lądowanie było miękkie
OK!!! trzymamy Cię za słowo a że dzisiaj zaczarowany dzień to na 100% się spełni!!!
---------- Wiadomość dodana o 22:34 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:31 ----------
Dobrej nocy dziewczyny!!
Kasia – Twoje samopoczucie o którym piszesz, pełnosc o poranku i uczucie ze wszystkie wnetrznosci się przewracaja oraz lekkie przeczyszczenie może być objawem wlasnie tych napojow które pilas – to efekt uboczny aspartamu
Monia(Bigmoona) dziekuje Ci kochana! Jakis mam koszmarny czas, już egzaminy pozdawalam teoretycznie nie powinno być mi zle
Zabciu – oby Twoje czary podzialaly i na mój zastoj! i ten na wadze i ten w nastroju
Agula – a wiesz ze ja przechodzac z PW na P nie spadlam nic!!!
---------- Wiadomość dodana o 23:18 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:42 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
bigmoona
Eluś moje ostatnie P też nędzne było, a teraz na PW poleciało mi wiecej niż na tym P, może u ciebie będzie podobnie
jeju ja tez tak chce - nic mi sie nie ruszylo na P :( wczesniej wszystko szlo w porzadeczku a teraz wsz pod gorke nawet dukanie
Kotinko - KOCHANA!!!! bardzo dziekuje Ci za zainteresowanie, wiesz z ta porcelana zawsze mialam lekkie problemy. Jestem w trakcie zmiany lakarza rodzinnego - jak dokoncze dziela no i jak wroce wreszcie do kraju musze sie skonsultowac. DZIEKUJE JESZCZE RAZ
---------- Wiadomość dodana o 23:25 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:18 ----------
kurcze to chyba ja jestem niewidoczna :/ rano nikt mi nie odpisal...no a teraz juz chyba wszyscy spia :/
Zaba - czaruj prosze moja wage:)
---------- Wiadomość dodana o 23:28 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:25 ----------
chociaz tyle ze nadrobie co pisalyscie przez caly dzien.
Kotinko kochana! teraz czytam ile Cię ubylo przez ten miesiac - przepieknie!gratulacje
Elunia - ja probuje odwyknac od tych paskudnych aspartamowych napojow, cola zero sprite zero i fanta zero sa dla mnie ciezkie do odstawienia, na cale szczescie w weekend juz bede w kraju a tam jakos nie chce mi sie tego paskudztwa
Cytat:
Zamieszczone przez
WannaBeFit
kurcze to chyba ja jestem niewidoczna :/ rano nikt mi nie odpisal...no a teraz juz chyba wszyscy spia :/ Zaba - czaruj prosze moja wage
śpią , albo spalają :lol:
słodkich snów życzę !!