Strona 97 z 405 PierwszyPierwszy ... 47 87 95 96 97 98 99 107 147 197 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 961 do 970 z 4050

Wątek: Odchudzanie na zawołanie - razem!!!

Pegasia jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kielce

Domyślnie Odp: Odchudzanie na zawołanie - razem!!!

Cześć Jestem na 4 dniu diety turbo i jak narazie 0,5 kg przybyło Mam wrażenie, że ja po prostu NIE MOGĘ schudnąć. Czasami mam ochotę rzucić całą tą dietę i zjeść mój ulubiony ser w ziołach, albo spaghetti. Ale jak wchodze na to forum, to wraca mi siła do pokonywania słabości. Trzymajcie kciuki !
    [url=http://straznik.dieta.pl/][/url

Awatar Karolusiek
    Karolusiek jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Talking Odp: Odchudzanie na zawołanie - razem!!!

a za mna wlasnie pierwszy dzien dietki turbo. niestety chodze do szkoly, wiec mam troche utrudniona sytuacje, bo ciezko jest przetransportowac zarcie z dietki jak w szkolce na Ciebie gapia sie jak na kosmitke co sie z ksiezyca urwala no ale nic, na przekor tym wszystkim gapiom dalam rade smialo wcinajac jablka ktore sa akurat bardzo normalne i maly sniadaniowy woreczek migdalow, za ktorymi wrecz przepadam <3 tluklam sie tez z 1,5 litrowa butelka zywca no ale coz jestem w stanie zrobic wszystko, aby tylko ubylo mi tych wstretnych kilogramow! jutro do szkolki zabieram pomidorka, plasterek szynki, ogórka, migdały, kiwi i jabłuszko a później już tylko sałatka [pomidor, ogórek, salata lodowa, sol i pieprz], mały pomidorek, serek wiejski i plasterek serka żółtego już widze jak bede opchana xd przed dieta jadałam 2-3 posiłki dziennie, a tu nagle dwa razy tyle.. no ale nic! wytrwam, bo wy dajecie mi ostra motywacje do walki! wlałam dzisiaj w siebie prawie 2 litry wody, a to dla mnie spory sukces, bo przed dietka wypijałam do max. 0,8 l na dzien. jedyne co jest denerwujace to to, ze ciagle chce mi siusiu co jest nieco uciazliwe, bo jednak na kazdej lekcji nie mam mozliwosci skorzystania z toalety -.- wrrrr...

jestem silna i dam rade

Awatar pirania1
    pirania1 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Żyrardów

Smile Odp: Odchudzanie na zawołanie - razem!!!

niestety dzisiaj rano znów 0,3kg w górę - mam nadzieję że to przejsciowe. Dalej się nie poddaje. Dzisiaj mój ósmy dzień trzeciej tury. W czwartek koniec I od poniedziałku kotejna już czwatra tura turbo.

Mam do was pytanie dziewczynki - kupiłam sobie herbatkę ninghong. Podobno wspomaga odchudzanie . Zobaczymy. Moje pytanie dotyczy składu herbaty : Herbata zielona, kłącze pochrzynu, nasiona senesu, owoc głogu.
    Senesu zawiera 15%. Jak myslicie jak czesto można ja pić. Zalecają od 3 do 5 razy dziennie.
    Nie chcę rozleniwić sobie jelit anie zaszkodzic sobie i tu moje pytanie - jak myslicie czy wypicie herbaty 5 razy dziennie ( z jednej torebki - trzy herbaty) co drugi dzień będzie dobrze? Czy może pic ją rzadziej ? Prosze doradźcie.
    Ostatnio edytowane przez pirania1 ; 19-05-2009 o 07:49

początek walki 02.08.2010
    I faza 02.08.2010 - 06.08.2010
    II faza 07.08.2010 - ????

DarkMona Guest

Pirania1 mi sie nie podoba ten semes w składzie... napewno ta herbatka bedzie działać troche przeczyszczajaco... jak inne figury itp... ale poszukam na internecie wiecej informacji... może coś sie znajdzie na ten temat
    Buziaczki

Awatar pirania1
    Mieszka w
    Żyrardów

Cool Odp: Odchudzanie na zawołanie - razem!!!

Co do właściwości przeczyszczających - wszędzie jest napisane że ma łagodne włąściwości przeczyszczające. Ale mnie też włąśnie martwi ten senes. I nie wiem jak czesto ją pić. Fakt jakieś 5 dni temu wypiłam w cziągu dnia 5 razy (czyli dwie torebki) i rzeczywiście na drugi dzień mnie pogoniło. Ale z kolei przedwczoraj wypiłam trzy razy herbatkę (jedna torebka) i w toalecie byłam tylko raz. Naprawde nie wiem jak często ja pic - nie chcę sobie zrobić krzywdy. chce schudnąć ale nie za cene zdrowia. Poza otyłością nic mi nie dolega - i chce aby tak pozostało.

Awatar aagaa22
    aagaa22 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bolesławiec

[QUOTE=pirania1;450810]niestety dzisiaj rano znów 0,3kg w górę - mam nadzieję że to przejsciowe. Dalej się nie poddaje. Dzisiaj mój ósmy dzień trzeciej tury. W czwartek koniec I od poniedziałku kotejna już czwatra tura turbo.

Kochana myślę, że to przejściowe, ja kilka dni temu też dostałam okres, waga się lekko podniosła ale juz po wszystkim wróciła do normy.

tangerine1 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Trzy dni dietki za mną nie ważę się, więc nie wiem, czy w ogóle coś schudłam, ale trochę czuję po brzuchu i twarzy, że jest lepiej

Lepiej tez w kwestii pokus - jest mi coraz łatwiej stosować się bez 'bólu" do jadłospisu. Ach, żeby się udało....
    [

Cel I - 75 kg i nawyk codziennego ruchu
    Cel II - 70 kg
    Cel III - 65-66 kg i utrzymanie tej wagi

tangerine1 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez pirania1 Zobacz posta
    Co do właściwości przeczyszczających - wszędzie jest napisane że ma łagodne włąściwości przeczyszczające. Ale mnie też włąśnie martwi ten senes. I nie wiem jak czesto ją pić. Fakt jakieś 5 dni temu wypiłam w cziągu dnia 5 razy (czyli dwie torebki) i rzeczywiście na drugi dzień mnie pogoniło. Ale z kolei przedwczoraj wypiłam trzy razy herbatkę (jedna torebka) i w toalecie byłam tylko raz. Naprawde nie wiem jak często ja pic - nie chcę sobie zrobić krzywdy. chce schudnąć ale nie za cene zdrowia. Poza otyłością nic mi nie dolega - i chce aby tak pozostało.
    Co do herbatek z senesem: są szkodliwe dla zdrowia: senes powoduje przeczyszczenie i tym samym rozregulowuje jelita. Jelita stają się "leniwe", bo przyzwyczajaą się do wspomagacza. Nie polecam, można sobie narobić więcej szkód niż pożytku.

Lepiej takie herbatki zastąpić większą ilością wody, lub takim napojem: 2 litry wody, kilka plasterków cytsryny, garść listków mięty (lub herbatka miętowa, po zaparzeniu wymieszać z wodą i cytrtyną) i łyżeczka startego imbiru (trzeba kupić korzeń imbiru). Taki napój dobrze przygotowac dzień wczesniej i wsadzić do lodówki. Na drugi dzień popijać. Można pić oczywiście mniej, np. 1 litrtakiego napoju, a 1 litr zwykłej wody.

Przepis jest wzięty z książki "Dieta płaskiego brzucha" - kupilam ją Mamie, jest bardzo zadowolona. Ja jak zejdę do 70 kg, tez sobie ją kupię, tam jest masa przepisów i mnóstwo wskazówek, jak schudnąć, jak utrzymac wagę i jak utrzymać płaski brzuszek

Poza tym kupiłam sobie wczoraj na allegro spodenki neoprenowe - będę je zakłądać na spacery, badmingtona, rower i do prac w ogródku: szybciej się spala tłuszcz, bo człowiek się bardzo poci: uda, pupa, brzuch

Wczoraj kupilam sobie też badmingtona - naprawdę polecam, bo podczas gry pracują wszystkie mięśnie Kiedyś chodzilam na squasha, teraz nie mam czasu, ale na pół godzinki w kometkę w ogordzie zawsze uda mi się ten czas wygospodarować.

I nie pijcie nic z sensem!
    [

Cel I - 75 kg i nawyk codziennego ruchu
    Cel II - 70 kg
    Cel III - 65-66 kg i utrzymanie tej wagi

Awatar bOnObO
    bOnObO jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Sanok

kurcze popatrzyłam sobie na te neoprenowe zabawki, może sobie kupić taki pas na mój bańdzioch, to w ogóle działa? :]

a herbatki na odchudzanie, skoro już to może bardziej np takie bio-active sa ja mam jedna niby wspomagająca odchudzanie i tam jest hibiskus, jabłko, skorka pomarańczy, naturalny olejek grejpfrutowy, mniszek lekarski, skrzyp polny, ekstrakt L-karnityny, skórka grejpfruta i tyle, i raczej nie jest przeczyszczająca hmm takie coś chyba można sobie popijać bez żadnego ryzyka?

Awatar pirania1
    Mieszka w
    Żyrardów

Smile Odp: Odchudzanie na zawołanie - razem!!!

Ja nie kupiłam tej herbatki ze wzgledu na odchudzanie. chodzi mi właśnie o te właściwości przeczyszczajace. Podczas tej diety miewam zaparcia które dosyć długo trwają - nic innego nie pomaga, moze troche4 błonnik z ananasem, ale to troszeczkę.
    z naturalnych metod to próbowałam już chyba wszystkiego

Strona 97 z 405 PierwszyPierwszy ... 47 87 95 96 97 98 99 107 147 197 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów