Strona 34 z 51 PierwszyPierwszy ... 24 32 33 34 35 36 44 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 503
Like Tree110Lubią to

Wątek: Tym razem bez jojo !!! - Część 8

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Domyślnie Odp: Tym razem bez jojo !!! - Część 8

Ja totalnie nie znam tych ksiazek ja chyba lubie takie bardziej metafizyczne czytam jak np ta seriq szeptem :-) jonathan carrol tez piaal o zyciu polaczonym ze smiercia jak dla mnie w spoapb magiczny choc nie ukrywam ze momentami nudny ;-) a i emilly giffin tez czytalam, ze o grey'u nie wspomne ale tutaj to pikanteria mnie zwabila

Jogusiu a wcZesniej ladnie sie trzymalas u dziadkow, cos sie zmienilo?

No ja zrobilam ta zupe krem jak na rosol a potem jak zblendowalam i dodalam odpowiednia ilosc rosolu to dodalam curry, imbir, ostra papryke i troche pieprzu i powiem Wamze z prazonym slonecznikiem jest calkiem w porzadku choc moze i kielki by sie przydaly a syte ze ho ho bo najadlam sie jednym talerzem, M. Zjadl jeszcze rosol z kuskusem ktorego Grzes nie chcial zjesc, kuskus mu nie podszedl

Teraz kapie mlodego, zqraz klade spac i wieczor mamy dla siebie a jutro do pracy i znow sie umecze :/
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Awatar Blooom
    Blooom jest nieaktywny Znany na forum

witam Was

moja waga dzisiejsza 70,1 kg, spadek tygodniowy mam 0,8 kg więc ładnie jak dla mnie zaraz suwak zmienię żeby oczka się cieszyły
    Madziulek86 lubi to.

Awatar BellaB
    BellaB jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

Cytat Zamieszczone przez Blooom Zobacz posta
    moja waga dzisiejsza 70,1 kg, spadek tygodniowy mam 0,8 kg więc ładnie jak dla mnie zaraz suwak zmienię żeby oczka się cieszyły
    no to pięknie u mnie też lepiej, @ poszła w zapomnienie a wraz z nia nadwyzka 0,5 kg, czyli moje stare 66 powróciło. ale nie zmieniam suwaka, bo jutro ta komunia, więc watpię, żebym po niedzieli miała cos mniej.....

Pogoda się zrabała ciutke, deszcz w noicy padał i dziś ju chłodniej niż wczoraj, oby tylko na jutro sie jeszcze zimniej nie zrobiło....

Kupiłam jakiś czas temu mąke żytnią i jeszcze jej nie użyłam....myslicie, że będzie dobra, np do pierogów, kopytek itp?? a co z ciastami? Bo ja nigdy nie korzystałam z ciemnej maki i nie wiem z czym to sie je

Awatar Jogusia74
    Jogusia74 jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    14

Cytat Zamieszczone przez Madziulek86 Zobacz posta
    Jogusiu a wcZesniej ladnie sie trzymalas u dziadkow, cos sie zmienilo?
    bo jestem oblesnym lasuchem i czasami cieszko mi sie opanowac, eh. Np. wczoraj, caly dzien byl super, a wieczorem babcia przyniosla urodzinowe ciasto i zjadlam kawal sernik. Co prawda potem sie zmotywowalam i popedalowalam ala rowerm, dzis tez z rana deczko pocwiczylam, ale i tak jestem na siebie zla.

Jeszcze dopada mnie chandra, sprobuje zabic tesknote cwiczeniami, bedzie pozyteczniej.

Kasiu gratukuje spadku.

Bella tak bym chciala miec tyle zapalu do cwiczen co ty, mam tu duzo wolnego czasu i moglabym go spozytkowac na cwiczenia a nie na czytanie ksiäzek. Przynajmniej rano z dwadziescia razy przelazlam sie po schodach w gore i w dol w szybkim tepie.

Potrzebuje kopa

Awatar BellaB
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

Jogusiu Kochana ostatnimi czasy, to ja nie mialam w ogole czasu i zbytniej ochoty na ćwiczenia, od pierwszego maja tylko raz kręciłam hula hop i wczoraj te pare ćwiczeń....tez mnie zapał odpuścił, ale musze się wziąć w garść, bo szkoda tego czasu, ktry poświęciłam na cwiczenia, bo gdybym to robila sumiennie, byly by większe efekty....także daje Ci kopa solidnego i bierzemy sie znów za ćwiczenia

Awatar Blooom

dzięki dziewczynki ja zamierzam chudnąć i to tak konkretnie, może moje wyniki będą Was motywowały, bo zamierzam robić się coraz szczuplejsza

Cytat Zamieszczone przez BellaB Zobacz posta
    Kupiłam jakiś czas temu mąke żytnią i jeszcze jej nie użyłam....myslicie, że będzie dobra, np do pierogów, kopytek itp?? a co z ciastami? Bo ja nigdy nie korzystałam z ciemnej maki i nie wiem z czym to sie je
    na pewno trudniej się z niej robi, pamiętam jak na wigilię robiłam pierogi z mąki białej i ciemnej (nie pamiętam jaka to była) i ciemna trudniej się lepi i kruszy się bardziej, ale może to nie była żytnia tylko jakaś inna i z tej może będzie Ci się dobrze robiło moja mama używa dla siebie tylko ciemnej i wszystko z niej robi więc spokojnie ją wykorzystasz

Cytat Zamieszczone przez Jogusia74 Zobacz posta
    Jeszcze dopada mnie chandra, sprobuje zabic tesknote cwiczeniami, bedzie pozyteczniej.
    to ten czas gdzie Cię tęsknota dopada, chyba jakoś w połowie pobytu jesteś ?? no wygląda na to, że człowiek nigdy się nie przyzwyczai do rozstania ale dasz radę, zaraz z górki będzie i będziesz szykowała się znów na powrót do domu, zakupy i pakowanie
    a jak dziadek ?? lepiej już troszkę ??
    BellaB lubi to.

Awatar BellaB
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

Kasiu twoje pierwsze zdanie baaaardzo mi sie podoba i chcialabym tez sie pod tym podpisac ale ze mna to różnie bywa, wiec....
    Na dobry początek zrobiłam 3 level Jilian, na śniadanie 2 kromki chleba wileloziarnistego z jajkiem i chrzenam + margaryna do smarowania. Własnie nasuwa mi sie kolejne pytanie: czy Wy uzywacie smarowania do pieczywa, jeśli je w ogóle spozywacie? bo ja jakos nie umiem zjesc suchej kanapki, a nie wiem czym mozna zastapić margaryne.....

Cytat Zamieszczone przez Blooom Zobacz posta
    na pewno trudniej się z niej robi, pamiętam jak na wigilię robiłam pierogi z mąki białej i ciemnej (nie pamiętam jaka to była) i ciemna trudniej się lepi i kruszy się bardziej, ale może to nie była żytnia tylko jakaś inna i z tej może będzie Ci się dobrze robiło moja mama używa dla siebie tylko ciemnej i wszystko z niej robi więc spokojnie ją wykorzystasz
    dziękuje

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Dzień dobry!

No Kasiu taka motywacja i do mnie przemawia! Ja też zamierzam ładnie chudnąć, mówię Wam, zaraz będzie moje pierwsze 10 kg mniej w powiedzmy pół roku (listopad 2013-kwiecień 2014), więc za kolejne pół drugie 10kg muszę, nie nie, ja zrzucę kolejne 10kg o! z ćwiczeniami lub bez ale na pewno się ich pozbędę!

Powiem Wam tak do października jest sześć miesięcy łacznie z październikiem, więc powinnam na spokojnie zrzucić te 10kg, tylko muszę się postarać. liczyłam iż licząc od tego tygodnia do końca października jest 25 tygodni jakby się uparł i tracił 1kg tygodniowo to i 20kg można zrzucić a w najlepszym razie po 0,5kg tygodniowo to wyjdzie 12,5kg, więc moje drogie bierzemy się porządnie za siebie

Jogusiu na razie nie będę Ci nic mówiła o ćwiczeniach bo sama nie ćwiczę, brakuje mi sił, ale za to fakt ogólnie więcej się ruszam, spacery z syniem, sprzątanie w domku... a z sernikiem, hmmm dla mnie domowe ciasto to nie grzech hihi a tak serio to pocwiczyłaś więc się nei wiń bo to spowoduje tylko więcej ułomności, potraktuj to jako potrzebę ot i co, przecież nie unikniesz na zawsze ciast i innych rzeczy, a teraz ładnie będziemy dietkować i damy radę, ok?

Bella a Ty masz być jutro grzeczna, wierzę że dasz radę z resztą na bank nie najesz się na zapas, jedynie co to możesz np ominąć torty i desery a reszta już nie bedzie taką tragedią
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Awatar Blooom

no to cieszę się, że nie jestem sama w tym swoim postanowieniu

co do kanapek, to też wolę smarowane ale na razie zrezygnowałam z tego, ostatnio jak jadłam kanapkę z jajkiem to jogurtem sobie maznęłam, żeby choć trochę jajko mi się przykleiło Bella to jak jadłaś z chrzanem to chlebek mogłaś chrzanem posmarować jak jem z wędliną to np. musztardą sobie smaruję, albo ketchupem

Awatar marhefffka
    marhefffka jest nieaktywny Znany na forum

Hej!
    Bella, moja dietetyczka polecała smarować kanapki ramą olivio, bo niby jakaś taka dla zdrowotności dobra (to nie spam i reklama).

Jogusiu, nie chciałabym się czepiać, bo ja dopiero zaczynam i nie wiem co będzie potem, ale wydaje mi się, że nie powinnaś wymiotować, bo to prowadzi w bardzo złym kierunki. Za to rower super i tego się trzymaj!

Marhefffkowe pole
    To, co teraz wydaje Ci się trudne, kiedyś będzie rozgrzewką.

Strona 34 z 51 PierwszyPierwszy ... 24 32 33 34 35 36 44 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów