Strona 2702 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1702 2202 2602 2652 2692 2700 2701 2702 2703 2704 2712 2752 2802 3202 3702 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 27,011 do 27,020 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar KASIIA84
    KASIIA84 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    RZYM

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez olucha666 Zobacz posta
    czesc dziewczyny
    od niedzieli zamierzam zaczac dietke tylko mam problem bo nie wiem czy wybrac podstawowa czy turbo.... przymierzam sie do podstawowej bo nie miala bym kiedy zjesc az 6 posilkow - poprostu dnia by mi nie wystarczylo....
    ktora z nich jest lepsza?
    ja juz spadlam z wagi 12 kg - nie wiem jak to zrobilam ale udalo sie..... chcialabym jeszcze zrzucic 7 kg dlatego pomyslalam o tej diecie.... posiadam je obie..... tylko wlasnie jutro jade na zakupy zeby przygotowac sie do niej i nie wiem czy robic zakupy pod diete podstawowa czy pod turbo.....
    ktora mi doradzacie?
    pozdrawiam Was serdecznie !
    Witam cię serdecznieco do dietki to obie są dobre ale skoro uważasz że 6 posiłków to za dużo to poprostu zacznij od podstawowej
    i wiesz co,poczytaj przez weekend nasze forum,wypowiedzi i zacznij z nami w poniedziałek...będzie ci razniejjuz jest mała grupka która zaczyna w ten dzień a jeszcze może ktoś dołączy

Awatar kasienka0410
    kasienka0410 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leeds

Cytat Zamieszczone przez apropos Zobacz posta
    KASIENKA też na Twoim miejscu zrobiłabym
    oszukańce.Co do forum zaglądałaś tutaj http://www.dieta.pl/chce-schudnac/34...obre-rady.html
    tu jest tylko 30 stron ale dużo rad jak mówi
    sam tytuł wątku.
    dzieki wielkie juz przejzalam z grubsza i bardzo mi sie podoba duzo przepisow jest dziekuje!

olucha666 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Leicester

Kasienka - bardzo dziekuje.....
    oj tak.... brak mi czasu na az 6 posilkow dziennie.... nic bym nie musiala robic tylko albo jesl albo szykowac jedzenie.... musze tez uwzglednic godziny przerw w pracy wiec 4 posilki ok ale 6 to zdecydowanie za duzo.... poprostu brakowalo by mi dnia albo bym musiala jesc po nocach co raczej nie przyniesie skutku hehe
    Wiec od niedzieli zaczynam... mam nadzieje, ze sie uda..... w marcu lece do Polski i mam nadzieje, ze uda mi sie schudnac chociaz 4 kg przez ten miesiac.... mam za soba juz 12 troszeczke sie glodzac i chodzac na silownie ale stanelam w miejscu i waga nie chce sie ruszyc wiec chce wyprobowac wlasnie ta dietke.....
    oczywiscie bede chcwalic sie wynikami :-)

---------- Wiadomość dodana o 00:27 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:26 ----------

dobra Kasia - wiec zaczynam w poniedzialek :-)
    dzieki wielkie :-)

mycha1975 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    ostrów wielkopolski

cześć dziewczyny ,czy byłoby to mocne przegięcie jesli poprosiłabym pieknie o ta dietkę którąś z Was??? mój mail to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar KASIIA84
    Mieszka w
    RZYM

Cytat Zamieszczone przez mycha1975 Zobacz posta
    cześć dziewczyny ,czy byłoby to mocne przegięcie jesli poprosiłabym pieknie o ta dietkę którąś z Was??? mój mail to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Tak,poczytaj trochę forum a sama ją znajdziesz

Awatar kasienka0410
    kasienka0410 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leeds

Kasienka - bardzo dziekuje.....
    oj tak.... brak mi czasu na az 6 posilkow dziennie.... nic bym nie musiala robic tylko albo jesl albo szykowac jedzenie.... musze tez uwzglednic godziny przerw w pracy wiec 4 posilki ok ale 6 to zdecydowanie za duzo.... poprostu brakowalo by mi dnia albo bym musiala jesc po nocach co raczej nie przyniesie skutku hehe
    Wiec od niedzieli zaczynam... mam nadzieje, ze sie uda..... w marcu lece do Polski i mam nadzieje, ze uda mi sie schudnac chociaz 4 kg przez ten miesiac....
    uda ci sie napewno! ja 4kg schudlam w pierwszej turze czyli w 9 dni teraz pewnie pojdzie wolniej bo na poczatku to same 'smieci' wyplikiwalam z siebie ale sie nie poodaje no i nie chce efektu jojo wiec wolniejszy spadek wagi bardziej przystosuje moj organizm

a tak wogole to witam Cie Olucha bo brzydko ale sie nie przywitalam

Awatar KASIIA84
    Mieszka w
    RZYM

w marcu lece do Polski i mam nadzieje, ze uda mi sie schudnac chociaz 4 kg przez ten miesiac.... mam za soba juz 12 troszeczke sie glodzac i chodzac na silownie ale stanelam w miejscu i waga nie chce sie ruszyc wiec chce wyprobowac wlasnie ta dietke.....
    oczywiscie bede chcwalic sie wynikami :-)

---------- Wiadomość dodana o 00:27 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:26 ----------

dobra Kasia - wiec zaczynam w poniedzialek :-)
    dzieki wielkie :-)
    Jak się przyłożysz to spokojnie pogonisz kiloskiwpadaj do nas jak najczęściej po motywacjęjak masz jakieś pytania to śmiało

Awatar Marcelka92
    Marcelka92 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez kasienka0410 Zobacz posta
    a tak wogole to witam Cie Olucha bo brzydko ale sie nie przywitalam
    Ja takze witam Cie wsrod nas i zycze jak najlepszych efektow oczywiscie Razem damy rade

Ja juz zaraz ide sie polozyc, ale jeszcze wczesniej musze zrobic a6w .. tak mi sie znow nie chce Boze ja chyba nie dam rady, potrzebuje jakiejs motywacji ... a jak narazie to nie mam zadnej .. ale z drugiej strony szkoda mi to przerwac jak juz zrobilam 14 dni.. czyli jak by nie bylo to juz cale 2 tygodnie.. kurczeee nie wiem ehh..

Awatar apropos
    apropos jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Cytat Zamieszczone przez koncia Zobacz posta
    Cześć dziewczyny! Przyszła się tylko przywitać i sprawdzić jak tam weteranki się mają Może ktoś mnie pamięta, chociaż widzę, że sporo nowych dietkujących Ja teraz walczę z wagą na Dukanie od 4.01. Jak do tej pory ubyło 3kg. Za to mój mężczyzna w tym samym czasie stracił 7kg
    KONCIA ja Ciebie pamiętam!
    Fajnie że dalej walczysz,jak Dukan Ci lepiej
    pasuje to też dobrze.Wiem że dużo osób go
    chwali.Ważne żeby znaleźć dietę która służy.
    Życzę powodzenia w dalszym odchudzaniu
    i oczywiście GRATULUJĘ WAM OBOJGU!!!!
    Trzymajcie się dalej!!!

Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG

Awatar KASIIA84
    Mieszka w
    RZYM

Kochane ja już wam mówię dobranocokrutnie jestem zmęczona
    dobrze że już sobota i wolne dwa dni...relax
    Postaram się jutro zaglądnąć.
    Miłej nocki

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów