Macie moze jeszcze ten napis ze posta mozna wyslac po 30 sekundach i kopiuje sie wam?
A swoja droga bardzo podoba mi sie nowy watek i prosze zebysmy pisali codziennie jadlospisy ok? Tak na pewno bedzie latwiej sie trzymac w ryzach![]()
Macie moze jeszcze ten napis ze posta mozna wyslac po 30 sekundach i kopiuje sie wam?
A swoja droga bardzo podoba mi sie nowy watek i prosze zebysmy pisali codziennie jadlospisy ok? Tak na pewno bedzie latwiej sie trzymac w ryzach![]()
Dziewczynki kiedys juz chyba wam podawalam tego bloga. Zakochalam sie w nimjest swietny, nie tylko masa przepisow, jadlospisow, ale i ciekawie pisany jak przestawic sie na zdrowe odzywianie. I o cukrzycy tez jest, wiec kazda znajdzie cos dla siebie
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
oo tak czas pomyslec o sobieja się nawet nie szczypie i ide jutro po nowy stanik do ćwiczeń, a mialam go nie kupowac ze względu na oszczędnośći. Ale mam to gdzieś, jeśli mamy oszczędzać to obje, a nie tylko ja. Więc jutro szaleje
Czyli oficjalnie wracamy tutaj?? Żeby była już jasność, że jak wrócimy to zsoatejmy, nie ma takiego ganiania w kólko , bo się w końcu na pewno pogubimy
no włąsnie jakoś nie, tylko, że jem bardzo często na pewno częściej niz 4 godziny![]()
Bella i masz racje. Kup ten stanik, jak oszczedzac to we dwoje. Ja nie umiem oszczedzac, ani moj maz tez nie, wiec z tym bynajmniej problemu nie mamy he he a jak jedno chce oszczedzac a drugie nie to juz pewnie gorzej jest
Tak patrze na ten blog i nie wiem czy z nim nie bede sie odchudzacbo tam sa potrawy ktore mi smakuja bardzo a na tej duo diecie duzo mi nie lezy dan.
witajcie
popołudnie i wieczór dzisiejszy miałam dla siebie to zaglądnęłam do Was i odszukałam Waswidzę, że znów zmiana domku
najważniejsze, żeby dobrze się w nim czuć
ja też chcę już jeść zdrowo i zdrowo żyć, nie odchudzać się, bo to nie zdaje egzaminu w moim przypadku ale zmienić się i sposób życiazmęczona jestem tym jedzeniem i potrzeba mi czegoś lekkiego więc od jutra też zaczynam zdrowe jedzonko i zamienniki
z ruchem na początku może być ciężko bo czasu nie ma, codziennie szkoła i szpital, a i trzeba lekcji w domu dopilnować i zakupy i obiadkijeszcze pogrzeb będę miała w tym tygodniu
pewnie wtorek lub środa
ale niedługo i sport/ruch ogarnę
![]()
Ja wlasnie przeczytalam ze ta Malgosia prowadzaca bloga tak,swietnie opanowala cukrzyce u swojego taty. Mowi tam o ladunku glikemicznym gdzie zaden lekarz nigdy mi o nim nie mowil. I napisalam do niej emaila z zapytaniem czy uklada jaospis rowniez na zamowienie. Marzeniem moim byloby miec taki cukier jak jej tata po jej diecie teraz ma. Ciekawe co mi odpisze.
Kasiu fajnie ze jestesi wlasnie o to chodzi. Poczytaj sobie na tym blogu jak dziewczyna fajnie pisze. Diety sie nie sprawdzaja a zmiana sposobu odzywiania tak. Ja dzisiaj wywalilam z domu wszystkie slodycze i jak maz czy synek beda chcieli cos slodkiego to im zrobie z miodem na bazie owocow
maz sam dzisiaj powiedzial ze juz ma dosyc nie zdrowego zarcia, wiec bardzo mnie to cieszy
Przykro mi ze masz pogrzeb i jeszcze kogos bliskiego w szpitaluna okolo ciagle tylko o chorobach sie slyszy
trzymaj sie Kasienko, musisz przejsc przez te ciezkie chwile.
dzięki Asiu, no straszny czas miałam ostatnio, kiedyś Wam pisałam że bliska nam osoba chora no i niestety dziś odszedł, a i babcia jest znów w szpitalu a tydzień temu tata trafił do szpitala, na szczęście jest w domu w dużo już lepszej formie, za dużo tego złego ostatnioale głowa do góry, trzeba to przetrwać, chociażby dla dzieci bo martwią się o mnie jak widzą mój smutek
dla nich trzeba się pozbierać i dla nich zdrowo żyć, a przede wszystkim pokazać, że zdrowe jedzenie nie jest złe
a bloga już wcześniej jak podawałaś to czytałam i strasznie mi się podoba jak ta dziewczyna piszeteraz też przeczytałam
![]()
Ostatnio edytowane przez Blooom ; 08-09-2014 o 06:06
Kasiu jeju dopiero co pisalas o tej chorej osobie a juz odeszla. Straszne.........
Zdrowka dla taty i babci. Mam mame po udarze i nie jest to juz ta osoba co kiedys, ale mozna w miare normalnie zyc, wiec i tata dojdzie do zdrowka.
A dzieciom warto pokazac ze zdrowe jedzenie tez moze byc pyszne
Wlasnie przeczytalam na blogu ze od Listopada bedzie mozna wykupywac indywidualny jadlospis na cukrzyce na 4 tyg. Za 100zl i na mase innych schorzenwiec na bank sobie zamowie u niej jadlospis a poki co jednak bede sie scisle trzymac tej duo diety. Moge sobie wymieniac posilki i tak sobie je skomponowalam ze nawet nie jest zle
![]()