Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Wzloty i upadki me :)

Malwinkaaz jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Koszalin

Domyślnie Wzloty i upadki me :)

Chcialabym w skrocie opisac swoja historie. Od zawsze bylam grubszawa-10kg nadwagi zawsze musialo byc... Po okresie dojrzewania bylo to juz 20kg. Kiedy mialam 20lat poznalam swojego meza. Oboje mielismy conieco cialka za wiele ale nie bylo to jakos specjalnie uciazliwe-ja wowczas wazylam 73kg a moj maz ok. 105kg. Po roku zamieszkalismy razem i zaczelo sie. Jako, ze oboje pracowalismy nie bylo zbytnio czasu na gotowanie wiec przerzucilismy sie na fast foody...i to byla nasza najgorsza decyzja. Owszem jedzenie jest bardzo smaczne, ale...no wlasnie, ALE. Ani sie obejrzelismy a ja waze 96kg, maz osiagnal wage 150kg!!!! Walke o lepsze jutro rozpoczal moj maz-poszedl do poradni metabolicznej. W ciagu miesiaca spadlo mu 11kg wiec jest naprawde super. Patrzac na jego swietne wyniki postanowilam dolaczyc do druzyny meza i tez przeszlam na diete. To dopiero 2dzien ale poki co czuje sie swietnie Dodam,ze w ciagu tych 5 lat bylam na dukanie, zrzucilam nawet 12kg ale poddalam sie dosc szybko i wrocilam do swej wagi. Nie jest to jednak wina niskiej skutecznosci diety a mojej glupoty i obzarstwa- bo ja niestety KOCHAM JESC...
    Pozdrawiam

M.

DrEvil jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Chicago

Domyślnie Odp: Wzloty i upadki me :)

Cytat Zamieszczone przez Malwinkaaz Zobacz posta
    Nie jest to jednak wina niskiej skutecznosci diety a mojej glupoty i obzarstwa- bo ja niestety KOCHAM JESC...
    Akurat jest to wina diety. Po kazdej diecie "odchudzajacej" waga wraca do stanu poprzedniego lub moze byc nawet wyzsza. Mozna schudnac jedzac smacznie i duzo. Trzeba tykjo umiejetnie dobierac produkty i samemu gotowac.
    2003 - jojo 30kg, 2004 - jojo 30kg, 2011 - ???
    Cel: 10% BF w 2012.

julcia1002 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wadowice

Malwinkaaz to super że dołączyłaś do męża!!! Będzie Wam łatwiej wytrwać no i możecie się wspierać w kryzysowych sytuacjach ! W każdej diecie jest jakiś sposób na obżarstwo
    Jaką dietę stosujecie ?
    Chętnie się dołączę . Ja jestem na diecie 1500 ( odchudzam się z CLO) .Też zawsze byłam z nad bagażem , teraz jak widać po suwaczku efekty są

Dieta 1500 kcal - start 27.07.2011
    Dieta 1400 kcal - 15 .02 .2012

sixteen jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    mieszkowice

witaj Masz fantastyczną sytuacje w domu,mąż też sie odchudza wiec możecie wspólnie jeść dietetyczne posiłki jesli byś podała swój wiek,wagę i wzrost to chętnie obliczyłabym Ci ile kalorii warto spożywać aby schudnąć zdrowo podpowiem ze aby schudnąć 1kg trzeba zrezygnować z 10000kcal. To bardzo duzo,ale łatwo to osiągną2

Awatar SweetCookie
    SweetCookie jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    KRK
    Wpisy na blogu
    128

Ja też trzymam kciuki. Faceci lubią współzawodniczyć więc możecie na wzajem się dopingować

Jillian 30 Day Shred

Uprawnienia umieszczania postów