Strona 38 z 73 PierwszyPierwszy ... 28 36 37 38 39 40 48 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 723

Wątek: Akcja "PŁASKI BRZUCH" - robimy brzuszki codziennie (1 styczeń-1 czerwiec) :)

Awatar muppetka
    muppetka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zawiercie

Domyślnie Odp: Akcja "PŁASKI BRZUCH" - robimy brzuszki codziennie (1 styczeń-1 czerwiec) :)

Cytat Zamieszczone przez mielka Zobacz posta
    niech mi ktos zwiaze ręce, żebym jutro po te cholerne słodycze nie sięgała!!
    Wyobraź sobie, jak cukierek wędruje po ciele i trafia do Twoich bioderek... Niektórym dziewczynom to pomaga, może i na Ciebie zadziała taka wizualizacja

A ja przed chwilą zrobiłam 100 brzuszków, idę gotować obiadek, potem trochę dom trzeba ogarnąć, bo goście w podwójnym natężęniu wpadają...

hawwa82 Guest

Domyślnie Odp: Akcja "PŁASKI BRZUCH" - robimy brzuszki codziennie (1 styczeń-1 czerwiec) :)

ło jezu...co za dzień..nie mogę się zabrać do niczego..i chodzą za mną lody..tak tak tak..prosto w biodra,,ale mam na cos ochote..to jest jeden z tych dni..jęcząco-smęcący

Awatar muppetka
    muppetka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zawiercie

Cytat Zamieszczone przez hawwa82 Zobacz posta
    ale mam na cos ochote
    Może marchewka?

Cholera, nie zdawałam sobie sprawy, że brzuszki mogą być tak uzależniające... Musiałam zrobić jeszcze 200, bo mnie nosi bardzo Czy któraś z Was tak może ma, ze jak za mało ćwiczycie to was to nęka? :P

hawwa82 Guest

łaziłam po sklepie chyba z poł godziny, obejrzałam wszystkie lody i sorbety...wyszłam z puszką ananasów, wciągnęłam plasterek do obiadu. Trzymając te lody myślałam sobie ile wysiłku mnie kosztują te opony. Racja...marchewka jest the best

też mnie dziś nękało, po 20 min hula hop stwierdziłam, ze mi sie nie chce...jednak wróciłam na właściwe tory brzuszkowania, to chyba już przyzwyczajenie i poczucie winy jak się człowiek nie ruszy

wiolami jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Słupsk

Hej

Ja jestem tu nowa Mam dwojke dzieciaczkow 2 latka i 2,5 miesiecznego bobasa....chcialam sie do was przylaczyc jesli mozna-tez chcialabym meic plaski brzuszek..bo jak narazie to mam opone po ciazy

od 4 dni robie brzuszki 100-170 dziennie plus od tygodnia 30 min na steperze chodze i dieta dunkana od 2 tygodni.

teeger Guest

no mnie nęka jak nie zrobie i pozniej mam nieprzemozna ochote sie tlumaczyc i nadrabiac... mhm.
    no dzisiaj brzuszkow to tak standardowo: rozgrzewka, 100 roznych dolnych, 100 roznych na boczki i mhm.. z 70 na gorne... nie robie 8 min abs, bo mam ciagle problemy z kompem... jak za duzo od niego chce, to procesor mu sie przegrzewa. ale juz juz juz we wtorek ma byc niby ok...
    aheh

wiola
    to trzymam kciuki za brzuszkowanie i steper. ja tez sobie zaczelam stepowac na silowni teraz. taka rozgrzewka przed wieksza praca na "dół".
    moja mama juz schudla 10 kilo na dukanie, to niezla dieta.

Awatar monstera
    monstera jest nieaktywny Znany na forum

20 min za dzisiaj więcej nie wycisnę sauny mnie wypompowały
    [rul=http://straznik.dieta.pl/][/url]

hawwa82 Guest

no więc prawie standardowo:
    -40 min hula hop
    -8 min abs
    -łapy+hantle
    -35 a6w
    -twister

juz mroze szampana na koniec weidera...słynnego nudziarza, 8 min abs jest całkiem fajne

witamy w gronie brzuszkujących Wiola bylam na dukanie troche,nie dałam rady jednak za długo, ale warto bylo sprobować

wiolami jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Słupsk

Red face Odp: Akcja "PŁASKI BRZUCH" - robimy brzuszki codziennie (1 styczeń-1 czerwiec) :)

dziekuje za mile przyjecie

własnie zrobiłam 200 brzuszkow i 15 min.na steperze ze względu na to ze ejstem rpzeziebiona i nei dałam rady wiecej :/

Widze ze wile z was hh kreci ja tez mam w planach tylko musze zakupic

teeger Guest

argh, jak ja lubie jak mi sie komp przegrzewa jak akurat pisze posta. wlasnie odpisywalam hawie w sprawie wiedera sprzed kilku stron. ze z moja cierpliwoscia to jest ciezko. ale po nastepnym mierzeniu, ktore bedzie za jakis tydzien, chyba sie juz zbiore. jesli to jest nudne, ALE pewne, to ja sie pisze. to dla mnie jak dieta kopenhaska. tylk omoze zdrowsze
    pozdrawiam!

Strona 38 z 73 PierwszyPierwszy ... 28 36 37 38 39 40 48 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów