Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Proszę o POMOC!!!!!

Zeigbo jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraków

Domyślnie Proszę o POMOC!!!!!

Witam wszystkich użytkowników Dieta.pl i jednocześnie proszę o pomoc w odchudzaniu oczywiscie Więc tak mam 21 lat 190 cm wzrostu i 116 kg wagi :| Moim marzeniem jest zajście poniżej 100 kg (95) Prosba moja tyczy sie konkretnego spisu posiłkow jakie moge zaczac stosowac na diecie, jakieś potrawy godne polecania...było by super gdygy dieta ta przynosiła mi strate na wadze 3-5 kg w miesiącu...powiem tylko ze jestem bardzo bardzo umotywowany!!! Uprawiam sport 2x w tyg. i od niedawna ćwicze na siłowni 2x w tyg. Z góry dziękuje wszystkim za pomoc i pozdrawiam

Awatar Mama_xxl
    Mama_xxl jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Swarzędz

Domyślnie Odp: Proszę o POMOC!!!!!

Zeigbo trzymam kciuki za twoją walkę z kg !!!

ja osobiście sobie robię tak że planuje dzień wcześniej
    np piszę tak :

8:00 skibka chleba z twarogiem + pomidor
    10:00 jogurt
    12:00-12:30 obiad dziś np ryba + surówka z tartej marchwi albo kurczak - pierś gotowana z warzywami i ryżem albo ryba warzywa i ryż raczej staram się robić to na co mam ochotę ale zdrowo bez tłuszczu i z dużą ilością warzyw
    14:00-14:30 jabłko
    18:00 kolacja chleb z twarogiem kiełkami pomidorem czy tam chudą szynką planuje ugotować sobie sama szynkę

no i takżeby wyszło mi 1200 kcal
    walczę od nowa...

calinn Guest

Mama_xxl chyba żartujesz. To jest facet, potrzebuje energii. nie może schodzić poniżej 1500 kalorii. :/

Awatar op
    op
    op jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wolbrom

wielu z nas potrzebuje pomocy... ale zgodnie z regulaminem tytuł wątku "ma być skrótowym opisem zawartości wątku, tak aby inni użytkownicy łatwiej mogli sprawdzić, czy dany temat był już poruszany". Trudno wywróżyć z tytułu o co w nim chodzi, a szukajac konkretnego tematu łatwiej znaleść taki, który ma jedyny i niepowtarzalny tytuł mówiący o jego zawartości. Tak więc zgodnie z regulaminem z którym każdy z nas się zapoznawał - temat zostaje zablokowany.

Jeżeli autor ma życzenie, aby wątek został odblokowany - proszę napisać na PW z propozycją nowego tematu.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów