to dobrze, bo moj jeszcze dochodziAle urosl pieknie! szkoda, ze klapnie
---------- Wiadomość dodana o 17:12 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:12 ----------
Z tego co wiem, to Elma kocha prasowac - tak wiec czaruje Elme naszego nadwornego prasowacza :P
---------- Wiadomość dodana o 17:14 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:12 ----------
A tak w ogole to ja chce jutro juz spadeczek! Moja waga zwariowala i leci ze skrajnosci w skrajnosc![]()
Bejbik w drodze
Elma - kochana, ja dopiero teraz zauważyłam że ty jutro wpadniesz pewnie w strefę 7 - suuuuper !!!
---------- Wiadomość dodana o 17:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:14 ----------
Ja dzisiaj ostatni dzień PW więc może znowu wrócę do regularnych spadeczków - mimo że na P brakuje mi warzywek, to jednak spadeczki są bardzo motywujące![]()
To prawda, spadki sa bardzo motywujace. Ty robisz 3/3? Czy 5/5?
---------- Wiadomość dodana o 17:21 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:20 ----------
Faktycznie, jeszcze ciupinka a bedzie z Ciebie chudzinkaPopycham wage i czaruje, zeby sie udalo Elmo!
Bejbik w drodze
Witaj
co do spadku wagi, jak najbardziej możliwy
Tylko zastanawia mnie twój serniczek, był na zimno czy pieczony? Jeśli na zimno to ok, a jeśli pieczony, to pewnie mial skrobie kukurydzianą w składzie, a jej na uderzeniowce nie wolno, dopuszczalna dopiero w 2 fazie
Powodzenia i wytrwałości
Hej kochane,
Mam dzisiaj doła...właśnie wszamałam nutelkę, a miałam jej unikać. Musiałam jakoś sobie osłodzić mój żal. A zła jestem okropnie-ktos u nas w pracy ukradł naszemu szefowi laptopa- a teraz wszyscy solidarnie mamy ucięte pensje...Chce mi się kląć
W dodatku moja waga rosnie...nie spada. Jak nie zalicze jakiegoś spadku moja motywacja będzie równa zeru
Mam ochotę na zakazane rzeczy, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
P.S. Jak dobrze,ze Was mam!
---------- Wiadomość dodana o 17:43 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:42 ----------
Żabeczko, to zdanie strasznie mi się podoba. Dobre
---------- Wiadomość dodana o 17:43 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:43 ----------
Poczaruj kochana tez moja wagę, plissssssssssssss
---------- Wiadomość dodana o 17:44 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:43 ----------
Moje ostatnie P to same zwyzki, buuuuuu Nie byłam na to przygotowana
---------- Wiadomość dodana o 17:46 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:44 ----------
Ja tez robiłam kiedys ten Unki, i mi nie podszedł. Teraz tylko robię "boski". Smakuśny jest!
---------- Wiadomość dodana o 17:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:46 ----------
Witaj,
Dziewczyny dobrze radzą. Uderzeniówkę tylko do 7 dni. Potem wprowadź warzywka.
Ja przechodzę przez to samo. Od pewnego czasu narzekam na brak formy. Wcześniej energia ze mnie tryskała. Dorzuciłam teraz mikroelementy, staram sie je codziennie pić ( tabletki rozpuszczane). Jest troszke lepiej.
---------- Wiadomość dodana o 17:51 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:50 ----------
Mam nadzieję,że to nie wirus. Życze szybkiego powrotu do zdrowia.