Dzień dobry wszystkim
Jestem 31-letnią mamą dwójki wspaniałych dzieciaczków
Odkąd wyszłam za mąż przytyłam 30kg. Czuję się jakbym połknęła jakiegoś człowieka, też mam taką otyłość, bo wynosi o 50kg za dużo.
Ważę 115kg przy wzroście 178cm.
Jestem drobnokoścista, nadgarstki chude, twarz też a cała reszta do mnie nie pasuje.
Od wczoraj jestem na diecie oczyszczającej organizm, trochę się zmartwiłam bo od wczoraj jest mnie mniej o 2,5kg, moim zdaniem szybko je straciłam, ale z drugiej strony patrząc, to jest z czego zrzucać te kilogramy....
Dziękuję wszystkim za wsparcie i odwiedziny, mam silną wolę, już raz ważyłam 68kg- ale to było 10 lat temu i pragnę bardzo wrócić do rozmiaru 40
Nie chcę robić z siebie anorektyczki kosztem zdrowia.Byłam u dietetyczki i po mnóstwie badań sporządziła dla mnie nową diete- na początek miesiąc czyszczenia z toksyn
Wspierajcie mnie proszę, bo od każdej bliskiej mi osoby słyszę tylko, że to kolejna dieta, w której nie wytrwam.Nie chcę aby moje dzieci były grube tak więc muszę zacząć od siebie i od mojego odżywiania się, aby córeczka 3 letnia wiedziała, co jest dla nas naprawdę dobre
Daję sobie 24miesiące na pozbycie się tego cielska, które kiedyś tak kochałam, mam nadzieję,że mogę liczyć na wasze wsparcie
Od dzisiaj 115kg mam nadzieję szybko pójdzie w dół![]()
![]()