Strona 1044 z 2242 PierwszyPierwszy ... 44 544 944 994 1034 1042 1043 1044 1045 1046 1054 1094 1144 1544 2044 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,431 do 10,440 z 22419
Like Tree2Lubią to

Wątek: MASZKULECZKA na Dukanie

AgulaG76 Guest

Domyślnie Odp: MASZKULECZKA na Dukanie

Cytat Zamieszczone przez elma5050 Zobacz posta
    a za serniczek dziękuje, tylko zjem najpierw od Agusi.
    Fajnie że przetestowałaś te leniwe - też za mną chodzą ale jakoś nie mam kiedy ich zrobić, po pracy brakuje mi zapału do czegokolwiek.
    Żabciu
    - też się nie umiem zabrać do prasowania itp. prac porządkowych, wyczaruj jaką pomoc domową please !!!

Awatar almighty_froggie
    almighty_froggie jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    London

Cytat Zamieszczone przez elma5050 Zobacz posta
    a za serniczek dziękuje, tylko zjem najpierw od Agusi.
    to dobrze, bo moj jeszcze dochodzi Ale urosl pieknie! szkoda, ze klapnie

---------- Wiadomość dodana o 17:12 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:12 ----------

Cytat Zamieszczone przez AgulaG76 Zobacz posta
    Żabciu - też się nie umiem zabrać do prasowania itp. prac porządkowych, wyczaruj jaką pomoc domową please !!!
    Z tego co wiem, to Elma kocha prasowac - tak wiec czaruje Elme naszego nadwornego prasowacza :P

---------- Wiadomość dodana o 17:14 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:12 ----------

A tak w ogole to ja chce jutro juz spadeczek! Moja waga zwariowala i leci ze skrajnosci w skrajnosc
    Bejbik w drodze

AgulaG76 Guest

Elma - kochana, ja dopiero teraz zauważyłam że ty jutro wpadniesz pewnie w strefę 7 - suuuuper !!!

---------- Wiadomość dodana o 17:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:14 ----------

Cytat Zamieszczone przez almighty_froggie Zobacz posta
    A tak w ogole to ja chce jutro juz spadeczek! Moja waga zwariowala i leci ze skrajnosci w skrajnosc
    Ja dzisiaj ostatni dzień PW więc może znowu wrócę do regularnych spadeczków - mimo że na P brakuje mi warzywek, to jednak spadeczki są bardzo motywujące

Awatar almighty_froggie
    almighty_froggie jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    London

Ja dzisiaj ostatni dzień PW więc może znowu wrócę do regularnych spadeczków - mimo że na P brakuje mi warzywek, to jednak spadeczki są bardzo motywujące
    To prawda, spadki sa bardzo motywujace. Ty robisz 3/3? Czy 5/5?

---------- Wiadomość dodana o 17:21 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:20 ----------

Elma - kochana, ja dopiero teraz zauważyłam że ty jutro wpadniesz pewnie w strefę 7 - suuuuper !!!
    Faktycznie, jeszcze ciupinka a bedzie z Ciebie chudzinka Popycham wage i czaruje, zeby sie udalo Elmo!
    Bejbik w drodze

AgulaG76 Guest

To prawda, spadki sa bardzo motywujace. Ty robisz 3/3? Czy 5/5?
    Ja lecę 5/5

Awatar bigmoona
    bigmoona jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez agavon Zobacz posta
    Witam.

Czytam te wasze mądrości i mam ochotę uściskać za to, że jesteście;-)

Jestem na Dukanie trzeci dzień. Jak na razie bawię się, wyszukuje coraz to nowe przepisy i jest mi z tym OK. Waga spadła o 2 kg, co jest chyba jakimś błędem pomiarowym...2 kg w dwa dni?i to przy okresie?

Najlepsze jest to, że przed chwilą wypiłam kawę i zjadłam sernik, no normlanie sernik na diecie:-)))

Trochę się gubię już w tym, co właściwie wolno a co nie ...bo Dukan pisze , ze ryby tak i wędzone też, ze nabiał tak, byle jak najchudszy ....no i że mamy te produkty dozwolone jeść do woli ....więc tego się trzymam ...

Chcę zrobic 10 dni uderzeniówki, bo mam do zrzucenia 35 kg .... tęsknię już za sałatą lodową, za brokułami i pomidorami ....
    Witaj
    co do spadku wagi, jak najbardziej możliwy
    Tylko zastanawia mnie twój serniczek, był na zimno czy pieczony? Jeśli na zimno to ok, a jeśli pieczony, to pewnie mial skrobie kukurydzianą w składzie, a jej na uderzeniowce nie wolno, dopuszczalna dopiero w 2 fazie
    Powodzenia i wytrwałości

drugie podejście od 20.01.11.

Awatar elka1975
    elka1975 jest nieaktywny Znany na forum

Hej kochane,

Mam dzisiaj doła...właśnie wszamałam nutelkę, a miałam jej unikać. Musiałam jakoś sobie osłodzić mój żal. A zła jestem okropnie-ktos u nas w pracy ukradł naszemu szefowi laptopa- a teraz wszyscy solidarnie mamy ucięte pensje...Chce mi się kląć
    W dodatku moja waga rosnie...nie spada. Jak nie zalicze jakiegoś spadku moja motywacja będzie równa zeru
    Mam ochotę na zakazane rzeczy, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

P.S. Jak dobrze,ze Was mam!

---------- Wiadomość dodana o 17:43 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:42 ----------

jeszcze ciupinka a bedzie z Ciebie chudzinka
    Żabeczko, to zdanie strasznie mi się podoba. Dobre

---------- Wiadomość dodana o 17:43 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:43 ----------

Popycham wage i czaruje, zeby sie udalo Elmo!
    Poczaruj kochana tez moja wagę, plissssssssssssss

---------- Wiadomość dodana o 17:44 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:43 ----------

Moje ostatnie P to same zwyzki, buuuuuu Nie byłam na to przygotowana

---------- Wiadomość dodana o 17:46 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:44 ----------

A ja go robilam kiedys i wcale mi jakos nie podszedl Nie ma to jak "boski" bo jest boski
    Ja tez robiłam kiedys ten Unki, i mi nie podszedł. Teraz tylko robię "boski". Smakuśny jest!

---------- Wiadomość dodana o 17:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:46 ----------

Cytat Zamieszczone przez agavon Zobacz posta
    Witam.

Czytam te wasze mądrości i mam ochotę uściskać za to, że jesteście;-)
    Witaj,

Dziewczyny dobrze radzą. Uderzeniówkę tylko do 7 dni. Potem wprowadź warzywka.

Teraz kolejne podejście...

AgulaG76 Guest

Cytat Zamieszczone przez elka1975 Zobacz posta
    Mam dzisiaj doła...właśnie wszamałam nutelkę, a miałam jej unikać. Musiałam jakoś sobie osłodzić mój żal. A zła jestem okropnie-ktos u nas w pracy ukradł naszemu szefowi laptopa- a teraz wszyscy solidarnie mamy ucięte pensje...Chce mi się kląć W dodatku moja waga rosnie...nie spada. Jak nie zalicze jakiegoś spadku moja motywacja będzie równa zeru Mam ochotę na zakazane rzeczy, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    Qrcze - gdzie ty pracujesz ? co za Sajgon

---------- Wiadomość dodana o 17:50 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:49 ----------

Eluś Żabcia ma smykałkę do czarów - więc jutro będzie pięknie !!!

Awatar elka1975
    elka1975 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez jovika Zobacz posta
    Witajcie.
    U mnie potworny spadek formy (na szczęście na wadze też spadek), jestem dziś okropnie rozleniwiona i nie do życia.
    Gdy bigmoona pisała, że ma mniej siły, to się zdziwiłam, bo mnie przy tej diecie energia roznosi. A tu dziś całe powietrze ze mnie uszło. Jestem taki przebity balonik.
    Ja przechodzę przez to samo. Od pewnego czasu narzekam na brak formy. Wcześniej energia ze mnie tryskała. Dorzuciłam teraz mikroelementy, staram sie je codziennie pić ( tabletki rozpuszczane). Jest troszke lepiej.

---------- Wiadomość dodana o 17:51 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:50 ----------

Cytat Zamieszczone przez kasia11081967 Zobacz posta
    Juz rano jak wstaje czuje sie niezbyt i taka jakas nadeta i slaba.
    Mam nadzieje ze nie zlapalam jakiegos wirusa ?????
    Oj nawet herbata mietowa nie pomaga.
    Mam nadzieję,że to nie wirus. Życze szybkiego powrotu do zdrowia.

Teraz kolejne podejście...

Awatar bigmoona
    bigmoona jest nieaktywny Znany na forum

Eluś moje ostatnie P też nędzne było, a teraz na PW poleciało mi wiecej niż na tym P, może u ciebie będzie podobnie
    A co do pracy, to mi przykro, ale tak swoja drogą niezły ten ktoś, laptopa buchnąć szefowi

drugie podejście od 20.01.11.