Asiu fantastyczny wyniksuper
gratki ogromne
A sałatka bardzo dobra ale ja zamiast jogurtu dałam 1 łyżkę majonezu light, a szpinak mi nie smakował niestety ... ale zrobiłam 2 porcje to dzisiaj też zjem ...
Dzieki Kasiu
W tym szpinaku wystarczy orzechow nie dawac ijuz inaczej smakujea do salatki jak bede robic to tez dodam chyba majonez bo nie bardzo ja sobie z jogurtem wyobrazam
No i po spaghetii jestem taka najedzona ze jednak nie dam rady koktajlu zmiescic i bedzie dopiero kolacja. Zrobilam sobie kawe z mleczkiem skondensowanym 4% to chociaz tak kcal sobie dodam i organizm oszukam
Poki mam czas to ide menu na jutro ustalic i tak sobie pomyslalam ach jutro wazenie na vit. jak fajnie a tu jednak zmienilam na sobote he he
I wlasnie pozniej sobie zmienie znowu na Piatek i moze troche zmniejsze kalorycznosc bo teraz czuje sie ciagle pelna na 1500kcal bo zaznaczony sport ale ostatnio to w kratke przez te choroby cwicze.
Ja tam tez wole szpinak bez niczego![]()
Widze ze na vit. znowu promocje zrobili z dieta.
Moje menu na jutro:
kanapki z szynka, serem i pomidorem
koktajl bananowo-kakaowy
piers cytrynowa z grilla z ryzem brazowym i surowka
salatka brokulowa
Dalam sobie aktualizacje expresowa i nowy plan bede miec od jutra od 10 ale czy zmiana wagi tez bedzie od jutra? Zapomnialam jak to bylo
I zmienilam sobie kalorycznosc na 1300 i zamienilam tym razem II sniadanie. Tym razem mam sniadanie, obiad, przekaska i kolacja bo synek ferie konczy to obiad bedzie na 13:00 to sie nie wyrobie z II sniadaniem.
Mam nadzieję, że głodna nie będę, bo wczoraj bardz byłam ...
pewnie że jak gotujesz to samo dla wszystkich to codziennie świeże, a ja jak podwójnie wszystko robię to mi czasu brakuje, nie mogę się z niczym wyrobić, chciałam sobie większe porządki zrobić i też nie mam kiedy ...
Już szukasz nowej diety ? Szybko ...![]()