Strona 2871 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1871 2371 2771 2821 2861 2869 2870 2871 2872 2873 2881 2921 2971 3371 3871 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 28,701 do 28,710 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez Halszka1000 Zobacz posta
    Wczoraj pisałam ,że od wczoraj zaczęłam jeść według diety Haya połączoną z dietą strażników wagi , z tą na której Madzia Kaczmarska schudła 43 kg, bo jadłam za dużo słodyczy i już nie panowałam na tym.
    Przytyło mi się przez te słodycze 2 kg
    Od wczoraj mam nad sobą bat , bo muszę się zmieścić w 18 punktach .Jak zjem kawałek czekoladki to posiłki muszę zmieścić w pozostałych punktach.
    Od wczoraj poleciało mi w dół -0,7 kg.
    Dzisiaj mam trudny dzień, bo wczoraj upiekłam synowi sernik z polewą czekoladową na jego urodziny i został i trzeba będzie go zjeść a 10 dkg takiego sernika to 7 pk. Zostanie mi 11 na resztę posiłków -będzie ciężko.
    Dodatkowo są moje urodziny w piątek i tez trzeba będzie coś upiec ,no i zjeść.
    Z kolei za tydzień mój starszy syn robi parapetówkę w nowym mieszkaniu- będzie jedzonko!!!!!
    Przez 2 tygodnie muszę schudnąć, żeby na te 2 dni pozwolić sobie na trochę.
    [COLOR="Silver"]
    Halszka niezle sobie wykombinowalas z tymi punktami i hayem i jak widac to dziala gratuluje spadeczku, piekny wynik a powiedz mi jak mam sobie obliczyc te punkty?skad wzielas tabele punktowe? bo ostatnio sie zastanawialam nad ta dietka i chcialam zobaczyc z czym to sie je a na urodziny to koniecznie musisz cos zjesc ajkis kawalek torcika, w koncu urodziny ma sie raz w roku, a szybko to nadgonisz
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Grubcio199717 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poniatowa

np.4+ duże jabłko
    Zjadłem 3.Starczy mi :P

Awatar kasienka0410
    kasienka0410 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leeds

witam wszystkich
    ale ta moja dieta pokrecona jakas. musze wyznac moje grzechy bo wczorajszy dzien do dietkowych zaliczyc nie moge.. popoludniu bylam umowiona z kolezanka aby mi wloski zrobila, bo jest fryzjerka. no i rano zjadlam sniadanie wedlug diety - jajecznice na szynce. niestety stracilam rachube czasu, i nawet glodna nie bylam wiec nic nie jadlam.. pojechalam do kolezanki, zrobila mi wloski no i zaproponowala nam kolacyjke, bo juz bylo pozno. no i skusilam sie na pierozki z kapusta i grzybami.. mniam! od czasu jajeczniy, czyli od 8 godzin byl to moj pierwszy posilek strasznie dlugo mnie ta jajecznica trzymala! a byla tylko z 3 srednich jajeczek! wieczorem jeszcze kupilam sobie jogurcik, i batonika, bo pomyslalam ze jak dzien i tak idzie na straty, to cos z niego wyciagne ale wiecie co z tego jest najlepsze? nie mam zadnych wyrzutow sumienia, bo od wczoraj na wadze -1kg co prawda do suwaczka brakuje mi jeszcze 0.4 ale i tak sie strasznie ciesze!!
    ide nadrobic teraz posty bo naskrobaliscie tego!

Awatar Halszka1000
    Halszka1000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Thumbs up Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez hala09 Zobacz posta
    Witaj Halszka,bylam na str.Madzi i czytałam i tam też znalazłam coś na temat tej strukturalnej ,szukalam wczoraj i coś tam znalazlam,oraz na chomiku szukałam ,tam jest tylko tyle co w necie ,poczytalam na ich forach ,zapytalam tam ,moze ktoś cos dzisiaj mi odpowie,ja na chomiku poszukam ci na temat tej punktowej bo w necie to są stare wiadomości -są to wykazy prod. punktami ,ale madzia jak czytałam pisze że to nie takie ,pozdrawiam,ja to chyba już na tej onz to nic nie schudnę
    Spróbuj tak jak ja , do Haya dodałam punktową i już leci waga w dół.Tylko staram się jeść według zasad punktowej ale nie łącze produktów czyli jeść rozdzielnie tak jak wg zasad Haya.

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez DzikaKiszka Zobacz posta
    No ja myslalam o tym ale czy wy wiecie ze to co jest powszechnie uznawane za makaron sojowy(biale cieniutkie pol przezroczyste nitki) to w rzeczywistosci nie jest wykonane z soji???? Poczytajcie sobie na ten temat w googlach. To jest poprostu bledna nazwa ktora sie powszechnie przyjela. Bez sensu co nie????
    Dzika Kiszko wiem, ze ten makaron nie jest tak na prawde sojowy, ale jakby tak troszku tylko dorzucic to chyba nie bylo by jakiegos wiekszego grzechu?tym bardziej, ze jest on robiony ze skrobii fasoli,weglowodan jak ta lala
    Cytat Zamieszczone przez kasienka0410 Zobacz posta
    witam wszystkich
    ale ta moja dieta pokrecona jakas. musze wyznac moje grzechy bo wczorajszy dzien do dietkowych zaliczyc nie moge.. popoludniu bylam umowiona z kolezanka aby mi wloski zrobila, bo jest fryzjerka. no i rano zjadlam sniadanie wedlug diety - jajecznice na szynce. niestety stracilam rachube czasu, i nawet glodna nie bylam wiec nic nie jadlam.. pojechalam do kolezanki, zrobila mi wloski no i zaproponowala nam kolacyjke, bo juz bylo pozno. no i skusilam sie na pierozki z kapusta i grzybami.. mniam! od czasu jajeczniy, czyli od 8 godzin byl to moj pierwszy posilek strasznie dlugo mnie ta jajecznica trzymala! a byla tylko z 3 srednich jajeczek! wieczorem jeszcze kupilam sobie jogurcik, i batonika, bo pomyslalam ze jak dzien i tak idzie na straty, to cos z niego wyciagne ale wiecie co z tego jest najlepsze? nie mam zadnych wyrzutow sumienia, bo od wczoraj na wadze -1kg co prawda do suwaczka brakuje mi jeszcze 0.4 ale i tak sie strasznie ciesze!!
    ide nadrobic teraz posty bo naskrobaliscie tego!
    Kasiek, widze, ze my wczoraj obie grzesznice bylysmy i tez u mnie bez wyrzutow sumienia hehe a co tam nie mozna sie zadreczac, co sie stalo to sie nie odstanie najwazniejsze, ze waga w dol ci zjechala
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Awatar Halszka1000
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Grubcio199717 Zobacz posta
    Zjadłem 3.Starczy mi :P
    Pewnie. ale do tego jeszcze było coś?

Grubcio199717 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poniatowa

Pewnie. ale do tego jeszcze było coś?
    Nie,same mandarynki zjadłem.Jabłek aktualnie nie mam w domu.Ale tez nie przepadam za jabłkami.

Co mogę zrobić z tych składników: oliwki czarne,papryka,ser biały,pomidor,ogórek,cebula. Poproszę o przepis.Dzięki

Awatar kasienka0410
    Mieszka w
    Leeds

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    t dzisiaj znowu -0,60 mniej
    Herme no naprawde tylko pozazdroscic!! i masz 5 z przodu gratulacje!!!

Awatar Halszka1000
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Sabionka Zobacz posta
    Halszka niezle sobie wykombinowalas z tymi punktami i hayem i jak widac to dziala gratuluje spadeczku, piekny wynik a powiedz mi jak mam sobie obliczyc te punkty?skad wzielas tabele punktowe? bo ostatnio sie zastanawialam nad ta dietka i chcialam zobaczyc z czym to sie je a na urodziny to koniecznie musisz cos zjesc ajkis kawalek torcika, w koncu urodziny ma sie raz w roku, a szybko to nadgonisz
    Ile mam zjeść punktów to obliczyła mi Madzia Kaczmarska ,bo ja poprosiłam na forum na jej wątku .
    Podała mi tez ile punktów maja podstawowe produkty.
    Grazka znalazła info jak się liczy te punkty w produktach , sprawdziłam i się zgadza .Oto jak się liczy punkty w produktach :

w 100g produktu - kcal :60 + tł: 9=p
    Przykład-ser brie pełnotłusty 329kcal:60 +28tł :9=p
    5,48+3,11=8,6 w 100gramach
    Ważę ile jem danego produktu i mnożę przez punkty w 100g.
    Z czasem wejdzie to w taki nawyk jak jedzenie onz z głowy.

Awatar kasienka0410
    Mieszka w
    Leeds

Cytat Zamieszczone przez Gitarowa Zobacz posta
    Dostałaś? A możesz podać źródło? Bo też chętnie bym się z tym zapoznała a może nawet wypróbowała?
    Gitarowa ja dostalam te cwiczenia od Beaty5555 wiec jezeli nie ma nic przeciwko, to podaj maila na prywatnej wiadomosci, to wysle ci je

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów