Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: wspomozcie mnie , blagam :)

Awatar lalka395
    lalka395 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    ostrów Mazowiecka

Wink wspomozcie mnie , blagam :)

Witam kochane , jestem tutaj zeby czuc sie jeszcze bardziej zkmotywowana i poczuc ze nie jestem sama
    moim problemem jest jojo. opowiem pokrotce :
    odchudzalam sie rygorystycznie ( tak , wiem , niedobrze ale chcialam szybko)
    z 55 kg spadlam do 47.
    mialam efekt jojo. teraz wazylam juz 57 kg (myslalam ze sie powiesze po czescie byla to tez wina okresu , wody w organizmie itp )
    zalatwilam sie z ta waga tabletkami anty, wczesniej nie mialam takich problemow.
    no wiec do sedna
    teraz waze juz 53 kg , daze do 48 kg co z moja determinacja zaraz nadejdzie ale co dalej ? jak to utrzymac zeby znowu nie kiec myslio samobojczych i zeby wszystko nie poszlo na darmo
    jem dwa male posilki dziennie , mysle zeby jesc trzy male posilki dziennie jak juz bedzie 48... jak myslicie ... prosze o wsparcie !

Awatar ania_w_tluszczyku
    ania_w_tluszczyku jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Potsdam
    Wpisy na blogu
    3

Domyślnie Odp: wspomozcie mnie , blagam :)

Hej!
    Twoje BMI jest w normie, więc nie ma powodu się katować.

Z efektem jojo mogę podzielić się za to swoimi doświadczaniami:-D Kilka miesięcy temu schudłam z 75 do 65 kg. Nie głodziłam się, jadłam często, i ograniczyłam niezdrowe rzeczy (ale coś tam sobie czasem dla przyjemności skubnęłam;-).
    Regularnie ćwiczyłam około 30-60 minut dziennie - siłowo. Chudłam powolutku. Postanowiłam że co nagle to po diable i pilnowałam tylko czy nie ma zwyżki. Jak była - ćwiczyłam nieco więcej. Od marca ze względu na zamieszanie ogólnie nie ćwiczę i jem już całkiem normalnie (ale wazę się kontrolnie co kilka dni;-). Nie tyję, a nawet delikatnie schudłam :-DDD Myślę że to mięśnie więcej energii spalają i dlatego:-D Wcześniej przy różnych dietach łapałam zawsze jojo. Teraz sama się dziwię że nie przyszło ...

II walentynki 67 kg - OSIĄGNIĘTY, zaprzepaszczony !!!!
    III dzień kobiet 65 kg - OSIĄGNIĘTY i zaprzepaszczony
    IV - 31 grudnia - 60 kg - przełożony na maj

Awatar Anita1987
    Anita1987 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Reno

Domyślnie Odp: wspomozcie mnie , blagam :)

Hejka!

A ile kalorii planujesz jesc dziennie?

Ile zjadzasz w ciagu dnia kiedy nie jestes na diecie?

Awatar elutka24
    elutka24 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Durham
    Wpisy na blogu
    13

Cool Odp: wspomozcie mnie , blagam :)

A ja proponuje zeby wszystkie Dziewczyny z waga powyzej 60kg zebraly sie do zbiorowej mogily!! Bo jestesmy za tlusteeee

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów