Strona 1 z 9 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 84

Wątek: czas powrotu nadszedł

labusia jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Jarosław

Angry czas powrotu nadszedł

witam wszystkich

to forum znam od dawna, bywałam na nim i chudłam ale potem zniknęłam i przytyłam...
    miałam swoje powody ale teraz muszę schudnąć...

mam 25 lat, 160 cm wzrostu i ważę 66kg

jestem na diecie obecnie 7 dzień i mam zamiar być na niej aż schudnę do 58 kg

stosuję dietę 1300 kcal, kiedyś potrafiłam być na tysiaku ale teraz padłabym z głodu i rzuciła to całe odchudzanie po 2 dniach

ps. kiedyś tu bywałam jako Inezza ale nie umiem się zalogować, chyba podaję złe hasło, zresztą chcę zmienić nie tylko figurę ale też troszkę swoje życie więc nowy nick będzie w sam raz

Karusia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: czas powrotu nadszedł

Witaj

Pamiętam Cię jako Inezza... Odchudzałam się w tym samym czasie co Ty, pamiętam nawet, że zniknęłaś z forum, ja niedługo po Tobie też przestałam się pokazywać. Wtedy miałam nick MychaNaDiecie - może pamiętasz? Schudłam 25kg i odpuściłam sobie forum... To był błąd. Trzymałam wagę przez jakieś pół roku, może więcej. Później przytłam do 65kg Niedawno powróciłam i zamierzam osiągnąć moje wymarzone 55kg.

Będę Cię odwiedzać Oczywiście zapraszam rónież do siebie. Mam nadzieję, że razem schudniemy.

Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia

Mieszka w
    Jarosław

jasne że cię pamiętam

zastanawiałam się nawet czy znajdzie się jakaś znajoma osóbka z dawnych czasów...

ja niestety tez przytyłam, moge zwalać winę za ostatnie chwile które nie były łatwe ale tak naprawdę winna jestem ja bo za dużo jem, zwłaszcza słodyczy :/

Mieszka w
    Jarosław

dziś jest 7 dzień, ale z moich obliczeń wynika że przy 1300 kcal potrzeba ok 10 dni na 1 kg więc postanowiłam się ważyć i mierzyć właśnie co 10 dni... mam nadzieję że zobaczę efekty

trochę mi głód doskwierał więc sie opiłam maślanki i na chwilę pomogło

carin Guest

hej Labusia , 3mam kciuki za Twoją dietkę , a jakiś ruch dołączasz do niej ?

Dymka17 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łękno

Witaj. Ja tez Cie pamietam ze starego forum
    Co do diety, mysle ze 1300 to bardzo madre rozwiazanie. Zycze sukcesu
    Pozdrawiam

Megs jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Katowice

Witaj labusia, na pewno uda Ci sie zrzucic te kilka kg i z takim tempem to bardzo rozsadne i efekty beda trwale, tylko trzeba sie o to postarac

Mieszka w
    Jarosław

carin
    no na razie ćwiczeń nie włączam gdyż nie dawno musiałam przejść pewien niezbyt przyjemny zabieg i po nim muszę się troszkę oszczędzać, nie wiem jak długo muszę uważać ale mineło dopiero 10 dni i trochę się boję, ale chcę wrócić do skakanki i wyskakać ten zbędny tłuszczyk, no i jakies brzuszki bo brzuchol też trochę sterczy

Dymka
    witaj ja też cię pamiętam jeszcze ze starego forum

Megs
    wiem że to jest realne ale potrzeba silnej woli dlatego wróciłam na forum bo boję się że sama nie dam sobie rady...

zakończyłam dzisiejszy dzień przy 1237 kcal i chyba nic już nie zjem, na razie piję czerwoną herbatkę i unikam pokus
    mam trochę chęć na słodycze ale walczę bo wiem że jak zacznę coś jeść to już po diecie a muszę wytrwać
    chcę po pierwsze zmienić swój wygląd, żeby się czuć bardziej atrakcyjna i wrócić do straych ubrań
    chcę zająć swoje myśli czymś żeby nie myśleć o pewnych problemach
    a poza tym powiedziałam swojemu mężowi że się odchudzam i on się śmieje że to tylko na kilka dni !!! muszę mu pokazać że potrafię

carin Guest

oj pokaż Labusia mężowi że dasz radę , a ten błysk w jego (oczach jak już zgubisz ten zbędny tłuszczyk) będzie niesamowity
    i nie daj się słodyczą

doty22 Guest

Witaj
    No, ja widzę, że czas powrotu "starych" znajomych nadszedł I bardzo się cieszę z tego powodu ( to znaczy z powrotu, a nie z powodu powrotu )
    Przykro mi, że spotkało Cię tyle strasznych rzeczy Ale - kochana - schudniesz i tak jak napisałaś dieta trochę zajmie Ci myśli! Wiem coś o tym!
    Sama dobrze wiesz, że to forum, to prawie jak psycholog Będziemy Cię wspierać, jak tylko umiemy!
    Widzę, że już zaszła w Tobie pewna zmiana - bardzo dobrze A mężowi utrzesz noska, jak tylko schudniesz - Jeszcze padnie z wrażenia!
    A tymczasem bądź na tej rozsądnej diecie 1300 Kcal - uważam, że jest najwłaściwsza i niewyniszczająca organizmu A co do ruchu, to kochana, przyjdzie czas, że włączysz również gimnastykę Tylko na razie się oszczędzaj i chodź sobie chociaż na spacery
    Całuski przesyłam i dołączam się do kibicujących Tobie

Strona 1 z 9 1 2 3 ... OstatniOstatni