Strona 1491 z 6076 PierwszyPierwszy ... 491 991 1391 1441 1481 1489 1490 1491 1492 1493 1501 1541 1591 1991 2491 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,901 do 14,910 z 60758
Like Tree2Lubią to

Wątek: Dukanowo, nie otrębowo :-)

Kaaaa9 Guest

Domyślnie Odp: Dukanowo, nie otrębowo :-)

Cytat Zamieszczone przez Desdemona_ona Zobacz posta
    Tymczasem po pierwszej kromce chleba dostalam malpiego rozumu i sama nie wiem jakim cudem nie pozarlam calego bochenka od kopa.... I tak ze wszystkim co bylo do tej pory zakazane, nie liczac ze non stop znowu jestem glodna i siedzi mi to w glowie, nawet zapchana ponownie bialym serem po kokardke mam ochote wyzrec cala zawartosc lodowki ....
    kurczaki.......to zaczynam się obawiać....ja też z tych kompulsywnych

---------- Wiadomość dodana o 14:26 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:25 ----------

On juz biedny nie wyrabia !.....
    no jaki biedny?powinien wychwalać pod niebiosa!! dopiero by płakał, jakby posucha była

Awatar malinka61
    malinka61 jest nieaktywny Znany na forum

Witam. Krysiu no jak ? czy coś po wczorajszym i dzisiejszym stosowaniu soli ruszyło ? Nic na ten temat nie piszesz .
    ]

Awatar Desdemona_ona
    Desdemona_ona jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Kaaaa9 Zobacz posta
    kurczaki.......to zaczynam się obawiać....ja też z tych kompulsywnych

Aaano wlasnie... witaj w klubie

no jaki biedny?powinien wychwalać pod niebiosa!! dopiero by płakał, jakby posucha była
    Na razie ucieka jak mnie widzi.... a potem sam przychodzi i prowokuje, ze sie zrobilam osa z wielkimi cyckami (zeby to chociaz prawda byla...)
    Wypączkowałam... Trzeba by schudnąć tylko siły mi brak....

Kuba - 07.08.2011.

Awatar agusia68aa
    agusia68aa jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski

Cytat Zamieszczone przez krystyna123 Zobacz posta
    Jakis czas temu to znaczy ile? Ja poszukam ale tak mniej - wiecej.....
    znalazłam i skopiowałam:
    " Ale jest jeszcze ćwiczenie -joga- bardzo proste:
    wieczorkiem, już tak przedsamym snem uklęknąć, podeprzeć sie dłońmi o podłogę.Wypuścić powietrze, ale tak na maxa, do końca - robiąc koci grzbiet, opuszczając głowę.Będąc na tym totalnym wydechu wciągnąć brzuch - tyle ile sie da, sprobować przykleic pępek do kręgosłupa, policzyć do 3 i prawie wyrzucić swobodnie brzuch w dół, powtórzyć jeszcze 2 razy - bedąc cały czas na wydechu.Po ostatnim wyrzucie brzucha unieść głowę, nabrać powietrza.Powtórzyć wszystko jeszcze 2 razy.
    Dziewczyny pomaga, może nie od zaraz, ale jak się to robi regularnie, to są efekty."

MAM NADZIEJĘ, ŻE POMOŻE

I FAZA: 11.01.10 - 15.01.10: 2kg
    II FAZA od 16.01.10 do.....

krystyna123 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Strasznie duzo od rana napisalyscie ale ja to lubie.
    Wrocilam wlasnie od dupologa ( proktologa) zmarznieta i wsciekla.
    Wysiedzialam sie pod drzwiami 3 godziny i nic nowego sie nie dowiedzialam.
    Jeszcze sie z nim poklocilam ale tak mam na prawie kazdej wizycie u niego.
    Potem mi sie Go zrobilo nawet zal bo niezbyt mila specjalizacje sobie wybral.
    No ale wiem, ze to bardzo potrzebne.
    Kazal duzo pic, pic , pic i jeszcze raz pic. Ale kiedy to wysiusiac?

---------- Wiadomość dodana o 13:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:38 ----------

Cytat Zamieszczone przez malinka61 Zobacz posta
    Witam. Krysiu no jak ? czy coś po wczorajszym i dzisiejszym stosowaniu soli ruszyło ? Nic na ten temat nie piszesz .
    Zeby to tylko sol byla.Ladowalam w siebie wszystko co bylo w domu na te sprawy i nic. Zupelnie nic.
    Dal mi dzisiaj lekarz ulotke. "Duphalac" sie toto nazywa. Sprobuje ale watpie.
    Cytat Zamieszczone przez agusia68aa Zobacz posta
    znalazłam i skopiowałam:
    " Ale jest jeszcze ćwiczenie -joga- bardzo proste:
    wieczorkiem, już tak przedsamym snem uklęknąć, podeprzeć sie dłońmi o podłogę.Wypuścić powietrze, ale tak na maxa, do końca - robiąc koci grzbiet, opuszczając głowę.Będąc na tym totalnym wydechu wciągnąć brzuch - tyle ile sie da, sprobować przykleic pępek do kręgosłupa, policzyć do 3 i prawie wyrzucić swobodnie brzuch w dół, powtórzyć jeszcze 2 razy - bedąc cały czas na wydechu.Po ostatnim wyrzucie brzucha unieść głowę, nabrać powietrza.Powtórzyć wszystko jeszcze 2 razy.
    Dziewczyny pomaga, może nie od zaraz, ale jak się to robi regularnie, to są efekty."

MAM NADZIEJĘ, ŻE POMOŻE
    Dziekuje. Sprobuje. Dobrze, ze jestem sama w domu teraz bo bylby ubaw.

Kaaaa9 Guest

Cytat Zamieszczone przez agusia68aa Zobacz posta
    znalazłam i skopiowałam:
    nooo to chyba i ja skuszę się na te ćwiczenia zobaczymy, czy efekty będą gówniane

---------- Wiadomość dodana o 14:54 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:53 ----------

Na razie ucieka jak mnie widzi.... a potem sam przychodzi i prowokuje, ze sie zrobilam osa z wielkimi cyckami
    hihihi widocznie lubi być zdobywany

Awatar agusia68aa
    agusia68aa jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski

"Duphalac" sie toto nazywa
    TO STOSOWAŁA MOJA MATULA - ALE ONA MA CHRONICZNE PROBLEMY.BEZ EFEKTÓW.NIC NIE POMOGŁO, ale może spróbuj skoro lekarz zalecił.

I FAZA: 11.01.10 - 15.01.10: 2kg
    II FAZA od 16.01.10 do.....

Awatar Wilczurzyca
    Wilczurzyca jest nieaktywny Znany na forum

..wróciłam... nie ma to jak dobrowolnie iść do pracy - gdy nikogo tam nie ma - co by posprzątać... bo normalnie to nie ma kiedy... ..o dziwo przyszły dwie uczennice do pomocy - też z własnej nie przymuszonej woli - i układałyśmy sterty książek... łapy miałam czarne od kurzu... blah.

noooo ja widzę, ale szybko wyłączyłam
    Cytat Zamieszczone przez biedronka8 Zobacz posta
    Ja też je widziałam i szybko wyłączyłam co by sie od rana nie drażnić
    ..kurczaki.. a czy choć 1 osoba posłuchała muzyczki? ..czy każdy poleciał cukierki oglądać i szybko wyłączał bo jednak były?

Cytat Zamieszczone przez Reniutka1972 Zobacz posta
    Dzięki NK dostrzegłam że mnie z Wilczkiem to tylko z 15 kilosków dzieli
    ..też to zauważyłam mamy do siebie rzut beretem

Cytat Zamieszczone przez Unka77 Zobacz posta
    a swoja szosa... przeczytalam ze Cie czekaja "horrory pani domu"....
    Unka wiele się pewnie nie pomyliłaś... o ile dobrze pamiętam Kaaaa pisała, że to rodzina męża przyjeżdża..

Cytat Zamieszczone przez alkak12 Zobacz posta
    Nie wiem czy tylko ja trafiłam na takiego faceta co ma zdanie "ważne żeby było szybko zrobione , nie ważne jak"?
    ..u nas jest odwrotnie.... mąszu to perfekcjonista.. będzie dłubał, szlifował, malował... przycinał.. a mi tam zwisa... aby było... ja nie widzę, ze mamy nierówne fugi.. że coś gdzieś jest krzywo pomalowane.. nie widzę odłupanej listewki... on widzi wszystko!!!!
    ..ale są plusy - zauważa też, że mam nową fryzurę, że chudnę, co mam na sobie...

AniaMarysia Guest

Wiem Kaaa, problem w tym ze od kiedy jestem na 3 fazie to tylko mi kg przybywa, a mialo stac. Zadnych grzechow nie popelnialam ani podczas diety ani na 2 fazie, a mi rosnie i rosnie. Musze schowac wage bo frustracji dostaje

Awatar iwwi234
    iwwi234 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    szczecin
    Wpisy na blogu
    39

Strasznie duzo od rana napisalyscie ale ja to lubie.
    Wrocilam wlasnie od dupologa ( proktologa) zmarznieta i wsciekla.
    Wysiedzialam sie pod drzwiami 3 godziny i nic nowego sie nie dowiedzialam.
    Jeszcze sie z nim poklocilam ale tak mam na prawie kazdej wizycie u niego.
    Potem mi sie Go zrobilo nawet zal bo niezbyt mila specjalizacje sobie wybral.
    No ale wiem, ze to bardzo potrzebne.
    Kazal duzo pic, pic , pic i jeszcze raz pic. Ale kiedy to wysiusiac?

Zeby to tylko sol byla.Ladowalam w siebie wszystko co bylo w domu na te sprawy i nic. Zupelnie nic.
    Dal mi dzisiaj lekarz ulotke. "Duphalac" sie toto nazywa. Sprobuje ale watpie.

.
    Duphalac podobnie jak lactuloza działają przy nawykowych zaparciach ( Ty już chyba masz takie) stosowane długo i systemtycznie. Zwłaszcz, że nie możesz zielonych warzyw chyba rzeczywiście warto czymś się podeprzeć ale powiem, prawdę mówiąc brutalnie, jeżeli ma zadziłać dobrze by było przedtem przewód pokarmowy odkorkować. I tu się kłania proponowana przez Monkę lewatywa zwana enemą. po lewatywie regularnie stosowany Duhalac ma szansę pomóc
    czego Ci serdecznie życzę bo myślałam , żę ja mam jakiś drobny problem ale patrząc na Ciebie, nie mam

---------- Wiadomość dodana o 15:19 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:14 ----------

Cytat Zamieszczone przez Wilczurzyca Zobacz posta
    ..wróciłam... nie ma to jak dobrowolnie iść do pracy - gdy nikogo tam nie ma - co by posprzątać... bo normalnie to nie ma kiedy... ..o dziwo przyszły dwie uczennice do pomocy - też z własnej nie przymuszonej woli - i układałyśmy sterty książek... łapy miałam czarne od kurzu... blah.

tez w czasie ferii chodziłam do biblioteki ( poza feriami też). Okładałyśmy ksiązki szarym papierem coby się nie zniszczyły. Układałyśmy z P Bibliotekarką działami ( nie lubiłam podróżniczych). Wypisywałyśmy takie śmieszne sygnatury na grzbietach...........
    Kocham swoją pracę ale...... mogłabym chyba wrócić do szkolnej biblioteki tylko czy oni jeszcze umieją czytać?

Uprawnienia umieszczania postów