Strona 1077 z 4555 PierwszyPierwszy ... 77 577 977 1027 1067 1075 1076 1077 1078 1079 1087 1127 1177 1577 2077 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,761 do 10,770 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

stellka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Otwock

Wink Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

dziękuję Rosse3000;** próbowałam już chyba każdej diety..;/ głodówki, ograniczanie ilości kalorii do minimum, tabletki z CLA l-karnityną i tym podobne, wszystko kończyło się złym samopoczuciem- fizycznym i psychicznym a w końcu wielkim efektem jo-jo..;/ przez to całe odchudzanie wpadłam na pewien okres w sidła BULIMI na szczęście wsparcie bliskich pomogło mi się z tego wyplątać, dziś już staram sie nie myśleć o tym incydencie, od tego czasu minął ponad rok, utrzymuję wagę ale to i tak o te parę kilo za dużo, chciałabym schudnąć te 3-4 kilo żeby podbudować swoją samoocenę i żeby tamten koszmar nie wrócił. pewnie zanudziłam Was swoim problemem, ale jest mi po prostu lżej że mogłam się tym z kimś podzielić pozdrawiam Was bardzo serdecznie i trzymam kciuki za Waszą walkę z kilogramami, tylko pamiętajcie dziewczyny, róbcie to z głową żebyście nie miały takich problemów jak ja. ;**

ilona1809 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Konin

Smile Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez LadyShadowFlame Zobacz posta
    Ja mam lat 22 ja nie schudłam dużo w krótkim czasie więc nie mam problemu wiszącej skóry...

Po za tym używam kremów ujędrniających i ćwiczę
    a ja schudłam dość szybko ale używałam kremów ujędrniających, też ćwiczę codziennie i nie mam problemu wiszącej skóry wręcz przeciwnie dzisiaj znów -0,5kg

Awatar koncia
    koncia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez stellka Zobacz posta
    dziękuję Rosse3000;** próbowałam już chyba każdej diety..;/ głodówki, ograniczanie ilości kalorii do minimum, tabletki z CLA l-karnityną i tym podobne, wszystko kończyło się złym samopoczuciem- fizycznym i psychicznym a w końcu wielkim efektem jo-jo..;/ przez to całe odchudzanie wpadłam na pewien okres w sidła BULIMI na szczęście wsparcie bliskich pomogło mi się z tego wyplątać, dziś już staram sie nie myśleć o tym incydencie, od tego czasu minął ponad rok, utrzymuję wagę ale to i tak o te parę kilo za dużo, chciałabym schudnąć te 3-4 kilo żeby podbudować swoją samoocenę i żeby tamten koszmar nie wrócił. pewnie zanudziłam Was swoim problemem, ale jest mi po prostu lżej że mogłam się tym z kimś podzielić pozdrawiam Was bardzo serdecznie i trzymam kciuki za Waszą walkę z kilogramami, tylko pamiętajcie dziewczyny, róbcie to z głową żebyście nie miały takich problemów jak ja. ;**
    Po to jest to forum, żebyśmy się wspierały witamy w naszym gronie. Tutaj możesz pogadać o wszystkim, a dziewczyny na pewną wesprą Cię psychicznie tylko dzięki nim ma wciąż motywacje, bo są wspaniałe i zawsze potrafią dobrze doradzićnie krępuj się i pytaj o wszystko!
    Faza I - 4.01.10 Faza II - 9.01.

Faza III - 6.04.- 13.08.10

Mieszka w
    Konin

Cytat Zamieszczone przez wikula Zobacz posta
    WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!

NOOOOooooo masz wspaniały wynik...tylko pozazdrościć...

A możesz zdradzić jak to zrobiłaś???
    dziękuję!

ja nie stosuję ani onz ani turbo. To znaczy byłam na turbo chyba 5dni i mi się nie chciało robić jadłospisu... do tylu posiłków

więc opracowałam swoją dietę i jest super jem na co mam ochotę , no i nie łączę białek z węglowodanami. kilka zasad dr Haya. 5posiłków dziennie. o 10, 12, 14, 16 i 18
    Jeśli będziecie chciały to mogę bardziej szczegółowo to napisać

ćwiczę około 30min dziennie albo jak mam powera to 1h na orbitreku

oczywiście pije dużo wody i staram się nie jeść słodkiego, pizzy i innych wysokokalorycznych rzeczy a jeżeli zjem czekoladę o 16 to nie jem wtedy już posiłku.

no i podstawą też jest spać przynajmniej 8h to tak w skrócie

Awatar hala09
    hala09 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zamość

Cytat Zamieszczone przez wikula Zobacz posta
    O tej herbatce czytałam niezbyt dobre opinie na tym forum, dlatego jej nie próbowałam...Może Ty masz lepsze doświadczenia, ale dziewczyny odradzały ten senes...
    Ja to stosuję sporadycznie bo nie mam takich problemów,ale gdy się pojawiają czasami to parzę 1 saszetkę i po paru godz.idę raz do kibelka ,więcej nie.radzę spróbować nie zaszkodzi.

Mieszka w
    Konin

Cytat Zamieszczone przez jana68 Zobacz posta
    Witajcie
    O mamo ale macie tempo ...zdarzyłam przeczytać chyba tylko kilka stron wstecz a tu juz kilka nowych postów ,ja tak dalej pójdzie to będę mieć nie złą lekturę tylko nie wiem kiedy ja przeczytam nie mówiąc już o pamiętaniu co kto gdzie i kiedy
    Piaty dzień podstawowej za mną ,ale bardzo mnie wszystko kusi no może poza słodyczami ,pieczywem i ziemniakami a te produkty chyba są najbardziej zgubne
    ja jem i pieczywo i ziemniaki trzeba wiedzieć kiedy i jakie

Awatar hofmokla
    hofmokla jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Płock

Cytat Zamieszczone przez gaga_26 Zobacz posta
    Ja świntuch jestem...wszystkiego najlepszego z okazji imieninek Kochana Hofmokleczko))niech Ci się szczęści,wszelkie plany i zamierzenia się spełniają, i pamiętaj,że są osoby,które pomimo tego,że ich nie znasz,są Ci życzliwe i przyjazne...no i ...dużo miłości i zawsze stosunkowo udanych nocek
    Dzięki wielkie gwiazdeczko, też ci życzę tych wszystkich wspaniałych rzeczy, o których pisałaś. Wszystkim wam tego życzę i dziękuję, że jesteście ze mną-to urocze

Awatar hala09
    Mieszka w
    Zamość

Cytat Zamieszczone przez gaga_26 Zobacz posta
    Dziewczyny,dzisiaj weszłąm na wagę...i nic...może 0,2kg...no i mi niespecjalnie z tym...Bo nie grzeszę jakoś...tylko jedną kolację miałam grzeszną...a tak...eeeeee nie jest dobrze
    nie załamuj się waga postoi i następnie ruszy,i tak masz pięknie na suwaczku.

stellka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Otwock

Thumbs up Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Za tydzień jadę nad morze więc myślę że to będzie dobry czas na rozpoczęcie diety- dużo ruchu, pływania, wygrzewania się na słoneczku.. no i ta świadomość że być może Piękny Pan Ratownik zwróci na mnie uwagę gdy nie będę miała wystającego brzuszka:P taaak, to zdecydowanie dobra motywacja i gratuluję Dziewczyny Waszych wyników w odchudzaniu i samozaparcia- jesteście naprawdę imponujące!!

Awatar hala09
    Mieszka w
    Zamość

Cytat Zamieszczone przez Kasita6 Zobacz posta
    U mnie II dzień II tury, na razie jest nieźle. Pobawiłam się ostatnio na tym forum, i muszę przyznać że ma bardzo ciekawe opcje. Założyłam blog i dodałam zdjęcia. Mam nadzieję, że to jeszcze bardziej zmotywuje mnie do kontynuacji diety Wiecie, być może jeszcze po mnie nie widać ze schudłam te 3 kg, hm.. teraz to może i więcej ale bardzo dobrze się czuję, mogę rano wstać i nie czuję się cały dzień ospała, nie męczy mnie tak wysiłek fizyczny. Wcześniej nic mi się nie chciało, siedziałam przed komputerem i telewizorem, i wcinałam tylko. A teraz rozpiera mnie energia, myślę ze to zasługa diety
    Ps. Z hula-hop nadal mi nie wychodzi, ale nie poddaje się
    Jesteś młoda,warto i tak trzmaj dalej.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów