Strona 3543 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2543 3043 3443 3493 3533 3541 3542 3543 3544 3545 3553 3593 3643 4043 4543 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 35,421 do 35,430 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

renia_33 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Myszków

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez centymetr Zobacz posta
    Dziewczęta i chłopaku ,dużo z was pisało ,że ćwiczy,więc mam pytanie ,jak tam wasze ćwiczonka? ćwiczycie dalej? Ktoś pisał nawet o 6weidera,dalej pompujecie? Jakie efekty?
    ja 6weidera poległam przy 10 dniu,ale mam zamiar zacząć od nowa bo efekty były widoczne,teraz biegam 1h rano no i ćwiczę na steperze
    Cytat Zamieszczone przez marlenakn83 Zobacz posta
    Musze sie Wam zwierzyc ze przed ciaza wazyłam 48-49kg pod koniec ciazy w 9miesiacy na poczatku wazylam 72kg bylam zalamana ale jak wyszlam ze szpitala to wazylam 65kg wiec bardzo ciezko bylo mi zrzucic choc pare kg teraz naprawde jestem z siebie dumna i wierze w Was ze uda sie Wam osiagnac cel. Trzymam za wszystkich kciuki. Buziaczki.
    ja też dużo przytyłam po ciążach i dopóki karmiłam waga mi spadała,jak przestałam karmić to kilogramków przybyło

dziś 8 dzień dietki a waga stoi w miejscu jak zaczarowana,było troszkę grzeszków(niewielkie)no i może to jest przyczyna

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Zrobiłam sobie wczoraj taki prawie ONZ, pierwszy dzień... mówie prawie bo jadłam makaron z pieczarkami i mięskiem itp. moge się uprzeć i podczepić to pod Wb ale to strasznie naciągane.. W każdym razie dzisiaj na wadze już 1,4 mniej - nie dziwne normalnie czułam to wszystko w środku .... no więc do "mojej" wagi (58 kg) brakuje mi 0,4 a do suwaczka 0,9 Dzisiaj zrobie sobie drugi dzień ONZ juz rano przyszalałam i ostatecznie moge pierwszy posilek podpiąć pod B ale był to WB całkowicie i to nie przepisowy ... ale cały dzień planuje owoce więc powinno byc ok

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Dzien doberek Kochani moi!!!

Jeszcze dwa dni i koniec turki...wynik marny bedzie..pewnie nawet nadwyzki po swietach sie nie pozbede nastepna turke, musze koniecznie bezgrzesznie pociagnac...

Wczoraj przeszlam pieszo niezly kawal drogi...od siebie z domu na Strzyży do Centrum Gdańska...te co z Gdanska to niech se pomysla jaki kawalek drogi jest z zajezdni na Wita Stwosza do Gildii i z powrotem...no i jeszcze starowke zaliczylysmy nogi mi za przeproszeniem w dupe weszly Nawet juz wczoraj nie mialam sil krecic rowerkiem.. Szukalam sobie kurtki jakiejs cienkiej...i powiem wam, ze jestem mile zaskoczona, kiedys ze wzgledu na biust, musialam kupowac rozmiar 48...a wczoraj weszlam w 42..prawie ale 44 lepiej lezal..wiec jest si

Szkoda tylko, ze nic nie kupilam...bo jak weszlam na hale, to tylko ten jeden turkusowy plaszczyk zobaczylam i sie zakochalam i nic innego juz nie widzialam...a mieli tylko 42...masakra...w nocy mi sie snil moj ulubiony kolor...

Dziekuje wszystkim mamusiom za dobre slowo, w sprawie buntu wiem, ze z czasem to mija i trzeba to przetrwac...moja jeszcze ma charakterek po mamusi..uparta jest jak osiol, albo baran...normalnie jak cos sobie wymysli to nie ma zmiluj...

Gratuluje wam spadkow, chociaz u was cos sie dzieje..

Witam wszystkich nowych zycze powodzenia w dietce!!!

Tymczasem lece dziecko nakarmic i sama cos zjesc takze zycze milego dzionka!!! do pozniej!!!
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Mieszka w
    Rzeszów

Ola2631 ludzie ludzi zawsze będa osądzali czy ktoś sobie na to zasłuzył czy nie... Było tam wielu ludzi może matkami, ojcami, córkami czy synami itd byli dobrzy jednak jeśli chodzi o kieowanie rządem i naszym krajem beznadziejni... Pewnie brzydkie było to że napisalam że powinni się smażyć w piekle bo bliscy ich kochali a teraz ich zabrakło ale... nie wiem jak to napisać co o tym myślę dokladnie żebyście mnie zrozumieli więc nie będe pisać ani wyrażac opini na ten temat wcale... Napisze tylko że jak tak dlaej pójdzie te beatyfikują prezydenta....

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar Nemanja
    Nemanja jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz

Dziewczyny częściej nas odwiedzajcie to będziecie miały mniej zaległości, proste

CentymetrOLIMP THERM LINE 2 - na allegro 120 tabletek kosztuje 31,99 zł więc chyba nie ma sensu szukać w aptekach ;p

Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez truskaffka2 Zobacz posta
    oj co za duzo to nie zdrowo, troche mniej tych smieci Herme i bedzie dobrze
    wiesz co ja się tak bardzo nie przejmuje bo mi to spada ale kurcze człowiek potrafi się nieźle zapchać napisałam to ku przestrodze

mania85 jest nieaktywny Banned

Hej dziewczyny i chłopaku

Ja na razie odpuściłam sobie dietkowanie, ale oczywiście nie tak do końca, przeszłam chwilowo na tzw dietkę wodną je się normalnie wszystko na co ma się ochotę, ale trzeba przy tym pić najlepiej do ok 8l wody dziennie, siłą rzeczy nie chce się tyle jeść ja nie wypijam aż tyle ale ok 6l piję, powiem wam że dzisiaj jestem na 3 dniu, a po 2 dniach mam już prawie 1kg mniej, także może w końcu dogonie suwaczek, ta dieta chyba na mnie dobrze działa tym bardziej ze dostałam @, a waga i tak spada. Może teraz będę sie troszkę mniej udzielać na forum ale na pewno codziennie będę was czytac , będę wam zdawać relację jak mi idzie na diecie wodnej

Gratuluję wszystkim spadków wagi!!!!

Mieszka w
    Rzeszów

kokusia31 Tobie po 3 dniach wpadło 1,5 kg a mi po jednym dniu 1 kg a już dzisiaj nie ma

Awatar Nemanja
    Nemanja jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz

O jaaa 8 litrów dziennie? nieźle

Ale skoro działa to najważniejsze

Mieszka w
    Rzeszów

rysiekasia ale wam zazdroszcze możecie sobie piec chlebek.. ja wynajmuje mieszkanie i nie mam niestety piekarnika tylko moje maleństwo zakupiło mi prodiż a tam sie nie da Śliczny Ci chlebek wyszedł

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów