Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: help!

slimek jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraków

Domyślnie help!

Chciałbym przynajmniej trochę schudnąć... Stosuję różne diety i ćwiczę (np. basen). Słyszałem też, że odchudzaniu sprzyjają różne suplementy detoksykacyjne. Myślicie, że to działa? Kolega z basenu mówił, że stosuje Sanogel i mu to pomaga. Wie ktoś gdzie to można kupić? Jak coś znajdę to dam znać

Awatar kasiek778
    kasiek778 jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    4

Domyślnie Odp: help!

Hej Co do Sanogenu to nie mam pojęcia, wiem tylko że jest drogi;/. Może napisz coś więcej o sobie np. ile ważysz ile chciałbyś schudnąć itp. Najlepiej jak chcesz schudnąć to zreygnuj ze słodyczy, fast foodów, i najpojów gazowanych. No i oczywiście dużo sportu uprawiaj.

Kwiecień 2009-72 kg, połowa czerwca2009- 68kg, lipiec2009- 64.

Mieszka w
    Kraków

Wagi nie podaję, bo nie upubliczniam takich danych, nawet znajomym :P heheh W każdym razie nie ważę jakoś strasznie dużo. Głównie chciałbym zrzucić oponkę... Z tzw. "śmietnikowego żarcia" już zrezygnowałem ;] Ćwiczyć się staram... Basen przynajmniej raz w tygodniu, jak jest ładnie to rower w weekend i jakieś brzuszki - w miarę możliwości codziennie kilkadziesiąt. Liczę, że będą efekty ;D Sanogel chciałem stosować tak dodatkowo. To fakt, że jest drogi, ale podobno warty ceny. Pytałem na gg tego kolegi, co to stosuje i mówił, że zamawiał na suplementymbm.pl i przysłali bardzo szybko, a mi właśnie zależy na czasie, bo we wrześniu urlop w Tunezji...

Awatar kasiek778
    kasiek778 jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    4

Smile Odp: help!

Ja bym nie brała Sanogenu bo na początku mogą być efekty, a za jakiś czas może być jojo. Wydaje mi się że takie środki pomagają tylko na dany czas. ja zrezygnowałam z różnych tabletek, teraz licze tylko na siebie Ruch i dieta to podstawa. Tez miałam oponkę ( z resztą nadal jest) ale nie taka duża jak była jakieś 3 tyg. temu tak myśle że do października jej się całkowicie pozbęde Pozdrawiam. Wierze że Ci się uda miłego wieczorku

Kwiecień 2009-72 kg, połowa czerwca2009- 68kg, lipiec2009- 64.

Mieszka w
    Kraków

Wiesz, Sanogel to nie jest produkt na odchudzanie dosłownie. To suplement oczyszczający organizm, co wspomaga jego funkcjonowanie. Znalazłem go na suplementymbm.pl w przystępnej cenie ;D Piszą tam, że utrzymuje się na rynku już od 20 lat i w Stanach dostał tytuł Geniusz 1996 roku, także wydaje mi się, że jest ok. Gdyby nie był, to nie przetrwałby próby czasu ;]

Uprawnienia umieszczania postów