Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: 50kg - zaczynam walkę o zdrowie

Mieszany widok

Misiaczkowie 50kg - zaczynam walkę o... 24-10-2011, 10:42
Vela_Luka Odp: 50kg - zaczynam walkę o... 24-10-2011, 11:02
Misiaczkowie Odp: 50kg - zaczynam walkę o... 24-10-2011, 11:14
    Misiaczkowie jest nieaktywny Znany na forum

Talking 50kg - zaczynam walkę o zdrowie

Dzień dobry wszystkim
    Jestem 31-letnią mamą dwójki wspaniałych dzieciaczków
    Odkąd wyszłam za mąż przytyłam 30kg. Czuję się jakbym połknęła jakiegoś człowieka, też mam taką otyłość, bo wynosi o 50kg za dużo.
    Ważę 115kg przy wzroście 178cm.
    Jestem drobnokoścista, nadgarstki chude, twarz też a cała reszta do mnie nie pasuje.
    Od wczoraj jestem na diecie oczyszczającej organizm, trochę się zmartwiłam bo od wczoraj jest mnie mniej o 2,5kg, moim zdaniem szybko je straciłam, ale z drugiej strony patrząc, to jest z czego zrzucać te kilogramy....
    Dziękuję wszystkim za wsparcie i odwiedziny, mam silną wolę, już raz ważyłam 68kg- ale to było 10 lat temu i pragnę bardzo wrócić do rozmiaru 40
    Nie chcę robić z siebie anorektyczki kosztem zdrowia.Byłam u dietetyczki i po mnóstwie badań sporządziła dla mnie nową diete- na początek miesiąc czyszczenia z toksyn
    Wspierajcie mnie proszę, bo od każdej bliskiej mi osoby słyszę tylko, że to kolejna dieta, w której nie wytrwam.Nie chcę aby moje dzieci były grube tak więc muszę zacząć od siebie i od mojego odżywiania się, aby córeczka 3 letnia wiedziała, co jest dla nas naprawdę dobre
    Daję sobie 24miesiące na pozbycie się tego cielska, które kiedyś tak kochałam, mam nadzieję,że mogę liczyć na wasze wsparcie
    Od dzisiaj 115kg mam nadzieję szybko pójdzie w dół

Awatar Vela_Luka
    Vela_Luka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: 50kg - zaczynam walkę o zdrowie

Pozostaje życzyć Ci powodzenia i wytwałości
    Opowiedz trochę o tej diecie...miesiąc oczyszczania z toksyn to termin długi jak dla grubego diabła tasmańskiego a nie dla kobietki
    Co konkretnie będziesz jadła, jak planujesz ruch...
    Wsparcie na tym forum na pewno dostaniesz, mnóstwo tutaj dobrych duszyczek

A od jesieni 2011 utrwalam...
    ...zaś wiosną 2012 zrzucam ostatnie kg...
    Dukam od 116 kg...

Misiaczkowie jest nieaktywny Znany na forum

Talking Odp: 50kg - zaczynam walkę o zdrowie

Co do ruchu-to nie mogę pozwolić sobie na zbyt wiele, bo urodziłam syna 2 miesiące temu, zaczęłam chodzić na basen z córeczką raz w tygodniu, poza tym mam mało ruchu, ćwiczę troszkę wieczorem, jak jestem w stanie, bo padam czasami już o 20-21-ej, taka jestem zmęczona, poza tym zdaję sobie sprawę z tego,że to też wina mojej tuszy.
    Dieta,którą sporządziła mi dietetyczka, jest dla osób posiadających grupę krwi A RH-
    Kazała wypisać co lubię jeść co nie lubię.
    Na czczo mam miksurę Słoneckiego- 2 godziny przed wstaniem z łóżka
    Siemię lniane lub koktajl błonnikowy, szklanka ciepłej wody z sokiem z cytryny
    Później np jajecznica ze szpinakiem
    obiad łosoś sałaty, ogórki, olej z siemienia lnianego,dowolne warzywa surowe-te z listy od niej, sok z żurawiny itd...
    Dieta indywidualna, w zależności od wyników i od tego kto co lubi
    Faktycznie trzeba się nagotować( już raz byłam na tej diecie) przerwałam bo zaszłam w ciążę, teraz karmię, więc dietetyczka mi ją zmodyfikowała jest trochę bogatsza, wszystko jest smaczne i pięknie wygląda na talerzu, siedzę w kuchni od wczoraj, ale wiem, że warto, jakby ktoś chciał jakieś przepisy to służę pomocą

Awatar Vela_Luka
    Vela_Luka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: 50kg - zaczynam walkę o zdrowie

Wygląda na to, że będziesz jadła smacznie i zdrowo To super, a do przygotowywania posiłków trzeba się przyzwyczaić i tyle
    Będę do Ciebie zaglądała, buziaki dla Ciebie i dla maleństwa I Trzymam kciuki

A od jesieni 2011 utrwalam...
    ...zaś wiosną 2012 zrzucam ostatnie kg...
    Dukam od 116 kg...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów