Strona 29 z 44 PierwszyPierwszy ... 19 27 28 29 30 31 39 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 435
Like Tree132Lubią to

Wątek: Akcja MAJÓWKA - wiosna tuż tuż... - Część 1

Awatar Moniqua2
    Moniqua2 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Domyślnie Odp: Akcja MAJÓWKA - wiosna tuż tuż... - Część 1

Dziewczyny chyba coś w powietrzu jest bo i u mnie krucho z nastrojem, dziś już lepiej, ale jakoś mi się zapał skończył i w ogóle jakoś tak do bani jest.
    START 12.01.2014r

Awatar Olisiaa
    Olisiaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

dzien dobry moje Sloneczka, czy u Was tez pogoda jest śliczna?
    Ostatnio cos tutaj cicho sie zrobiło

Awatar BellaB
    BellaB jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

Ojj u mnie pogoda niezbyt słoneczna, a właściwie słonca nie ma wcale
    No wiecie jakas plaga złych nastrojów?? mmm nie dobrze....u mnie o dziwo zapał jest, musze przynajmniej dogonić suwak do niedzieli, a najlepiej jakby spadek był, bo juz długo się tak bujam w ta i z powrotem...

Awatar karinapin
    karinapin jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Pabianice
    Wpisy na blogu
    60

czesc dziewczyny,rzeczywiscie cos cicho tu ostatnio ja dzis jade na jogurtach naturalnych z platkami owsianymi i ziarnami,bo cholera jasna musze miec w weekend na minusie, bo strasznie ta waga idzie wolno w dółdo uslyszenia;0 a ja heppy jestem, bo nareszcie dzialamy na dzialeczce, jestem szczesliwa, bo to cudne miejsce juz nie moge sie doczekac wybudowania domu dzis wyrywaja ostatnie drzewa w granicy dzialki:0 wczoraj tam bylismy, niesamowity spokój cisza i taka łagodność przyrody z dwoch stron lasek i tylko ptaki słychać, kocham juz to miejsce całym sercem)buziaki przesylam
    Pynia80, BellaB, Beata022 and 2 others like this.
    cel I: bmi w normie 20 kg mniej

cel II: waga idealna 28 kg mniej

Awatar Olisiaa
    Mieszka w
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez karinapin Zobacz posta
    czesc dziewczyny,rzeczywiscie cos cicho tu ostatnio ja dzis jade na jogurtach naturalnych z platkami owsianymi i ziarnami,bo cholera jasna musze miec w weekend na minusie, bo strasznie ta waga idzie wolno w dółdo uslyszenia;0 a ja heppy jestem, bo nareszcie dzialamy na dzialeczce, jestem szczesliwa, bo to cudne miejsce juz nie moge sie doczekac wybudowania domu dzis wyrywaja ostatnie drzewa w granicy dzialki:0 wczoraj tam bylismy, niesamowity spokój cisza i taka łagodność przyrody z dwoch stron lasek i tylko ptaki słychać, kocham juz to miejsce całym sercem)buziaki przesylam
    czytasz w moich myslach czy co? :P
    ja tez od wczoraj jade na jog naturalnych a to dlatego ze po wczorajszych wydarzeniach nic przelknac nie moge mam takiego stresa :/
    a po drugie tez marze o takiej działeczce wsrod lasów-nawet mam juz jedna upatrzona 6km od miejscowosci w ktorej mieszkam. Buduje si enowe osiedle i jest fajna dzialka przy samym lesie z widokiem na elektrownie wiatrowa-widoki niesamowite do tego cisza i spokoj-zakochalam sie w tym miejscu, ale niestety jest ona tylko marzeniem
    aha nawet projekt domu mam upatzony hihihhi
    Ostatnio edytowane przez Olisiaa ; 11-04-2014 o 14:19

Awatar Beata022
    Beata022 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    woj.Lubelskie

Cytat Zamieszczone przez Olisiaa Zobacz posta
    czytasz w moich myslach czy co? :P
    ja tez od wczoraj jade na jog naturalnych a to dlatego ze po wczorajszych wydarzeniach nic przelknac nie moge mam takiego stresa :/
    a po drugie tez marze o takiej działeczce wsrod lasów-nawet mam juz jedna upatrzona 6km od miejscowosci w ktorej mieszkam. Buduje si enowe osiedle i jest fajna dzialka przy samym lesie z widokiem na elektrownie wiatrowa-widoki niesamowite do tego cisza i spokoj-zakochalam sie w tym miejscu, ale niestety jest ona tylko marzeniem
    aha nawet projekt domu mam upatzony hihihhi
    Olisia u mnie też od marzenia się zaczęło,tak sobie marzyłam o własnym domku już przeszło 13lat-odkąd wyszłam za mąż,niestety z powodów finansowych cel był nieosiągalny ale marzenie pozostało,a teraz mój wymarzony domek ma już prawie całą konstrukcję tylko jeszcze jutro kładą dach a naprawdę już zwątpiłam ze kiedykolwiek nam się uda,takze nie rezygnuj z marzen
    Olisiaa lubi to.
    1.09.2014 Początek

Awatar Pynia80
    Pynia80 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Beata022 Zobacz posta
    Olisia u mnie też od marzenia się zaczęło,tak sobie marzyłam o własnym domku już przeszło 13lat-odkąd wyszłam za mąż,niestety z powodów finansowych cel był nieosiągalny ale marzenie pozostało,a teraz mój wymarzony domek ma już prawie całą konstrukcję tylko jeszcze jutro kładą dach a naprawdę już zwątpiłam ze kiedykolwiek nam się uda,takze nie rezygnuj z marzen
    Beata! Dziękuję za te słowa, choć kierowane do Olissi! Teraz i ja wierzę, że marzenia się spełniają, trzeba tylko bardzo mocno w to wierzyć! Wiecie co, ja nawet jakiś czas temu zrobiłam własną mapę marzeń i powiesiłam na szafie
    Beata022 and Olisiaa like this.
    65kg => 58kg

Awatar Olisiaa
    Mieszka w
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez Beata022 Zobacz posta
    ja cały czas marze i moze kiedys sobie wymarze, ale na najblizsze kilkanaście lat nie ma szans ze cos w tej sprawie sie ruszy :/ obenie mam kredyt na mieszkanie z ktorym jestem zwiazana jeszcze przez 25 lat

Awatar karinapin
    karinapin jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Pabianice
    Wpisy na blogu
    60

u nas zaczelismy na powaznie myslec o budowie domu dokladnie 4 lata temui dopiero teraz marzenia zaczynaja sie realizowac, takze tez to dlugo trwalo))ale im dluzej wyczekane marzenie tym bardziej je czlowiek docenia, nawet nie wiecie jak sie cieszymy;0 dzis mój tata przywiezie na dzialeczke przyczepe taką starą "niewiadów", ale bedzie juz gdzie sie schowac, a moze nawet przespac, tak po cichu sobie mysle,ze moze w majowke juz przenocujemy na naszym miejscu na ziemi pod naszym skrawkiem niebaMEGA SZCZESLIWA))pozdrawiam cieplo i tez zyzce realizaji marzen, a przede wszystkim tych dietkowych,poki co, by cele osiagnac
    ps. beata zazdroszcze,ze juz na tym etapie jestescie dach to juz jest cos))i tez widze wyczekane marzenie -super, tez ciesze sie razem z toba, bo wiem jakie to uczucie)
    a tu mozecie podejrzec nasze miejsce na ziemi)bo tu chyba fotek nie mozna wstawic prawda? [url="http://www.budowa-anulki.mojabudowa.pl/"]Blog MojaBudowa.pl Dom ANULKA Z GARA

tylko trzeba skopiowac od www do pl, bo calosc otwiera sie co innego, a inaczej mi nie chce sie wkleic
    Ostatnio edytowane przez karinapin ; 12-04-2014 o 11:52
    Pynia80, BellaB and Olisiaa like this.
    cel I: bmi w normie 20 kg mniej

cel II: waga idealna 28 kg mniej

Awatar Olisiaa
    Mieszka w
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez karinapin Zobacz posta
    u nas zaczelismy na powaznie myslec o budowie domu dokladnie 4 lata temui dopiero teraz marzenia zaczynaja sie realizowac, takze tez to dlugo trwalo))ale im dluzej wyczekane marzenie tym bardziej je czlowiek docenia, nawet nie wiecie jak sie cieszymy;0 dzis mój tata przywiezie na dzialeczke przyczepe taką starą "niewiadów", ale bedzie juz gdzie sie schowac, a moze nawet przespac, tak po cichu sobie mysle,ze moze w majowke juz przenocujemy na naszym miejscu na ziemi pod naszym skrawkiem niebaMEGA SZCZESLIWA))pozdrawiam cieplo i tez zyzce realizaji marzen, a przede wszystkim tych dietkowych,poki co, by cele osiagnac
    ps. beata zazdroszcze,ze juz na tym etapie jestescie dach to juz jest cos))i tez widze wyczekane marzenie -super, tez ciesze sie razem z toba, bo wiem jakie to uczucie)
    a tu mozecie podejrzec nasze miejsce na ziemi)bo tu chyba fotek nie mozna wstawic prawda? [url="http://www.budowa-anulki.mojabudowa.pl/"]Blog MojaBudowa.pl Dom ANULKA Z GARA

tylko trzeba skopiowac od www do pl, bo calosc otwiera sie co innego, a inaczej mi nie chce sie wkleic
    super działeczka, wsród lasu-to jest to co najbardziej lubie sama z checia bym tam przenocowała
    jaki projekt domku bedziesz miec?

Strona 29 z 44 PierwszyPierwszy ... 19 27 28 29 30 31 39 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów