Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: south beach i need your help. it's complicated

apologne jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    kielce

Domyślnie south beach i need your help. it's complicated

witam Was dziewczyny i nieliczni panowie coz, na dzis wypadl mi 6 dzien sb ale nagrzeszylam i to konkretnie.. kilkacukierkow z mieszanki wedlowskiej, 2 pomarancze, z 5-6 kostek mlecznej z wedla.. i co teraz? chcialam w wielka niedziele zjesc jakies lekkie swiateczne sniadanko, dlatego nie chcialabym przedluzac 1 fazy o ten jeden dzien.. przez te 6 dni zlecial mi zaledwie kilogram mimo iz przestrzegalam dotychczas grzecznie diety.. wiecie co mi przeszkadza w moim ciele? moje masywne nogi, ktore bylyby idealne gdyby nie przypakowane ludki i uda i do tego warstwa tluszczu odznaczajaca sie po wewnetrznej stronie ud i w okolicy lydek... do tego jestem niesamowicie zakompleksiona.. brrak mi wiary w siebie i stad tez byc moze biora sie u mnie te grzeszki na tak latwej diecie jak sb.. potrzebuje waszej pomocy.. jak wytrzymac? co poczac jak juz nagrzeszylam? jak skutecznie wysmuklic nogi i pozbyc sie tego tluszczyku? dlaczego waga tak wolno spada a dniami i nocami nieraz stoi w miejscu? bede wdzieczna za kazde pomocne slowo

butelkawody jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lublin

Domyślnie Odp: south beach i need your help. it's complicated

Witaj Apologne!

Kilkoma grzeszkami sie nie przejmuj, rob po prostu diete dalej, tak jak do tej pory.

Mysle, ze kazdy z nas liczy na jakies fajne swiateczne sniadanko, ja osobiscie nie zamierzam rezygnowac z niczego w swieta ( oczywiscie nie obzerac sie jak prosiaczek), bo sa raz w roku, a diete moge miec kazdego innego dnia.Oczywiscie nie namawiam nikogo do lamania zasad!

Podejrzewam, ze schudlas tylko kilogram, bo startujesz z bardzo niskiej wagi, po prostu nie za bardzo masz z czego zrzucac A no i kolejny raz mowie, waga sie nie przejmuj wcale i to jest najprawdziwsza prawda, kiedys, kiedys (juz o tym pisalam) ze wzgledu na prace wykonywalam jednakowe ruchy przez caly dzien.Po dwoch miesiacach waga ani drgnela, ale spodnie moglam sciagac bez rozpinania i nie mialam zadnej oponki.

Gdzies, kiedys slyszalam, ze miesnie wyszczupla rozciaganie. A wiec dla Ciebie zestaw cwiczen rozciagajacych, joga moze?
    No i jeszcze moj domowy sposob na chudniecie w wybranych miejscach, ja tak kiedys walczylam z tluszczem na brzuchu. Nie wiem czy ten sposob jest dobry i czy tak wolno, ale ja tak robilam.Obwijalam sie folia spozywcza na brzuchu, ubieralam kilka warstw ubran i szlam biegac. Najwiecej tracilam w miejscu gdzie byla folia. Oczywiscie jesli chcesz wyszczuplic nogi, to raczej biegania bym Ci nie polecala.

Pozdrawiam serdecznie i glowa do gory, na pewno dasz rade
    Tym razem sie uda!

apologne jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    kielce

Domyślnie Odp: south beach i need your help. it's complicated

bardzo Ci dziękuję.. faktycznie znajomi mówią mi, że nie mam z czego chudnąć i przeważnie kiedy zgadują moją wagę dają mi ok. 4-5 kg mniej, no ale fakt jest taki że kiedyś jakimś cudem udało mi się schudnąć 10 kg (głównie był to stres, osłabienie).. straciłam wowczas dużą część masy mięśniowej.. w moim przypadku-mnie sie to wtedy spodobalo, nie sadzilam, z emoge byc tak szczupla.. ale obawiam sie ze ciezko bedzie mi do tego teraz wrocic.. przybylo troszeczke tluszczyku w udach, ktory chcialabym zredukowac, boczki tez mi sa zbędne :/ niestety (albo stety) jednak prawie kazda doieta odchudzajaca bazuje na chudym nabiale i chudym miesie, czyli bialko, bialko, bialko.. po warzywkach czuje sie zaraz glodna, a jogurt czy kawalek kurczaka zapycha mnie na jakis czas, dzieki czemu latwiej mi wytrwac na zajeciach bez burczenia w brzuchu. Niestety duza ilosc bialka w polaczeniu chodziazby z szybkim chodzeniem, z ktorego jestem znana powoduje, ze moje uda, lydki sa masywniejsze.
    Mozemy zwrocic tez uwage na fakt, ze tkanka miesniowa jest ciezsza od tluszczowej-to juz wiemy Tak wiec reasumujac, marza mi sie smukle nozki, bez nadmiernie rozwinietych miesni. Waga spada wolno, a jesli pozwole sobie a grzeszek, to drugiego dnia waga pokazuje mi wage wyjsciowa (lub jeszcze wiecej) i to demotywuje.. oczywiscie nie waze sie zbyt czesto. Myslalam czy nie odpokutowac dnia poprzedniego karna glodowka a potem kontynuowac pierwsza faze i tak az do 14 dnia, w Swieta trzeba sie bedzie trzymac na bacznosci, ale nie wierze ze nie sprobuje malego kawaleczka ciasta miodowego mojej mamy (cukiernika-i wez tu schudnij..)

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów