Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12
Like Tree1Lubią to

Wątek: Chcę być Fit !

MarciakBe jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Chcę być Fit !

Witajcie,

no to stało się. Waga poszybowała w górę, a niektóre części ciała w dół 18.02.2017 zobaczyłam wynik 69kg przy wzroście 163cm. W 5 miesięcy przybyło 8kg. Oczywiście nie wiadomo kiedy i gdzie. Pewnie z powietrza Pomarańczowa skórka się zadomowiła i ma się coraz lepiej. Powiedziałam - dość! Od 8go marca jestem na diecie. Poszłam na łatwiznę i zamówiłam pudełka. Zaczęłam ćwiczyć, biegam rano no i jak mam czas to idę na jakieś zajęcia fitness. Zależy mi na tym, aby nie tylko zrzucić zbędne kilogramy, ale także się "wyćwiczyć", ujędrnić ciało i po prostu być fit - tak jak chcę. Oglądałam przemiany różnych dziewczyn i jestem pod wrażeniem ich sukcesów. Też tak chcę i się nie poddam

Powodzenia

Awatar BellaB
    BellaB jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

Domyślnie Odp: Chcę być Fit !

Witaj Marciak

Widzę, że mamy podobny cel. Tez mam kilka kg które mi przeszkadzaja czuc sie dobrze. Obecnie jestem na etapie treningów Focus T25 z Shaunem T, sa naprawde fajne efekty z tego co widziłam w necie i dowiedziałam sie na grupach na fb. Teraz koncze pierwsza faze, ale u mnie wielkich efektów nie ma bo na początku nie pilnowałam sie bardzo z jedzeniem. Teraz juz wszystko pod kontrola i zobaczymy co z tego będzie.

Powodzenia

Dzięki Bella,

fanie, że nie jestem sama :-) Nie znam treningów o których piszesz, wiec wielkie dzięki za informację chętnie urozmaicę moje ćwiczenia, bo bardzo nie lubię nudy. Ja pilnuję się z jedzeniem i nawet nie idzie mi to źle, pudełka załatwiają za mnie myślenie o tym to mogę, a czego nie. Zrzuciłam już 4,5kg ale od kilku dni waga stoi w miejscu. Nie poddaję się jednak i walczę, a każdy mały sukces napawa mnie optymizmem.

Miłego dnia :-)

Awatar BellaB
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

No to ten trening może Ci sie spodobac, obczaj koniecznie

Ja niestety musze zrobić przymusowy rest, bo dostałam strasznie bolesnej @ i cierpię więc troche mi się wszystko przesunie, bo od poniedziałku miałam przejśc na II fazę...Dodatkowo wczoraj raczyłam się piwkami smakowymi, także tego.....ekhmm

Wczoraj robiłam focusa. Bardzo fajny trening - dzięki. Wymęczyłam się, więc chętnie zamienię moje bieganie na to.
    Ja się trzymam diety, choć waga wcale nie spada, tak szybko jak to sobie założyłam. Nie poddaję się jednak, bo jak nie teraz to kiedy :-)

Miłego weekendu

Awatar BellaB
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

No i jak tam twoje treningi Focusa, robisz dalej?? Ja koncze w tym tyg, pierwsza faze, cały tamten tydzien mialam wolne, wiec jestem do tyłu. Ale juz nadrabiam

Coś zaczełam ostatnio podjadać.....

Awatar klau_
    klau_ jest nieaktywny Znany na forum

Hej, co tam słychać? Jak Ci idą ćwiczenia?
    Pozdrawiam!

Awatar BellaB
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

Marciak jak tam?? Ja zaczynam dzis drugą faze trenigów

agataia91 jest nieaktywny Nowy na forum

Ja mam cel do wakacji się wyrobić . Zawsze okres od kwietnia do lipca jest u mnie czasem wielkiej pracy . Jak najwięcej ruchu przede wszystkim . Zostało już nie wiele bo ok.3kg żeby zrzucić .

Cześć,

jestem, wróciłam. Już śpieszę z informacjami o T25. Nie jest to dla mnie lekki trening. Momentami muszę robić te wersje dla tych mniej fit :-) ale się nie poddaję i jadę do przodu. Bardzo mi się podoba to, że jest to trening krótki, więc wymówka "nie mam czasu" odpada, a to u mnie zawsze działało. Przez ostatnie kilka dni nie robiłam treningów - wyjazd i baaardzo dużo chodzenia, więc nie miałam już siły skakać :-) W 2,5 dnia przeszłam ok 50km, więc czuję się rozgrzeszona. Dietę trzymam. Dzisiaj wracam do treningów bo już się do nich na tyle przyzwyczaiłam, że zaczynam tęsknić. Napisz jak Ci idzie druga część i jakie rezultaty masz po pierwszej. Ja też II mam w planach.
    BellaB lubi to.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów