Strona 45 z 51 PierwszyPierwszy ... 35 43 44 45 46 47 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 441 do 450 z 503
Like Tree8Lubią to

Wątek: Dieta owocowo-warzywna dr Ewy Dąbrowskiej - Część 1

moniasuch jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdynia

Domyślnie Odp: Dieta owocowo-warzywna dr Ewy Dąbrowskiej - Część 1

ooo, to ciekawe. jeśli znalazłaś na oficjalnej stronie te szparagi, to może i tak jest. ci, którzy śledzą "historię" tej diety, wiedzą, że Pani Doktor sama modyfikuje listę produktów dozwolonych. widzi, co i jak w praktyce działa. na początku była prawie sama marchew... tak więc lecę sprawdzić te szparagi. ja też je UWIELBIAM!!
    m
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof99 ; 14-08-2017 o 13:59

Zieleninka jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    1

Grushka, podaj linka do tej strony Dąbrowskiej, bo strasznie jestem ciekawa.
    W ośrodkach, gdzie prowadzona jest dieta W-O często różności podają, z tym, że te ośrodki nie są pod pieczą Dąbrowskiej lecz popinające się pod jej sławę.
    Ośrodkiem, w którym są wykłady Dąbrowskiej to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w Gołubiu Kaszubskim
    tu też jest sporo informacji o diecie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

---------- Wiadomość dodana o 19:25 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:22 ----------

To są ośrodki, które znalazłam na oficjalnej stronie dr Ewy Dąbrowskiej
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Mieszka w
    Gdynia

I jeszcze ośrodek "Sofra"- jeśli nie zauważyłam u Zieleninki, to sorry. czytałam i czytałam i nie widzę szparag...

Awatar gotowanawszystko
    gotowanawszystko jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Jastrzębie

Widzę że dobrze nam idzie,u mnie 11 dzień i waga 66,4 i nie wiem czy to nie za szybko leci. Czuję się dobrze i nie chodzę głodna to się nie martwię na zapas Teraz mam w planach wytrzymać tyle aż osiągnę wagę 61-62 kg.Utrzymania wagi się nie boję bo na co dzień stosuję dietę wegańską i odkąd tak się odżywiamy nie przybył mi ani jeden kg !(cała moja rodzina tj mąz i dzieci jesteśmy na diecie wege a to za sprawą książki Nowoczesne zasady odżywiania .Polecam wszystkim dbającym o zdrowie a po lekturze można obejrzeć wykład Garego Yurowskiego !

Zuzanna10 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    BIAŁYSTOK

Niedawno odwiedziłam świetny ośrodek z dietą dr Dąbrowskiej. Wprawdzie nie ma tam opieki psychologa (jest lekarska i całodobowa pielęgniarska), ale jest tak cudna atmosfera i miła kadra, że na prawdę psychika odpoczywa. Poza tym pyszne dania owocowo-warzywne, smakują naprawdę wyśmienicie. Klimat nadmorski, chociaż do morza koło 1000 km- bardzo dużo jodu, zdrowe czyste powietrze i piękna okolica. Dużo fajnych miejsc na spacery. Mam zamiar tam wracać w każdej wolnej chwili, bo zakochałam się w tym miejscu. Dla zainteresowanych podaję stronę tego ośrodka i szczerze polecam: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Zieleninka jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    1

Jest 4 ośrodki nad którymi nadzór ma dr Ewa Dąbrowska, więc wg mnie są one najbardziej wiarygodne. W pozostałych aby dogodzić kuracjuszom dodaje się niedozwolone smakołyki. Ludzie potem piszą, ze Dąbrowska zmodyfikowała dietę i można jeść to, czy owo, a Dąbrowska moze nawet nie wie o istnieniu niektórych ośrodków i nie ma pojęcia czy jej dieta jest ściśle przestrzegana, czy tylko częściowo.

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Dzień 4
    Trzy dni za mną i powoli wdrażam się w trybiki diety.Opracowałam aseksualny zestaw do spania-dresik i skarpetki- nie marznę i śpię jak dziecko.
    Wczoraj wstałam kompletnie bez energii ale jakoś udało mi się dzień przetrwać, za to dziś od rana rewelacja!!!Waga przemiła - pokazała 2,3kg mniej więc jest i zachęta.

Sprawdziłam wczoraj dokładnie i jest tak jak pisze zieleninka, o tych szparagach było na stronie ośrodka a nie na oficjalne. Szkoda....Na razie je pożegnałam.
    A swoją drogą czy ktoś zna jakiś kontakt do źródła ,gdzie można napisać i zapytać o te szparagi. Ja to lubię wiedzieć,dlaczego coś można lub nie można.

Gotowana wszystko
    super,że jesteś już w 11dniu,chcialabym już być tak daleko...
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Dzień 7

Jakoś przetrwałam weekend, nie ważyłam się dzisiaj, bo czuję się mniejsza i lżejsza i nie chcę,żeby marny wynik na wadze odbierał mi euforyczny nastrój.

Ale widzę,że tu cisza,nikt już nie dietkuje czy to tylko brak czasu....
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Mieszka w
    Gdynia

ano ja już nie na diecie, ale za kilka miesięcy powtórka z rozrywki. tak więc nieustannie się motywuję Waszymi zmaganiami. pięknie dajesz sobie gruschko radę i lepiej, że się maniakalnie nie ważysz, bo komu to przyniesie korzyść.. mniejsza jesteś i już

knasiaczek jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Poznań

hej, a mi tak ciężko jakoś. Nie mogę już patrzećna cukinię. Marzy mi się.... chudy serek ze szczypiorkiem i truskawki. Przepraszam, że Wam mieszam moimi apetytami. Potrzeba mi wsparcia. Buziaki!

Strona 45 z 51 PierwszyPierwszy ... 35 43 44 45 46 47 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów