Strona 318 z 519 PierwszyPierwszy ... 218 268 308 316 317 318 319 320 328 368 418 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3,171 do 3,180 z 5185

Wątek: 3...2...1.03.2010 r. zaczynamy!!!

Awatar girl_86
    girl_86 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: 3...2...1.03.2010 r. zaczynamy!!!

Cytat Zamieszczone przez Caliberka Zobacz posta
    Misiu kochany a co to za pytanie ???? no wiadomo ,że do zamrażarki
    Ojjj nie smiej sie.....wolalam sie upewnic, bo moglyby to byc np lody na cieplo

---------- Wiadomość dodana o 21:14 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:01 ----------

A jak robicie ten peeling kawowy??????????????????????

Bo ja znalazlam takie przepisy:

-----Przepis na peeling kawowy

* zwykła folia spożywcza
    * 12 łyżek kawy mielonej
    * 1 łyżka imbiru mielonego
    * 12 łyżek cynamonu mielonego (2,5 paczki)
    * krem ujędrniający lub nawilżający, oliwka

Po zrobieniu peelingu kawowego wsmarowujemy go w ciało za pomocą dłoni lub szorstkiej rękawicy, następnie owijamy się dokładnie folią spożywczą. Tak owinienta kładziemy się na łóżku, owijamy się dodatkowo kocem lub śpiworem. Po około godzinie możemy zdjąć folie, zmyć peeling i nasmarować się kremem ujędrniającym.

----Przepis na peeling kawowy - bez folii

* 2 łyżeczki kawy naturalnej
    * 1 łyżeczka cynamonu mielonego
    * 1 łyżeczka imbiru

Kawę i cynamon zalewam wrzątkiem (tyle wody żeby pokryć te fusy) przykrywam spodeczkiem i czekam aż przestygnie. Później do tego dodajemy żel do kąpieli i dokładnie mieszam żeby powstała jednolita masa. (konsystencja lekko ciągnąca) Tym nacieram sobie ciało i zmywam letnią wodą.

----Przepis na peeling kawowy - bez folii i z solą

* dwie dawki soli
    * dwie dawki zmielonej kawy
    * dawkę cynamonu
    * żel

Wszystko wsypujemy do jednej miseczki, żelu dodajemy go tyle by powstała w naczyniu dość gęsta masa. Następnie starannie ale delikatnie masuję całe ciało od stóp do szyi. Na koniec spłukujemy skórę z peelingu, a po wytarciu należy użyć balsamu (ujędrniający, nawilżający).
    Pierwsze podejście: waga 79 kg....

Drugie podejście:

Awatar Caliberka
    Caliberka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Legionowo

Ja robię sobie piling albo z samej kawy ,albo tak jak dzisiaj dodam oliwki z oliwek i nie owijam się folią ale lubię zapach cynamonu to chyba sobie go dodam

System 5:2 od 4.01.2013

Awatar katarynka88
    katarynka88 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Girl, ja peeling robię tak, że biorę kawę (mam farta, że posiadam ekspres, który mieli kawe i odrzuca zmielone kupki do oddzielnej szufladki), mieszam z cukrem, cynamonem i olejem. Jak idę pod prysznic to dokładnie się tym szoruję, aż jestem cała czarna i po chwili zmywam wszystko. Olej jest fajny, bo dodatkowo nawilża skórę Oczywiście wszystko robię na oko

Caliberko, to ja jakiś głupol jestem, bo nie potrafię, ale potrenuję

Karolcian, do roboty kochana!!
    Do celu

Awatar girl_86

Chyba ide zrobic sobie ten peeling kawowy, czytam na necie, ze jest rewelacyjny, skora po nim jest gladziutka....to prawda????

Drugie podejście:

Awatar Caliberka
    Mieszka w
    Legionowo

Cytat Zamieszczone przez katarynka88 Zobacz posta

Caliberko, to ja jakiś głupol jestem, bo nie potrafię, ale potrenuję
    To proste kopiujesz sobie emotki do folderu jakie chcesz np z tego linku
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] albo innego a potem wchodzisz na swój profil i tworzysz album z emotkami ,wgrywasz je tam . A potem klikasz na Moje zdjęcia (dodaj) i wchodzisz w ten album ,klikasz na emotkę i pojawia ci się tu w tekście Proste jak drut

---------- Wiadomość dodana o 21:30 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:29 ----------

Cytat Zamieszczone przez girl_86 Zobacz posta
    Chyba ide zrobic sobie ten peeling kawowy, czytam na necie, ze jest rewelacyjny, skora po nim jest gladziutka....to prawda????
    Oooo ! jak dupcia niemowlaka ! daj się dotknąć po nim mężowi a powie ci jaki jest efekt

Awatar girl_86

Cytat Zamieszczone przez Caliberka Zobacz posta
    Oooo ! jak dupcia niemowlaka ! daj się dotknąć po nim mężowi a powie ci jaki jest efekt
    Ok tak zrobie

Drugie podejście:

Awatar Caliberka
    Mieszka w
    Legionowo

Pochłonęłam salaterkę galaretki i do jutra już tylko ewentualnie woda lub zielona herbatka Dobranoc dziewczynki ,jutro życzę samych spadeczków

Awatar girl_86

A ja czuje sie pelna jak balon

Drugie podejście:

Awatar katarynka88
    katarynka88 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Ja zjadłam pół bułeczki, żeby spróbować jak wyszły. I stwierdzam, że pycha!!!!

Caliberko, jutro przysiądę i będę trenować

A teraz idę się położyć, bo jestem tak rozwalona psychicznie, że nic tylko leżeć i ryczeć.

A siostra 22 idzie do szpitala na komplet badań. A mama w poniedziałek na operację. A ja nie chcę myśleć, co mi może wyjść jak zrobię badania Idę, bo mam już czarne wizje.
    Do celu

Awatar Caliberka
    Mieszka w
    Legionowo

Witam ! jako pierwsza chwalę się swoim spadeczkiem ,który dzisiaj wynosi 0,6 kg Ciało spilingowane ,gładziutkie ,ogolone i nasmarowane
    U mnie pogoda za oknem jak na razie gorsza jak wczoraj w nocy padał deszcz ,bo jest mokro ,niebo zachmurzone na maksa ,ale dzięki Bogu w miarę ciepło .Mam nadzieję,ze jutro będzie lepiej ,bo wybieramy się z mężem na popołudniowe grillowanie do znajomych a wiadomo,że miło jest posiedzieć na dworku a nie w chacie ,chociaż w Boże ciało zawsze po południu pada
    Życzę wszystkim miłego dzionka

---------- Wiadomość dodana o 06:49 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 06:42 ----------

Cytat Zamieszczone przez katarynka88 Zobacz posta
    A teraz idę się położyć, bo jestem tak rozwalona psychicznie, że nic tylko leżeć i ryczeć.
    A siostra 22 idzie do szpitala na komplet badań. A mama w poniedziałek na operację. A ja nie chcę myśleć, co mi może wyjść jak zrobię badania Idę, bo mam już czarne wizje.
    Katarynko ! zawsze trzeba myśleć pozytywnie chociaż nie zawsze jest to łatwe i trzeba wierzyć ,że wszystko będzie ok Nie ma sensu zamartwiać się na "zaś" bo szkoda twojego zdrowia

Dzisiaj na śniadanko zjadłam 2 kajzerki + 1 jajo na twardo z majonezem light i musztardą Dijon i rybkę w galarecie...pojadłam

A tu link wyjaśniający jak powinien wyglądać masaż biustu aby zachowywał jędrność i efektowny wygląd

http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=70326
    Ostatnio edytowane przez Caliberka ; 02-06-2010 o 06:48

Uprawnienia umieszczania postów