Dziewczyny chyba coś w powietrzu jest bo i u mnie krucho z nastrojem, dziś już lepiej, ale jakoś mi się zapał skończył i w ogóle jakoś tak do bani jest.
Ojj u mnie pogoda niezbyt słoneczna, a właściwie słonca nie ma wcale![]()
No wiecie jakas plaga złych nastrojów?? mmm nie dobrze....u mnie o dziwo zapał jest, musze przynajmniej dogonić suwak do niedzieli, a najlepiej jakby spadek był, bo juz długo się tak bujam w ta i z powrotem...
czesc dziewczyny,rzeczywiscie cos cicho tu ostatnioja dzis jade na jogurtach naturalnych z platkami owsianymi i ziarnami,bo cholera jasna musze miec w weekend na minusie, bo strasznie ta waga idzie wolno w dół
do uslyszenia;0 a ja heppy jestem, bo nareszcie dzialamy na dzialeczce, jestem szczesliwa, bo to cudne miejsce juz nie moge sie doczekac wybudowania domu
dzis wyrywaja ostatnie drzewa w granicy dzialki:0 wczoraj tam bylismy, niesamowity spokój cisza i taka łagodność przyrody z dwoch stron lasek i tylko ptaki słychać, kocham juz to miejsce całym sercem
)buziaki przesylam
![]()
czytasz w moich myslach czy co? :P
ja tez od wczoraj jade na jog naturalnych a to dlatego ze po wczorajszych wydarzeniach nic przelknac nie moge mam takiego stresa :/
a po drugie tez marze o takiej działeczce wsrod lasów-nawet mam juz jedna upatrzona 6km od miejscowosci w ktorej mieszkam. Buduje si enowe osiedle i jest fajna dzialka przy samym lesie z widokiem na elektrownie wiatrowa-widoki niesamowite do tego cisza i spokoj-zakochalam sie w tym miejscu, ale niestety jest ona tylko marzeniem
aha nawet projekt domu mam upatzony hihihhi
Ostatnio edytowane przez Olisiaa ; 11-04-2014 o 14:19
Olisia u mnie też od marzenia się zaczęło,tak sobie marzyłam o własnym domku już przeszło 13lat-odkąd wyszłam za mąż,niestety z powodów finansowych cel był nieosiągalny ale marzenie pozostało,a teraz mój wymarzony domek ma już prawie całą konstrukcję tylko jeszcze jutro kładą dacha naprawdę już zwątpiłam ze kiedykolwiek nam się uda,takze nie rezygnuj z marzen
![]()
u nas zaczelismy na powaznie myslec o budowie domu dokladnie 4 lata temui dopiero teraz marzenia zaczynaja sie realizowac, takze tez to dlugo trwalo
))ale im dluzej wyczekane marzenie tym bardziej je czlowiek docenia, nawet nie wiecie jak sie cieszymy;0 dzis mój tata przywiezie na dzialeczke przyczepe taką starą "niewiadów", ale bedzie juz gdzie sie schowac, a moze nawet przespac, tak po cichu sobie mysle,ze moze w majowke juz przenocujemy na naszym miejscu na ziemi pod naszym skrawkiem nieba
MEGA SZCZESLIWA
))pozdrawiam cieplo i tez zyzce realizaji marzen, a przede wszystkim tych dietkowych,poki co, by cele osiagnac
ps. beata zazdroszcze,ze juz na tym etapie jestescie dach to juz jest cos))i tez widze wyczekane marzenie -super, tez ciesze sie razem z toba, bo wiem jakie to uczucie
)
a tu mozecie podejrzec nasze miejsce na ziemi)bo tu chyba fotek nie mozna wstawic prawda? [url="http://www.budowa-anulki.mojabudowa.pl/"]Blog MojaBudowa.pl Dom ANULKA Z GARA
tylko trzeba skopiowac od www do pl, bo calosc otwiera sie co innego, a inaczej mi nie chce sie wkleic
Ostatnio edytowane przez karinapin ; 12-04-2014 o 11:52