Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Ja na Starcie i kompulsywne jedzenie..

Awatar sabiph
    sabiph jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wieliczka

Arrow Ja na Starcie i kompulsywne jedzenie..

No właśnie..zaczęło się kilka miesięcy temu.. kiedy zaczęłam pracę.
    Pomimo stosowania diety MŻ /MNIEJ ŻRYJ/ połączonej delikatnie z SB , waga waha się 2 kg + lub 2kg -. Minus jest wtedy gdy nie obżeram się wieczorem...a to takie trudne..
    Pomimo moich wypocin na fitnesie, nie zaobserwowałam zmiany w swoim zachowaniu,a miałam nadzieję,że odciągnie mnie to przynajmniej chwilowo od otwierania lodówki..

Dlatego napisałam tutaj.Wiem,że nie jestem jedyną , która ma takie problemy..a przecież to forum jest po to by się wspierać.

Dziś zaczynam od nowa,zjadłam już sniadanie, na obiad nie mam chęci,ale coś przekąszę ,bo nie mam zamiaru wieczorem rzucać się do posiłku od którego trudno mi będzie odejśc i będę chciała więcej i więcej..
    To na tyle odezwe się za kilka chwil..najdalej jutro i powiem czy się udało

Siłę znajdziesz w sobie..

marzenioholiczka jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Ja na Starcie i kompulsywne jedzenie..

To jeżeli można ja chętnie do Ciebie dołączę

Awatar Brzoskwinkaa
    Brzoskwinkaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Witaj Sabiph!

Może powinnaś się zainteresowac się jakąś konkretną dietą, która Cię zainteresuje, a przysmaki jakie sa na niej dozwolone będą tak Cię zapychały, że nie będziesz myślała o podjadaniu?

ja zanim zaczęłam dietetować, niby nie jadłam dużo, ale za to często i do tego częste zaglądanie do lodówki, po kątach patrzenie za słodyczami, kfc.. :/ od kiedy jestem na diecie prawie wcale nie jem słodyczy, z kfc całkowicie zrezygnowałam, a posiłki tak sobie konstruuję, że w przerwie między nimi nie myślę o jedzeniu, bo w ogole nie czuje głodu, za to wolny czas spędzam na lekkich ćwiczeniach, rozciąganiu, brzuszkach..
    Jeśli opracujesz sobie dobry plan, którego będziesz się trzymała, to dasz radę!

3maj się

Awatar Agudzi
    Agudzi jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraśnik

Mam niemal tak samo, wafa ciągle waha się od -2 do +2
    Teraz to już nie tylko obawa o wygląd ale i o zdrowie, w końcu w 2 dni +1 kg przez dłuższy czas może zakończyć się cukrzycą
    To wszystko przez podjadanie na noc..
    I właśnie dlatego znalazłam się tutaj, żeby dzięki wsparciu innych zadbać o siebie.
    Dlatego łączę się z Tobą. Trzymaj się, będzie dobrze

Uprawnienia umieszczania postów