Strona 1 z 6 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59
Like Tree1Lubią to

Wątek: Happy walczy o seksowną 40

happysad89r jest nieaktywny Nowy na forum

Talking Happy walczy o seksowną 40

Hmm... wracam po długiej nieobecności a tutaj nowa strona nowe forum, same zmiany. Ale to dobrze, zmiany są też w moim życiu potrzebne. Jakiś czas temu z serwisem dieta podjęłam walkę o lepszą wagę. Na początku szło mi nieźle, potem przyszła matura, potem oblewanie pomaturalne. Jednak efektem tego, żę powracam tutaj i nie mam się czym pochwalić był fakt wystąpienia u mnie anemii. Mama nie chciała na jakiś czas o diecie słyszeć a ja czułam sie nienajlepiej wiec wszystko jedno mi było co i ile jem. Tym razem zasięgnęłam porady lekarza(anemia w dalszym ciągu jest, ale już nie taka duża) jak mam się zdrowo odżywiać i chudnąć jednocześnie nie pogarszając owej przypadłości. Myśle, że da się to zrobić. Nie mam jakichś dat terminów ani wymogów. Chciałabym tylko po 1. mieć świadomość, żę robię coś w końcu dla siebie dla swojego organizmu 2. co 2 tygodnie zobaczyć na wadze mniej chociaż 100g, ale żebym wiedziała, że coś idzie do przodu 3 jeść zdrowo pozbyć się i zbędnych kg i anemii. Chcę być młoda zdrowa i piękna Wiem, żę mam ładną buzię ale co z tego jak na niej za dużo tłuszczu.... I to mnie dobija. Poznalam ostatnio cudownego chłopaka, który od miesiąca świata poza mną nie widzi. I powinnam być szczęśliwa... i w sumie jestem, ale do pełni szczescia brakuje mi pozbycia sie tego problemu, który od tak dawna mnie nurtuje. Poczuje się pewniejsza siebie i bardziej seksowna I nie będzie mi głupio chodzic po sklepach... nikt nie będzie patrzył na mnie jak na małego wieloryba z miną " a pani to czego tutaj szuka". Tak więc waga obecna oscyluje między 73/74 kg. Aczkolwiek wiem, że po ok 4 dniach diety spadnie do 71,7/71,5. U mnie te pierwsze kg chyba tak na mobilizacje lecą pędem. To woda itd... ale mobiluzująco to wygląda Tak więc odchudzanie czas rozpocząć.

Awatar KasiaKaktusik
    KasiaKaktusik jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie

Powodzenia na pewno Ci się uda a ja będę wpadać do Ciebie.

Domyślnie

trochę danych bo widzę, że podpis mi wykasowało. A więc Happy ma 19 lat od października się dalej edukuje bo została szczęśliwą studentką prawa Mierzy sobie 166cm i waży 73/74kg. Waga, którą chcę osiągnąć to 60 kg. Nie chcę się całkiem pozbyć krągłości. Nie muszę mieć sylwetki modelki. Dlatego jak w tytule rozmiar docelowy to 40 Hmm... budowe mam raczej gruszkowatą. Zresztą wstukam wymiary:

-ramię-34cm
    -ręka(przy łokciu)-23cm
    -biust-100cm
    -pod biustem-73cm
    -talia-78cm
    -biodra-103cm
    -pępek-99cm
    -tyłek-105cm
    -udo-64cm
    -łydka-40

Górą nie jest tak tragicznie, ale dołem mnie jest dużo za dużo. Praktycznie jak coś sie nie rozciąga i nie poddaje to rozmiar 46 murowany. Sporadycznie 44. Więc rozpoczynam walkę o 40 PIerwszy cel zobaczyc 6 z przodu.

noemcia jest nieaktywny Sławny na forum

Domyślnie

Witaj z powrotem Happy!

bardzo się cieszę, że wróciłaś... i gratuluję prawa!! a gdzie będziesz studiować?
    hm...mamy identyczne wymiary w talii, udzie i łydce

Domyślnie

Uniwersytet Śląski w Katowicach Ja też się cieszę, że wróciłam

Domyślnie

aaaa..a ja sobie na prawie w Toruniu siedzę
    Sisucha lubi to.

Domyślnie

Podobno świetna uczelnia wszyscy chwalą podobno najlepsze prawo w Polsce. Na renome UŚ też nie narzekam a ja nie chce sie wyprowadzac, bede dojeżdżać wiec katowice byly najlepszym rozwiazaniem

P.S A tak wogóle, wakacje... lato... a ja nie dość, żę mam grype... to jakieś dziadostwo mi wylazło na wargę i wyglądam jak córka Frankensteina... no i wogóle ta pogoda.... u mnie szaro buro i opd godziny leje... żyć nie umierać;P

Domyślnie

ja miałam kiedyś zapalenie oskrzeli w wakacje...porażka :P

no tak, ja jakbym mogła to też bym poszła bliżej, ale na najbliższą uczelnię mam 100 km, więc trzeba było wyjechać i tak

Linkinka_Becia Guest

Domyślnie

Happy welcome back zdrowiej szybko!

Domyślnie

Becia, Jak cie miło znowu czytać

P.S widzialam zdjecia. No no.... nieźle Oby tak dalej, I JAKIE TY MASZ SZCZUPŁE NÓZKI.... bosko A to partia z którą ja najbardziej walcze wiec podziwiam.

Strona 1 z 6 1 2 3 ... OstatniOstatni