Strona 29 z 37 PierwszyPierwszy ... 19 27 28 29 30 31 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 363
Like Tree74Lubią to

Wątek: "Jeśli pot*ra*fisz o czymś marzyć, to pot*ra*fisz także te*go dokonać." W. Disney

Awatar Beata022
    Beata022 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    woj.Lubelskie

Domyślnie Odp: "Jeśli pot*ra*fisz o czymś marzyć, to pot*ra*fisz także te*go dokonać." W. Disne

gaja jesteś moim wzorem do naśladowania jeśli chodzi o aktywność fizyczną Pisałas ze na cwiczenia znajdujesz czas przy trójce dzieci.Ja mam dwoje ,najmłodszy-syn ma 3.5 roczku i jak zaczynam cwiczyc to ciągle mi przeszkadza,jak chcę isc pobiegać to za mną marudzi i tak w kółko.A w jakim wieku ty masz pociechy? Bo albo są starsze albo bardziej "tolerancyjne "dla mamusi
    1.09.2014 Początek

Awatar Kiteku
    Kiteku jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: "Jeśli pot*ra*fisz o czymś marzyć, to pot*ra*fisz także te*go dokonać." W. Disne

Dziś w menu:
    11.00 - owsianka z mlekiem
    15.00 - gotowe danie - makaron z sosem
    16.00 - 4 kostki gorzkiej czekolady
    No i już mi się nic więcej nie zmieści
    Do picia - marnie, malutko
    Sport - 1,5 godziny spaceru

Awatar Beata022
    Beata022 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    woj.Lubelskie

Kiteku to ja w porównaniu do ciebie zjadłam dzisiaj masę jedzenia:7.00-owsianka,11.00-bułka grahamka z pomidorem, ogórkiem i cebulką ,14.00-to samo co o 11 nic nie chciało mi się robic na obiad i do tego dwa chrupki ryzowe,,17.00-piers z kurczaka duszona z czerwoną papryką i cukinią,dwa pomidory i marchewka.Staram się zjadac dziennie do 1500 kcal.Pracuję po 8 godz.-praca fizyczna,do tego staram się biegac przynamniej godzinkę (dzisiaj tez mi się udało,przestało wiac za to padał deszcz ale pobiegłam a co tam może się nie rozchoruję) i gdybym jadła za mało to po prostu nie dała bym rady chodzic Wychlałam jeszcze 1l.wody niegazowanej,2 czerwone herbaty i 3 kawy czarne słodzone słodzikiem ze stevi i mlekiem 0.5%.Dobrej nocki zyczę,bo ja to już chyba idę spac,padam na pysk
    Ostatnio edytowane przez Beata022 ; 19-08-2014 o 20:44
    1.09.2014 Początek

Awatar flyleaf
    flyleaf jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    dzierżoniów

kiteku, malutko jesz!! a to wcale nie jest dobrze! nie wiem jak tam na co dzień wygląda Twoje menu, ale jesz w ogóle jakies białko? dziewczyny ćwiczenia to jedno, ale dieta jest również bardzo ważna... pamiętajcie, że płaski brzuch robi się w kuchni

Awatar Kiteku

Beatko, Flyleaf - z jadłospisem dopiero się rozkręcam Póki co, ciągnie mnie do świńst i super smaków (rozpieszczona cudami z zagranicy), no i nie nakupowałam jeszcze dietowych produktów. Ale niedługo będzie idealnie.
    To wczorajsze menu to było u mnie dużo powyżej 1500 kcal niestety.
    Nie pisałam tego menu, żeby się pochwalić, ale by wyciągać wnioski jakie błędy robię
    Moim założeniem jest tradycyjnie: 5 posiłków, ok. 2 litrów wody, 3 herbaty czerwone i ok. 5 razy w tygodniu ćwiczenia z Jillian. Reszta ruchu (basen i rower) jak tylko znajdę czas i towarzystwo

Czy zmieniałyście coś w swojej sygnaturce od czasu nowego forum? Nie chce mi przyjąć zmian i krzyczy, że mam wyrzucić strażnika wagi

Zapomniałam dopisać przed wyjazdem o moich dolegliwościach bólowych. Byłam jeszcze w dniu wyjazdu na USG szyi i u stomatologa. No i dzień wcześniej znów w Klinice Chirurgii Szczękowej. Diagnoza jest jedna - ból jest spowodowany zmianami (chyba już zwyrodnieniowymi) w szczęce/żuchwie. A te zmiany mam z powodu bruksizmu. A bruksizm z powodu stresu, nerwicy, depresji. Teraz zostaje mi długotrwałe i drogie leczenie, łącznie z jakąś szyną, którą mają mi wykonać. Ale pocieszyli mnie, że ból może trwać latami. Muszę też zacząć brać regularnie środki uspokajające, bo lepsze to niż właśnie takie skutki uboczne stresu.
    Ostatnio edytowane przez Kiteku ; 20-08-2014 o 08:18

Awatar KeepSmile98
    KeepSmile98 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    2

Przede wszystkim awersjo: cieszę się, że jesteś!
    likaa, flyleaf, Kiteku, Beatko022 i mazda__ (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam) dobrze was znowu czytać! Ja wam powiem, że jeśli chodzi o "urlop" od forum to dwa dni na dwa tygodnie po prostu tu nie zaglądam i jak na razie mi to odpowiada

gaja ciebie dobrze też czytać Napawasz mnie siłą do ćwiczeń!

A przez dwa dni nie mogłam się tu zalogować ;/ Nie wiem co oni z naszym forum zrobili.
    Jeśli chodzi o tabelkę - nigdy w niczym takim nie uczestniczyłam, ale jestem na tak

Dobra, idę zjeść coś :> Miłego dnia!
    "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." ~Earl Nightingale
    Było: 66.3 kg
    Jest: 59.9 kg
    Będzie: 52 kg

Awatar KeepSmile98
    KeepSmile98 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    2

A i Kiteku... bardzo mi przykro z powodu twojej szczęki Mam nadzieję, że ból jak najszybciej ustąpi! I przede wszystkim, że nie będzie cię męczył latami, a co najwyżej tygodniami.
    "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." ~Earl Nightingale
    Było: 66.3 kg
    Jest: 59.9 kg
    Będzie: 52 kg

Awatar flyleaf
    flyleaf jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    dzierżoniów

staram się być na forum codziennie i sprawdzać jak Wam idzie jednak nie zawsze mam czas żeby coś naskrobać..
    wczoraj trochę przegięłam na siłowni i chyba nie ma częsci ciała która by mnie dziś nie bolała ;P ale to przyjemny ból mimo wszystko, bo wiem że dałam z siebie dużo. ale chyba jeszcze nie 100 %
    mój dzisiejszy trening:
    30 min bieżni
    ćwiczenia na uda, pośladki, barki, ramiona i brzuch.
    po wszystkim rozciąganie

trochę mnie krępuje, że nie ma praktycznie dziewczyn na siłowni

mazda__ jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    województwo mazowieckie
    Wpisy na blogu
    70

Awersja i ja cieszę się, że mogę Cię czytać :-)))) A tabelki - jak najbardziej! Moim zdaniem faja byłaby akcja do grudnia, bo to i tak kawał czasu...

U mnie w zasadzie teraz bez diety. Podobnie, jak wcześniej pisała Kiteku, mam wszystkiego dość po urlopie... a teraz jeszcze bardziej mam dosyć po hardkorze w pracy... same schody... A w ogóle to podziwiam Was, że takie wytrwałe jesteście i w diecie i tym bardziej w ćwiczeniach! Wielki szacun!!!

U mnie dzisiaj narazie ładnie, bo postanowiłam sobie, że dzień dzisiejszy będzie początkiem tej nowej diety pourlopowej. No i mam jeszcze jakieś 8 tygodni do wyjazdu z mężem... Także dupę muszę ruszyć i zabrać się do roboty! ooo, tak, łatwo pisać - trudniej zrobić!!!
    KeepSmile98 lubi to.

Awatar Kiteku

Nareszcie! Od wielu, wielu dni dziś w końcu dzień prawie idealny!

kawa z mlekiem i słodzikiem
    10.00 - owsianka z mlekiem
    12.00 - ryż Belriso
    14.00 - chleb ciemny z pomidorem, plastrem sera żółtego i sałatką Colesław
    16.00 - kukurydza gotowana
    18.00 - jogurt naturalny
    Do picia - ok. 2 litry wody, 2 duże herbaty czerwone
    Sportu brak
    KeepSmile98 lubi to.

Strona 29 z 37 PierwszyPierwszy ... 19 27 28 29 30 31 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów